Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy 2003- as Renaultom. Faternak van egy 2008- as Daewoo- ja. Bátyámnak van egy kétéves Fordja. Így, hárman karavánoztunk egy kirándulás alkalmából, sok ember, sok csomag. Én mentem elöl, enyém a legidősebb talicska, meg hát francia, biztos megkotlik. Nem történt ilyesmi, viszont megkaptam az úticélnál, hogy milyen papásan vezetek. Ebből jött az, hogy kerestünk egy útszakaszt, és ráálltunk mindannyian 90- re. Az érdekes része most következik: ami nálam 90, az faternak 85-86, bátyusnak 81-82. Ugyanakkor 130- nál a Daewoo 128- on, a Ford viszont 136 km/ óránál állt.
Na erre mondom én hogy nem értem, és könnyen meglehet az, hogy békésen poroszkálok kilencvennel, ami csak nyolcvan környéke, közben meg a mögöttem lévő idegeskedik hogy ménemmegymá!!!???Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Mi a garancia arra, hogy ami az én órámnak 50/70/90/110/130 az a mögöttem lévőnek is annyi? Mi alapján válasszak sebességet? Halgassak a kilométerórára, ami 50- en áll, a GPS meg 42- őt mutat? Vagy: jön mögöttem egy modern digitális műszerfalú kocsi, és nem érti,mit szuttyogok előtte, mert semmi sem indokolja. Gyűlik a feszkó, megvan a konfliktus. Én nem értem,mi a baja, ő nem érti mi a bajom. Esetleg fordítva: folyamatosan előznek, dudálnak, villognak, holott én kilencvennel megyek. Pedig nem, mert a sebesség növekedésével egyre pontatlanabb az analóg, öreg műszer. A digitális sebességmérő azonban nem torzít, annyit mutat, mint a navigáció.Tehát, ráteszek egy kicsit az óra szerinti ötvenre, kilencvenre amiből nem is lenne baj, viszont most már egy kilométeres sebességtúllépést is lehet büntetni. Azaz: ha az óra szerint közlekedem, akkor akadályozok, ha nem, akkor viszont büntetnek. Nem értem, kérem kapcsolja ki...
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Sajnálom ami történt, örülök hogy jól vagy, és szerencsésen megúsztad. Hirtelen egy szó jutott eszembe: Gummmi....
Észrevettem, sportmotornál. félslick a trendi, endurónál meg bütykös gumi. Nedves aszfaltra egyik sem a legjobb választás, de gondolom,ha már ennyit áldoztál a gépre, akkor futotta gumira is. Apropó, ha már biztonság, így utólag nem lehet felapplikálni egy ABS- t a mocira?
Kérdés kettő: ha lakott területen dönget az illető motorral, sebességét nem megfelelően megválasztva, és kifordulnak elé kocsival, úgy, hogy a motorosnak csak enyhén kell fékeznie, miért kell rögtön dudálni, mutogatni?
Kérdés három:
Autós necces, de kivédhető helyzetet teremt, pl legyen ez egy nem megfelelő távolságtartás. Ilyenkor milyen jogszabály vonatkozik arra, hogy az inzultált motoros fittyet hányva a többi közlekedőre, utánamenjen a szabálytalankodónak, és jól megmondja neki, plusz letörje a tükrét, mert úgy helyes?
Nem általánosítani akarok, és semmi bajom a motorosokkal, viszont írtad hogy sokat motorozol, hát kíváncsi vagyok, tapasztaltál már ilyet, illetve magyarországon ez mennyire sűrűn fordul elő?Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest