Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
"Ne tévesszen meg az, hogy tréfás háttérképet használtak néhány fotó erejéig."
Na, hát ez baromi jó...

"Videó nézéskor nem harap ki semmit, mert a kép aránya miatt a két szélen fekete a kijelző videónézés közben."
Ezt értem, de ez nekem úgy tetszene igazán, hogy úgy töltse ki a kijelzőt, hogy a két kis fület nem tölti ki, minden mást viszont igen. Tehát ne ez a két opció legyen, hogy vagy nagyítod és akkor minden oldalról kilóg egy kicsi, vagy pedig nézed kicsiben, mert annak semmi értelme szerintem. Vagy ha a filmeknél és egyéb videóknál nem ez a sztenderd képarány, akkor meg nem értem miért erőltetik?
Ebben teljesen laikus vagyok, szóval lehet kézenfekvő a válasz, de akkor sem értem.A notch esetében egyébként abban teljesen igazatok van, hogy Androidos telefonoknál teljesen indokolatlan, mivel az alsó káva pont olyan méretű, hogy ha azt felköltöztetnék, akkor bőven beleférne minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Mazda topik
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Update 11.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ebben teljesen laikus vagyok, szóval lehet kézenfekvő a válasz, de akkor sem értem.