Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Tény, hogy van ennél jobb billentyűzet is, de ennek a lényege az egyszerűsége, a mobilitás. Hogy mindez egy eszközön adott.
Rá lehet érezni. Szerettem az ilyeneket réges régen. Ami még csak telefon sem volt. Korábban ugye nem színes kijelzővel.
Ennél is inkább az a megoldás lenne jó, amit a Compaq Pocket PC -hez be lehetett szerezni. Csak ennél integrálva, ami nyilván sokkal vastagabbá tenné az eszközt. Persze tökéletes billentyűzet nem igazán van kompakt méretben.
Az említett N97 mellett amúgy hasonló megoldás volt az Xperia X1 is. Az sem volt a fejlődés csúcsa
, de kedveltem. -
törölt tag
Nekem bejönnek az ilyenek. Régen szerettem az ehhez hasonló eszközöket. Illetve bejönnének...
Kíváncsi lennék mi indokolta azt, hogy akkora kávák kerültek a képernyő köré. Van rá tippem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de kedveltem.