- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
danih: Miért jön a bátyja egyébként?
Neked és Gergő_-nek egybe válaszolnék, ha nem gond.A bátyja, Nadjib, nem biztos még, hogy jön, csak egy ilyen lehetőség is felmerült... Az Anyukájuk nagyon félti őket, amit teljes mértékben meg is értek! Én is így lennék a helyében. Drága fiaimat, neki a nagy világnak, egyedül, egy másik kontinensre....ahol nemhogy nem ismernek senkit, de még soha nem is jártak ott! Csak gondoljatok bele...
Én talán el sem engedném őket! Bár lehet, hogy ez csak az én túlféltésem...nem tudom.
Nadjib csakis kísérőnek jönne, mert Lotfit valószínűleg nem engednék el egyedül... Na, meg persze, hogy kicsit világot lásson, meg hát akkor már velem is találkozna természetesen. Anélkül haza sem engedném, hogy ne beszéltünk volna!Mindenesetre, én tényleg nagyon örülnék, ha ő is jönne, mivel Lotfi után vele vagyok a legjobba a családjukból.
Bár ő közel sem tud olyan jól angolul, mint az öccse, de azért megtudja magát értetni, ha akarja.
Letelepedésről szó sincs! Sosem hagynák ott a hazájukat, mert imádnak ott lakni! Nem értem, miért
, bár nyilván, mindenki a saját hazájához ragaszkodik a legjobban, és ez így is van rendjén...
Kivéve talán házasság esetén lennének képesek más országba költözni, bár szerintem, akkor is a hölgyikét győznék meg arról hamarabb, hogy ő hagyja ott az otthonát. Szóval, BIZTOS, hogy haza fognak menni! Ráadásul össz-vissz, 1 hétre jönnének, vagy akörül.... Ez csak afféle villámlátogatás lenne, vagy mi, hogy láthassanak, a letelepedésről viszont biztosan állíthatom, hogy ilyesmi meg sem fordult a fejükben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo *Bevezető:*Bár sok érdekes, tudományos írást találhat az ember a világ lenyűgöző helyeiről, ha bemegy egy könyvtárba...
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest