- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom a Transmissiont 2.84-re frissíteni legegyszerűbben? Muszáj az FFP-t használni?
Erről az oldalról nem lehet valami telepítő csomagot leszedni, és betallózni a NAS menüjében? -
SteveL
aktív tag
Üdv. Nem biztos, hogy a NAS a ludas, de a következő problémába ütköztem, és a segítségeteket kérném:
az albérletből hazahoztam a NSA320-amat. Itthon elérem a hálózaton a tartalmát, ssh-n is be tudok lépni, a Transmission Remote GUI is beolvassa a torrenteket, viszont kifelé nem tud csatlakozni a Transmission (egy idő után bepirosodik az összes torrent, nem írja ki a seederek, leecherek számát sem). A TP-Link WR1043ND v2 Gargoyle routeren be van kapcsolva a UPnP & NAT-PMP szolgáltatás, meg is jelenik a router felületén, hogy kinyitotta a Transmissionben megadott fix portot, mégsem megy. Próbálkoztam újraindítással (NAS és router), de nem segített. Mit kéne még megnéznem?
-
hosszug
tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Internet szolgáltatót váltottam t-com adsl-röl, eurocable kábel modemes netre, routert is resetelni kellett, azóta nem érem el a NSA 320-amat.
-
Erdei88
veterán
Elkezdtem megcsinálni a leírásban írtakat, de sajnos a Putty-nál elakadtam. Akár pendrive-ra, akar a HDD-re teszem, a következőt kapom: Network error: network is unreachable
A MiniDLNA-t szeretném feltelepíteni mert a Twonky sajnos nem játsza le a feliratokat. Van esetleg más módszer amivel fel tudnám tenni?
-
pacman789
aktív tag
válasz
jancsi20 #11377 üzenetére
Lehet nem egy munkacsoportban vannak.
De ez nem lehet gond. Egyszerű a megoldás. Megnyitod az intézőt és fent beírod, hogy \\NasNeve
pl.: \\NSA310 a router feltudja oldani a nevet, és elvileg ráfogsz tudni csatlakozni. (nálam se jelenik meg a hálózatoknál), de így mindig ment. -
jancsi20
csendes tag
Valaki tud megoldást a problémára?
-
törölt tag
válasz
Apaf3j #11389 üzenetére
Az utolsóra tudok válaszolni. Igen, normális. Először a megosztásokat látod. Ha admin joggal csatolod a Volume1 -et, azzal a teljes NAS tárhelyet csatolod, az alatta levő megosztásokkal együtt. Így nem érvényesülnek a megosztásokra vonatkozó, egyes jogosultságok, hiszen adminként csatoltad a "gyüjtő" könyvtárjukat. Remélem, érthető volt!
-
Apaf3j
tag
Sziasztok! A médialejátszós szaktopikban eddig nem találtak megoldást a problémára, hátha itt több szerencsém lesz. Tehát adott egy médialejátszó (Mede8er Med600X3D) és egy NAS (Zyxel 310S). Szeretném a NAS-on lévő filmeket NFS-en keresztül elérni a lejátszóról, de:
A Med600 látja a NAS-ban létrehozott megosztást, de nem tud rácsatlakozni arra. Tehát ha a NAS admin felületén változtatok valamit, az a Med NFS képernyőjén is látható. Ott most azt látom elérhető NFS megosztásként: NAS (192.168.1.100). De ha erre kattintok rá, csak egy "Failed" üzenetet kapok.
Ha a PC-n a hálózat alatt rámegyek a NAS-ra, az Intézőben szépen látom a Volume1-et (ami NFS-re meg van adva), és ha rákattintok, abban benne van a NAS egyetlen merevlemezére feltelepített összes fájl is.
Tehát úgy tűnik, nem üres az NFS megosztás, a Med látja a NAS-t, de valamiért mégsem működik a dolog.
(Az kicsit fura nekem, hogy az NSA310 könyvtárban van Admin, Photo, Music, Video, Public és Volume1 könyvtár, és a Volume1-ben újra benne van az Admin, Photo, Music, Video és a Public. Ennek így kell lennie? Az az érzésem, hogy a NAS beállításoknál lehet a gond, de gőzöm sincs róla, hogy mi.)
-
Tonyk
veterán
Gondolom az IP kamerához van valami pc-re telepíthető sw, azzal minden bizonnyal lehet nézegetni. Hogy ez milyen hatással van az aktuális felvételre azt passzolom. Rögzíteni azonban csak akkor tudsz nasra még egyszer mondom, ha a kamera tud nfs, smb, ftp (esetleg cifs) célhelyre rögzíteni.
-
Erdei88
veterán
válasz
enginev3.0 #11383 üzenetére
Közben sikerült beállítanom. Sorban álltak, igazad volt
-
kasee
aktív tag
Sziasztok, korábban azt olvastam, hogy a Zyxel nasok nem tudnak ipcamera képet kezelni.
Tudtok abban segíteni, hogy ez valóban így van e?
NSA310 lenne a kiválasztott típus. 1, max 2 ipcamerát kellene rögzitenie.
Megoldható valahogy?
köszi -
Geripapa
aktív tag
Sziasztok, egyszer csak arra lettem figyelmes hogy a transmissionba bepakolt filmek dátuma 2009.xx.xx lett.
Ez lehet azért mert pl áramszünet volt? De ez még nem is lenne akkora probléma mert beléptem a nas admin felületére és beállítottam az időt. Onnantól az jó volt de onnantól kezdve nem kapcsolódik a trekkerhez. Ráadásul az egész rendszert lehúzza a nas olyan lassú mint a fene, ha kikapcsolom a nast akkor helyrejön a net!Mi lehetett vagy mi lehet a baj? Hogy tudok mindent full gyárira visszaállítani úgy hogy a vinyókon megmaradjanak a cuccok?
Köszönöm a segítségeteket!
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Mitől lehet az,hogy jelenleg 30 torrentet futtatok Transmissionel, de az oldal csak 5öt lát aktívnak. Bármit állítok, ez a szám nem változik. Már a Remote GUI-t is felraktam, de ott sem tudtam beállítani -
jancsi20
csendes tag
Újabb problémám lenne.
Nem tudom hogyan kell beállítani azt, hogy az össze gép lássa szervert a hálózatok-nál.
Egyszer ott van egyszer nincs.
Egy alhálózatban vannak és ugyanolyan típusú a kapcsolat (Otthoni hálózat.)
Az én gépem látja és meg tudom nyitni a megosztásokat viszont akik wifin kapják a netet azok nem látják vagy csak néha.
Ez mitől lehet? -
szata.68
senior tag
válasz
Anonymus23 #11373 üzenetére
Ez gigabites... [link]
-
Anonymus23
veterán
-
szata.68
senior tag
Még visszavihetem 3 napig-mondjuk ilyet nem szeretek csinálni,de ha tényleg ennyire gáz,akkor lehet,hogy megteszem. (amúgy a feltöltési sebességem megnőtt)
300Mbps-t ígér, ez az adatlapja.
Tényleg ennyire kula?Hát,kezdtek meggyőzni,hogy vigyem vissza... Akkor 15 lesz helyette szerintem. MM-ban csak levásárolni lehet,vagy visszaadják a pénzt is?
-
zambozoli
aktív tag
válasz
szata.68 #11366 üzenetére
Kicsit!
Ennél még ez is jobb lett volna: TP-LINK TL-WR1043ND (én 10.000,-Ft-ért vettem)
De az Asus-ok közül az RT-N15,16 18 lett volna a legjobb választás (költséghatékonyan) -
Tonyk
veterán
válasz
z123456789 #11367 üzenetére
ssh az 22-es port
-
z123456789
addikt
Hogy a fenében csatlakozom a NAS-omhoz SSH-n?
Amikor az FFP-t telepítettem még sikerült, és most nem értem mit írok rosszul?
192.168.1.15 a NAS IP címe.
A belső port 5060
Akkor így kéne belépnem nem? -
szata.68
senior tag
Most ott tartok,hogy (hirtelen) vettem egy N12U+t a MM-ban 11k-ért. Tetszik, 2x 5dB-eles, gigabites.
Nagyon elkapkodtam? Eddig amúgy jónak tűnik,én nem akarok sokat babrálni vele... -
törölt tag
válasz
z123456789 #11364 üzenetére
Odaát írtam, hogy nálam melyik menüpontban van.
-
törölt tag
válasz
z123456789 #11362 üzenetére
Lehet, hogy a leírás tökéletes, csak ez egy SMB szerver, nem pedig NFS.Szerk: Bocs! Megláttam a nicked és összekevertem a két topikot.
-
z123456789
addikt
válasz
#79335424 #11361 üzenetére
Sziasztok!
Én ajánlottam neki az N15U-t, mert az MIPS alapú, és ahogy mondod a sok feature-t...az N18U ARM-es.
Na az szerintem már nem olyan egyszerű, pont a napokban kommunikálunk Intruder-rel ez ügyben, és szégyellem, de feladtam hogy én állítsam be.
Ellenben az N15U-ra tökéletes a leírás minden téren.
Természetesen ha csak Tomato-ra van szükség abban az esetben valóban jobb az N18U. Mert annak az admin felülete valóban nagyjából u.a. mindegyiken.
Nem azt mondom hogy rosszabb, csak hogy az ő (és sajátom) szintjén is több lehet a kínlódás mint a siker, ezért nem ajánlottam neki.
Persze neki kell eldöntenie, hogy mire van szüksége. -
törölt tag
válasz
szata.68 #11354 üzenetére
Ha nem szempont a jó wifi. Egyébként maximálisan osztom Tonyk álláspontját. Én is abból a listából szoktam választani. A Tomato meg mindegyiken ugyanaz, és Intruder2k5 -nek köszönhetően jó az itteni support is. Két dologra érdemes figyelni. USB3 -asokon az interferencia bezavarhat a 2,4Ghz -es wifibe.
Tomatohoz legalább 16MB flash memóriásat nézzél, mert sok feature csak az AIO (All In One) változatban található meg, ami viszont nem fér fel a 8MB -osokra. -
Tonyk
veterán
válasz
szata.68 #11356 üzenetére
Szerintem inkább ne cserélj, feleslegesen ne adj ki pénzt!
Mi az egyszerűbb? Mert a hardware benne mindenképpen....
Én azért javasoltam a tomato-t futtatni képes routereket, hogy tedd is fel rá. Az meg bármelyiken u.a.
Ha gyári sw-t akarod használni, akkor meg jó lesz neked a tp-link is. Az legalább olcsó... -
szata.68
senior tag
Van egy furcsa,de idegesítő problémám. Gyári TM-et használok,és ha letöltök egy torrentet,akkor pont mielőtt leérne, 99,99%-nál meghal a rendszer. Eltűnik a NAS a hálózatról,és elérhetetlen lesz. Már 2 torrentnél is csinálta,és csak ilyenkor,a végén. Újraindítás után visszaugrik kb 98%-ra,és ha szüneteltetem a letöltést akkor semmi baja.
(1 filmet már letöltöttem vele,ott nem volt baj,de ennél a másik kettőnél igen)
Van valakinek tippje,hogy mi van rosszul beállítva? Nekem lövésem sincs... -
Tonyk
veterán
válasz
szata.68 #11351 üzenetére
Mekkora sávszélességhez lesz, későbbiekben várható-e nagyobbra váltás, ha igen mekkorára? Javasolni mindenképpen olyat javasolnék, amin Tomato fw. fut. Ezekből lehet válogatni. (A lan-on gigabiteseket nézd, Asusokat merem javasolni)
Saját felhő nem a routertől függ, hanem az eszköztől amin futtatod valamint egy dinamikus dns szolgáltatótól.
De ha már ilyen router, akkor meg már szóba jöhet egy VPN... -
szata.68
senior tag
Helló
Bocsi,kicsit off lesz,de azért nem annyira.
Van egy Med600-am,meg egy ZyXEL 310S NAS-om. A routerem TP-Link 741n.
Arra gondoltam,hogy lecserélném a routert,mert úgysem annyira jó.
Milyen routert ajánlanátok,ami azért anyagilag vállalható,de mégis jó?
Saját felhőn a későbbiekben gondolkodom,ha ahhoz kell valami spéci tudás,akkor azt jó ha tudná. -
enginev3.0
félisten
egyes sorozat, vagy minimális hibajavitasok, közel sem összehasonlítható, nem tudom mért a két vegletet kell nézni, de ha ez a semmilyen hibajavitas megér annyit hogy 500 torrentet atpakolni, (persze megoldható hash nélkül is), és feltenni az ffpt , hát akkor aldasom rá
De utána ne halljuk hogy nem változott semmi -
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #11348 üzenetére
"DHT zárt trackeren úgy sem kell, hiába foltozgatják"
Csak a DHT jött le a fenti listából? De ok, nem mindenki használ csak zárt trackert. Úgy gondolom a TM-et nem csak az n*ore-hoz fejlesztik...
"Használtam mind a kettőt, ugyan azt teszi, tölt le és fel"
Ennyi erővel használhatod az 1-es sorozatot is. Az is fel/le töltögetett.
A windowsodhoz/linuxhoz leszedegeted a frissítéseket? 99.9%-ban ott sem veszed észre a változtatást."A többit pedig aki észreveszi, az mondja el, hogy mivel lett neki jobb "
Pontosan le van írva mivel lett jobb.
Értem én, hogy téged ez nem érdekel, csak akkor legalább azt mond az érdeklődőnek, hogy neked a biztonsági és hibajavítások nem fontosak, így használod. Aki meg szeretné ezeket a lyukakat maga mögött hagyni, az meg tegye fel a lehető legfrissebbet!
-
Tonyk
veterán
válasz
enginev3.0 #11341 üzenetére
Amennyiben ez mind a "szinte semmi újítás", úgy bocsánat:
2.83:
Licensing change: the GNU GPLv2 code can now be used under GNU GPL v2 or v3
Fix network hanging issues that could occur when both UTP and DHT were enabled
Fix 2.82 file descriptor leak when importing a blocklist
Disallow torrents that contain "/../" in the path
Fix 2.82 bug that didn't retain peers between sessions
Fix potential dangling memory error in UDP tracker DNS lookups
Remember a torrent's "queued" state between Transmission sessions
Updated third party libraries: DHT updated to v0.22; miniupnpc updated to v1.9
Autoconf script fixes: better detection of ccache, minupnpc
Fix the X-Transmission-Session-Id header to be valid with the SPDY protocol
Fix thread safety bugs in the tr_list datatype
When determining free disk space on NetBSD>=6, support its Quota feature
Windows portability improvements
On systemd systems, fix config reloading via 'systemctl reload'
Use libevent's event loop
Fix discrepancy in curl SSL setup between tr-daemon and tr-remote
Fix broken OS X build
Support file renaming in the web client
Fix incorrect torrent state being displayed for magnet links
Make URLs in the torrent's comment field clickable (and sanitize them to prevent cross-scripting)+ 2.84
Fix peer communication vulnerability (no known exploits) reported by Ben Hawkes -
szata.68
senior tag
válasz
enginev3.0 #11345 üzenetére
Azóta nem változtattam semmit,de pont most elindult
(egy olyannál,ami most töltődött le - lehet,hogy így normális,csak az utorrent nyomta vissza menet közben is)
-
pcsabap
csendes tag
válasz
enginev3.0 #11341 üzenetére
Tenkjú !
-
pcsabap
csendes tag
325V1-es gépemen gyári Transmission van még amióta megvásároltam (~2 éve). Jelenleg ~500 torrentet futtatok rajta. Amennyiben váltanék a nem gyári verzióra valamilyen módon azt a tömeg torrentet valahogy rá tudnám bíni hogy a másik Transmission programon egybõl elinduljon vagy külön újra le kell töltsek minden torrent fájlt hogy check-olja a tartalmakat? Egyáltalán érdemes váltani? (Van FFP is.)
-
szata.68
senior tag
Milyen beállítási hibám van,ha a letöltés megy szépen,de a feltöltés 0? (gyári TM kliens)
-
va$t!
csendes tag
Sziasztok twonky-t hogyan tudom végleg kikapcsolni, felületen disabled, konzolba kikillelem, akkor visszajön mindig.
root 15570 0.0 0.1 1684 412 ? SN 09:25 0:00 /usr/local/dmsf/binary/twonkystarter -appdata /i-data/md0/.media/twonkymedia
root 15571 3.1 1.7 13376 4256 ? SNl 09:25 0:10 \_ /usr/local/dmsf/binary/twonkyserver -appdata /i-data/md0/.media/twonkymedia -
bull84ghia
őstag
Ma beüzemeltem a második nas-t is red hdd-vel.
Mi a leggyorsabb módja az 1tb adat átmásolásának?
Vezetékes kapcsolaton ftp és totalcommander? Így 5mb/s másol jelenleg. -
Doky1988
senior tag
Hali.
200/50es nethez milyen nast vennetek? Fokent torrentezni.Ami elbirja a sebesseget.. -
kotya
csendes tag
Sziasztok!
Egy éve üzemelő NSA310-em megkergült.
Szépen megy rajta minden, látom a hálózaton,
elérem admin felületen, TM-el megy a torrent stb.
Viszont a médiamegosztás gyári twonkyval nem megy 2 napja. Webes felületen nem érem a twonkyt sem.
Rebootoltam a NASt és a Routert is.
Valaki tudna segíteni?
Tvn illetve mobilon tudtam eddig filmet nézni róla.Üdv. Zoli
-
pacman789
aktív tag
De meglepetést okozott
Mivel mint írtam, sok rss letöltő csak leszedi a torrent file-t és nem csinál semmi mást. Ha nem állítottál be watch dir-t akkor nem fogja elkezdeni letölteni.
Ellenben ez a program beteszi a kliensbe is
De szerintem túltárgyaltukMég egyszer köszi a segítséget!
-
pacman789
aktív tag
Tudom mire való, köszi
csak sok rss letöltő addig jut, hogy letölti a torrentet és kész, és akkor be kell állítani egy watch dir-t, ogy figyelje. De ennél a programnál nem kell, mert ez automatikusan hozzáadja a transmissionhoz.
Ezzel is rövidül az az idő, hogy mennyi telik el az RSS-re re történő felvétel és az "igazi" leötlés között. -
Tonyk
veterán
válasz
HaJózsi #11322 üzenetére
Gyár TM kliensben 2.82 a legutolsó. FFP alatt 2.83. A megadott linkről nem tudsz telepíteni.
Javaslom egy FFP felpakolását, és az ott lévő TM telepítését. Itt gyorsabban van (legalább is gyorsabb volt eddig) verziófrissítés.(#11324) Apaf3j
Aggódnod nem kell. Azonban a nas alatt is kikapcsolható ez a feature.
(#11325) pacman789
A watchdir arra való, hogy ha van egy torrent fileod, akkor elég azt bemásolni a watchdir-ben megadott könyvtárba és azt elkezdi letölteni.
-
pacman789
aktív tag
Köszi a segítséget!
Csak az első kettő volt bepipálva.(úgyhogy jól tippeltél) Ez meg Kylek alkotása, de közben megtaláltam a neten!
Nagyon király kis cucc, nem is kell a trans-nál watchdir-t beállítani rögtön hozzáadja.
A beüzemelése egyszerű, jól testre szabható. Végre elég nco**-n csak a könyvtárhoz hozzáadni a torrentet, és tölti is le szépenEnnél egyszerűbb nem is lehetne
Üdv.:
Gábor -
Apaf3j
tag
Sziasztok!
Az NSA310-re feltelepített SMART package használatakor a Full Summary alatt a Load Cycle Count (ID193) a fejparkolások számát jelzi ki? Egy 1TB-s WD Red van benne, és ha nem muszáj, nem akarom kiszerelni, hogy a gépben csekkoljam a fejparkolások számát...) Előre is köszi!
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Zyxel NSA310S NAS-om van V4.70(AALH.0) rendszerrel.
Szeretném frissíteni a Transmission klienst, de nem tudom hogyan kéne. Tudnátok segíteni?Vagy az ITT található verziót nem is lehet fölrakni a NAS-ra?
-
-
pacman789
aktív tag
-
pacman789
aktív tag
köszi a gyors választ!
a két függőséget fel tudtam tenni(megtaláltam a listában), de az automaticot nem.
slacker -a -al ha kilistázom ott nem láttam. csomaglista frissítve.
Amit meg te küldtél parancsot ezt írja ki:
No packages found (status Iiu, pattern (Automatic))Ha van slacker kell az a nulladik lépés?
nem igazán értettem h ott mit kéne csinálni.
wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh <-- ezt futtatam.Az lehet hogy nekem gyári trans megy, nem pedig az ffp-s? Az utóbbi nincs is feltelepítve. Kérdés ha váltok az ffp-s kliensre valahogy a torrenteket áttudom tenni? hogy ne kelljen végigellenőriznie a 500+ torrentet?
Köszi
-
Tonyk
veterán
válasz
pacman789 #11316 üzenetére
Nem link kell neked, hanem slacker!
Ha nem volt még meg a repositoryk listájának frissítése, akkor ez a nulladik lépés.
Frissíts csomaglistát :
slacker -U
Keresd meg:
slacker -a Automatic
A függőségeket se felejtsd el telepíteni!
-
hosszug
tag
akkor már csak egy kis segítség kellene hogy hogyan is??
megköszönöm
-
krealon
veterán
válasz
hosszug #11297 üzenetére
"Van egy NSA320-am, ffp penröl fut.
Pár napja leállítottam a transmission klinest ffp alól ma próbáltam elindítani beírom hogy /ffp/start/tansmission.sh start erre a válasz fogad:
Couldn't open "/ffp/tm/.transmission-daemon/transmission-daemon.log": Input/output error
Mi lehet a probléma?"Ugy jartal, mint en.
Dogledezik a pendrive, mert nem szereti a sok irast.
Elso alkalommal meg lehet, hogy rendbeteszi egy fajlrendszer ellenorzes egy masik linux-os gepbe dugva.Miota a .transmission-daemon mappa a winyon van nalam, nincs vele gond.
-
Tonyk
veterán
válasz
hosszug #11299 üzenetére
Ez így jó ahogy van.
A beállítások viszont nem itt, hanem a settings.json-ban vannak, ami a hibaüzenetben is említett útvonalon van....(#11301) krealon
Annyira viszont mar nem ertesz a Windows halozathoz, hogy tudd, hogy egy halozati eroforrast csak egy fele jogosultsaggal erhetsz el.
De hál' Istennek Te -mint szakértő- itt vagy és finoman kioktathatod...
-
krealon
veterán
válasz
zambozoli #11288 üzenetére
"Nem azt csatoltam! Ennyire láma nem vagyok!
Csináltam egy teljesen új megosztás, hozzárendeltem egy teljesen új felhasználót és admint is. Felhasználó korlátozott, admin teljes hozzáféréssel. Az új felhasználóval nem engedte felcsatolni. Adminnal simán."
Annyira viszont mar nem ertesz a Windows halozathoz, hogy tudd, hogy egy halozati eroforrast csak egy fele jogosultsaggal erhetsz el.
Tehat a
\\masikgep\elso megosztast Alma felhasznalonevvel csatova
a
\\masikgep\masodik megosztast mar csak es kizarolag Alma felhasznaloval erheted el.Ellenben a
\\<masikgep_IP_cime>\masodik modon mar Korte felhasznaloval is elerheted.Radasul, ha van FQDN-e a gepnek, akkor a
\\<masikgep_teljesdomainneve>\elso megosztshoz Barack nevu felhasznaloval is hozzaferhetsz ugyan arrol a geprol.Az aktiv kapcsolatokat a Parancssorban a
net use
parancs listazza ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !