Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
divergens
tag
Ez egy olyan lehetőség amit nem igazán hagyhatok ki, mivel teljesen ingyen tudok hozzájutni..És mivel egy adott összegbe bele kellet férnem, meg adott volt a választék...és nem lehetet csak újjat, meg hivatalosan..Két laptop azt hiszem meg felesleges. Szóval azért kíváncsi vagyok az Asusra mit tudd..Majd egyszer vissza térek az thinkpadra..Vagy:
Megyek itt az egyetem folyosóján, egy tip-top kis csaj egy zsír új thinkpad-al..na mondom ilyen barátnő kéne

Egyébként nekem is ram adta meg magát, bevittem a modult..5 perc múlva kezembe nyomtak egy másikat..Ennyi!
-
divergens
tag
Én használtan szereztem be anno a gépet! Kb. 165Huf vagy 155huf( nem emlékszem) volt 1év garival!Dilemában voltam, otthon eröltették, hogy újjat vegyünk pl.: fuji, stb. talán már ennyiért kaptam is volna..Első szempont a támogatás..Akkor olyan helyzetben voltam, hogy külföldre utaztam, diploma írás itthon..szóval kellet a masina...És nem csalódtam, (már leírtam t topikban) ilyen, gyors garival még nem találkoztam.
Most lehetőségem van egy ASUS F5R-AP233-ra ingyen lecserélni..(ma érkezik, majd egy minitesztet lehet összedobok) Kicsit tartok a váltástól..Ez ibm "egyszerű" masina..de nekem annyira a szívemhez nőt..komolyan..már, hiányzik...

-
divergens
tag
erre jó példa, 1,6 banias pentium-m procis gépem, giga ram, valami ati vga..simán elvagyok vele..sőt..simán kvékezem..Ja, meg lakozott, festet gépek..Nem értem, anyagában nem lehetne őket szinezni akkor nem kopik, max picit kifényesedik a felület..Vagy szerintem csak így ösztönöznek: vegyémá újjat, kopott laptop..hu de ciki a könyvtárban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi