Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
hehe, igy ebed elott meloban penteken kifejezetten jo iras, jo stilussal
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
jakobinus
tag
Az üveg belső felületét vizes csiszoló papírral is könnyen mattá lehet változtatni.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
Joe.36
addikt
Nagyon profi
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
eziskamu
addikt
válasz Mr.Csizmás #3 üzenetére
...és mit tippelt?
-
addikt
"hetekig töltődhetett" <-- nem, maximum az akku teljes kapacitásáig töltődik és azt tartja. Az ötlet ott meghalt, ha beviszed a szobába és ott tartod. Ezt reggelente ki kell(ene) tenni a szabadba, direkt napfényre. Tudtommal létezik fényelem is, aminek nem kell feltétlen napfény, de jóval drágább is. Ettől a kerti lámpás napelemnek csúfolt négyzettől + akkutól nem kell csodát várni, nekünk volt jópár ilyen lámpa, fél-1 évnél egyik sem bírta tovább - pedig rendeltetésszerűen volt használva.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
atike
nagyúr
Aranyos. De nekem tutira nem lesz sem időm, sem türelmem nekiállni...
-
Fryskitt
addikt
Tetszik...
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Daneeka
senior tag
Igaz teljesen máshoz de én rendeltem anno külföldről olyan LEDet amiben van egy mikrokontroller (télleg mikro, 5mm-es LED-be méretnövekedés nélkül belefért) és magától változtatja a színeit, vagy 5 fajta színe van, ráadásul egész ízlésesen csinálja, fadel, meg viszonylag lassú szal nem annyira zavaró talán.
RGB led, vagy rainbow led vagy color changing led, valami ilyesmi névvel kell keresni, fontos, hogy ennek csak két lába van mint a sima ledeknek, tehát tényleg maga változtatja a színeit.
-
Nyurga
tag
Jópofa az ötlet, ha belegondolsz még lehet variálni is egy kis elektronika segítségével, mondjuk teszel bele 3-4 ledet és felváltva világítanak Sárga, Piros, Zöld, meg még vmi
Ha privátot írsz, írd bele, hogy mivel kapcsolatban kerestél! Az egyszerűbb kommunikáció érdekében, telefonon: +36702577646
-
PHM
addikt
Ja. Vagy az asszony arckrémjével, bár az nem veszélytelen.
Joghurt: Érdemes kicserélni az akkut, ami ezekben a lámpákban van,
az majdhogynem egyszer használatos.
Elég bele egy 6-900 mAh kapacitású NiCad akku.
Igaz, a napelem se valami izmos darab szokott lenni.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
joghurt
addikt
Megsúgom: már van benne fényérzékelő, hogy csak sötétedéskor kapcsoljon be. Mi is tölti az akkut? Napelem. És a sötétben mit csinál a napelem? Semmit. Ergo: ha jön belőle áram, akkor töltés, ha nem jön belőle áram, akkor világítás. Ilyen egyszerű ez.
A tej élet, erő, egészség.
-
bope87
aktív tag
Hát jót röhögtem míg végigolvastam
Köszi az ötletet, ez szuperjó. Ajándéknak is tökéletes
-
"Teltek, múltak az évek, én éltem világom a cucc nélkül, mígnem egy szép napon az Instructables.com-on szembejött velem álmaim köcsöge."
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
PiciKenny
senior tag
Jóféle
-
RoyalFlush
őstag
Frankó lett!
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
AXisBOLD
addikt
nagy találmány! minden elismerésem.
Aurea mediocritas
-
angyalpc2
aktív tag
EMBER MOST BEMÉSZ A SZABADALMI HIVATALA ÉS LEVÉDETED
MINT SÍROKRA HELYEZHETŐ GYERTYA -
hejesírásó
senior tag
válasz ,,no name" #26 üzenetére
once a cube, always a cube
-
daninet
veterán
Az opálosítást szerintem valami zsíros fehér kézkrémmel is meglehetne oldani, egyrészt nem párolog el (értsd: ottmarad mert zsíros) másrészt olcsó mert asszonypajtás éjjeliszekrényéről csak le kell nyúlni egy kicsit. Rákenni szépen papírzsepivel egyenletesen és teljesen átláthatatlan. Másdolog ha belenyúlunk az üvegbe olyan lesz a kezünk dehát 1. miért nyúlnánk bele egy zárt üvegbe 2. beleragadni se fog semmi mert zárt.
Szerintetek?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Silentfrog
veterán
Tök jo ötlet,én hamarabb /karácsony/ előtt,még a helloweenkor divatos tököknek is eltudnék képzelni ilyesmi megvalositását.
Ötletes irás.... -
Sanyix
őstag
válasz Mr.Csizmás #3 üzenetére
ott mutatja hogy úúúúrállomaas
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
joghurt
addikt
Kicsit gondban vagyok ezügyben. Alapvetően ugyebár kerti lámpásból van, amiről tudjuk, hogy egész napos napsütés után az esti órákat világítja végig.
Az első éles bevetés előtt a felső polcomon állt, ahol nincs túl nagy fény, de hetekig töltődhetett. Úgy éjfélkor még világított. Aztán tegnap végig az ablakban volt, este meg beraktam lámpa alá, mégsem bírta fél percig sem . Szóval most azt vadászom, hol került error a hibába.
A tej élet, erő, egészség.
-
lapa
veterán
válasz hejesírásó #17 üzenetére
nekem se. valszeg nem vagyunk elég fontos emberek.
-
hejesírásó
senior tag
még semmimet se loptak ki postások ami kintről jött
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Nagyon jó ötlet, s még jobb írás!
Lehet, hogy én is összedobok egyet, ha lesz rá kedvem, s időm. Tetszik!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Devid_81
félisten
"amit boldogabb országokban hobbiboltokban lehet kapni – mi nem vagyunk ilyen ország;"
Ezen nagyon jot vidultam, jo iras THX!
...
-
DeltaPower
addikt
az üveg belsejére akril matt fehér spray, szivaccsal megütögetve, szintén szép effekt. esetleg fehér/ezüst, sűrű dróthálón keresztül fújva. nagyon elvetemültek megpróbálhatják kvarchomokkal mattítani bármixer módszerrel
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Khelben
nagyúr
"a külföldi küldeményeknél megszokott módon egész biztosan kilopja a doboz tartalmát a postás."
"Egész biztosan" bajba kerülhetsz emiatt, ha jól rémlik, hitelrontásnak hívja a jog. Drukkolj, hogy egy postás se tévedjen ide...
-
7
addikt
Látom, te is olvasol mindenféle okosságot. Én Lifehackeren bukkantam rá. Amikor először láttam, én is elgondolkodtam rajta, de nem jutottam el a megvalósításig.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Hát ezt elmentettem kedvencekbe. Nagyon ötletes és egyszerű cucc, úgyis mennem kell egyik nap a helyi ec boltba, asszem veszek egy marék ledet is.
-
Algieba
őstag
Nekem kell ilyen.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kételkedem #7 üzenetére
Hmm, az öcsém az jól tud üveget festeni & gravírozni...lehet upragedelem ezzel az ötlettel
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kételkedem
addikt
Könnyen, aránylag olcsón kivitelezhető, jópofa dolog.
Szerintem akár karácsonyi ajándéknak is elmegy. Piros leddel, "Szeretlek" felirattal a befőttes üvegenHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Rive
veterán
Kedves ötlet
De az akkut fölös kicserélni. Az a fajta napelem-szerűség amiket ezekre szerelnek, nem tud egy nap alatt nagyobbat feltölteni. A ceruzaakkuknak meg nagyon gyorsan lemegy a kapacitásuk a részleges töltés-kisütéstől.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Mr.Csizmás
titán
ez de kocsog írás
bocs ő jutott eszembe az első sorokat látva
van egy nap nevű tagunk...ő vajon mit szólna? diszkrimináció?
komolyan: hónap írása jelölés!
Mennyiért készítenél el 2-3 db-ot? /béna vagyok a barkácsoláshoz /
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gabás
addikt
öö... egy gyertya nem lett volna olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest