Hirdetés

2020. február 18., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Három nap a macskákkal

  Üdv mindenkinek! Volt egy furcsa élményem, ezt szeretném most megosztani veletek.

  Alapvetően,sosem kerültem közelebbi kapcsolatba ezekkel a jószágokkal.Kölyökkoromban egerészésre használtuk, a házban nem volt helye.Tulajdonképp egyik háziállatunknak sem. Így nekem sokáig kimaradt az az odabújós, szeretgetni-dögönyözni való négylábú.
  Leginkább a kutyánkkal játszottam, és lassan beszippantott a társadalom sodrása, mely azt sugallja, hogy a kutya okos, hű barát, a macska meg hálátlan, semmirekellő folyton csavargó állat.
  Idővel persze ahogy nőttem, változtak a nézeteim, elfogadtam a macskát, mint háziállatot, de sosem értettem, hogy úgymond mire "jó".
  Egészen mostanáig leginkább kutyásnak vallottam magam, bár saját háziállatom eddig nem volt.Tulajdonképp most sincs-a szomszéd kutyája jár át hozzánk.Szeretnivaló,hízelkedős nagy dög.A fajtája leginkább utcai vegyes.
  Aztán, most karácsonykor három napra elmentünk asszonyom szüleihez (is).
  Ott ismerkedtem össze Nudlival (elég hülye név)az anyamacskával,Pöszmösszel(ez még hülyébb)a lányával és Bendegúzzal a fiával.Utóbbi az Indul a bakterház című film szereplőjéről kapta a nevét, szeleburdisága miatt.
  Mivel most először találkoztam háztartásbeli macskával, voltak fenntartásaim.

  Folytatás...

  Jack Hunter 2 hónapja 12

 • WONYX SMW15 mélyláda második felvonás

  Üdv ismét!

  Augusztus elején kaptam meg ezt a dübörgőt, amiről írtam is egy kis bejegyzést. Mivel sajnos csak dísznek volt jó,és az utolsó utáni alkalomkor gyakorlatilag darabjaira hullott, így sokáig nem is foglalkoztam vele.
  Az otthoni rendszerem kielégíti alapvető zenei igényeimet, viszont mostanság volt bennem egy kis hiányérzet, és nem mehet úgy a végtelenségig, hogy a házimozi erősítő mélyhang szabályzója csutkára fel van tekerve.
  A hiányérzetet tetézte még az is, hogy azelőtt volt négy aktív mélyládám, amiktől nem váltam volna meg, ha nem ajándékoztam volna el őket.
  Ugye, szerintem sokan jártunk már úgy, hogy szeretett dolgunkat mégis elajándékozzuk egy különösen szeretett személynek.
  Így mentek el szeretett dübörgőim, a legjobb barátomnak, a legjobb kollégának, a legkedvesebb ismerősömnek, a negyediket meg úgyse gyakran használom, menjen az is,vigyék.
  Aztán meg van egy kis hiányérzet.Ez ellen úgy harcoltam, hogy különböző indokokkal húztam-halogattam egy másik szubláda beszerzését.
  Mert most nincs rá pénz,nem is kell igazán,majd valamikor...Ez is ismerős ugye? :)
  ...Karácsony előtt mindig tartok egy kis lomtalanítást, kisebb-nagyobb dolgokat összeszedek,amiket már legalább két éve nem használok, egy részük megy a kukába, más részüket elviszem be a melóba, vigye aki akarja.Ami megmarad, szintén kidobásra kerül.

  Folytatás...

  Jack Hunter 3 hónapja 2

 • Sal pa 25 Active-olcsón jót?

  Halihó!

  S.kollegám jóvoltából ismét hozzámkerült egy belépő kategóriás távol keleti hangkeltő.Drága jó fiacskájának vásárolta körülbelül 2015 körül, újonnan.A lelkem nem egészen fél év után ráunt, így a gardróbban landolt, mert eladni nem akarták, kidobni meg sajnálták, végül őszi lomtalanítás után került hozzám "mert te ugye szeretsz minden ilyen sz@rt!" Felkiáltással.
  Nem fűztem sok reményt hozzá, a legutóbbi kínai kalandom miatt (Vonyx mélyláda ami végül is elbontásra került).Tervem az volt, hogy kipróbálom, esetleg kipofozom ha kell aztán mehet tovább olcsóért, mert már így is alig férek a mindenféle bizbasztól.Nem így történt.
  Lássuk hát közelebbről történetünk főhősét.
  60x30x35 cm méretű,ami a valóságban 59x29x32 centiméternek felel meg(megmérve) áll egy aktív és egy passzív bass-reflex kialakítású dobozból.Huszonöt centis mélyközépsugárzóval és tölcséres piezó magashangsugárzóval szerelt,120/80W teljesítményű party hangfal.Utóbbi adatért pirospont,legalább nem akar nagynak látszani a mindenféle több ezer Wattal. Íme:

  Folytatás...

  Jack Hunter 4 hónapja 5

 • WONYX SMW15 "mélyláda"

  Houston,baj van! Támadnak a kínaiak!

  A tegnapi nap folyamán tulajdonosa lettem ennek a dübörgőnek. A mentségemre szóljon,hogy én nem akartam!
  Az egyik kedves ismerősöm tukmálta rám,és bár tudom,hogy ez egy kétes minőségű termék,tízezret megér! felkiáltással elfogadtam tőle ezt a szerkentyűt.
  Gyári dobozában került hozzám,mert eredetileg párban érkeztek,de az egyik kipróbálása és elhalálozása után kaptam meg a maradékot,hogy csináljak vele amit akarok.
  Úgy gondoltam,megírom ezt a kis bemutatót,okulásul.Másra úgyse jó.
  De ne szaladjunk ennyire előre.A készülék egy szép fehér papírdobozban érkezett meg hozzám, rajta a cucc sziluettje és persze a paraméterek.

  A mélyláda bass-reflex kialakítású,38 cm hangszóróval szerelt, és 600W maximális terhelhetőségű.
  :C
  Súlya 16 kiló.
  Nyilván a Balaton Soundot is ilyenekkel hangosítják. :DD
  A Subwoofer műanyag zsákban lapul,némi papíráruval és hungarocellel egyetemben.

  Folytatás...

  Jack Hunter 6 hónapja 5

 • melyik a legjobb vírusirtó 2019-ben?

  Szokásos hétvégi lusta internetes szörfölésem közben bukkantam rá erre a kérdésre, ami megfogott,hiszen mindannyiunkat, tartalomfogyasztókat mélyen érint.
  Először is ezt olvastam el:https://techkalauz.hu/legjobb-virusirto-2019/
  De egy oldal nem oldal, és rákerestem, csak azért is alapon.
  A "Pcmentor" oldalán azonban hajmeresztő különbségek fedezhetők fel:https://pcmentor.hu/virusirto-programok-tesztje/
  Kinek lehet hinni, illetve kinek mi vált be, mit használ, és az adott szoftverrel mennyire van megelégedve? Továbbiakban, mivel a Microsoft a talán legnagyobb, és egyben a legjobban támadott oprendszer, érdemes a biztonságmániásoknak Linuxra váltani?
  +1:Linuxra van jóféle vírusirtó?

  ui.:Jómagam Kaspersky-t használok,Malwarebytes-el kiegészítve.Szerintem elégséges a védelme, de most megrendült a hitem.

  Kérem szépen a hozzászólásokban mellőzzük a személyeskedést, és egymás szapulását :)

  Jack Hunter 7 hónapja 38

 • Xbox 360 segítség

  Tisztelt fórumtársak,segítséget szeretnék kérni tőletek.

  Régi xbox360 konzolomat lecseréltem egy One-ra.
  A régi merevlemezén van pár játék,ami kompatibilis az új konzollal,ezeket szeretném áttölteni.
  Követtem a segítséget,aktiváltam a felhőalapú mentést,elindítottam egy játékot,de nem tölt fel semmit,csak natúran elindul.Tippeket megköszönném,mert már teli van rendesen!

  Jack Hunter 10 hónapja 6

 • gruppi webáruház

  Van valakinek bármilyen tapasztalata a Gruppi webáruházról?
  http://gruppi.hu/
  Hihetetlen akcióik vannak,és ha a leszázalékolás mértékét nem is hiszem el,az árak akkor is hihetetlenül olcsók.
  Vásárolt már valaki tőlük?
  Köszi a válaszokat!

  Jack Hunter 1 éve 7

 • xbox 360,én így szeretlek...

  Ez egy keserű pirula lesz,szubjektív véleménynyilvánítással,elkeseredéssel,morgással.Ezért elnézést kérek mindenkitől.Aki továbbra sem vesztette el érdeklődését,annak jó szórakozást kívánok.3,2,1 Showtime!

  Előzmények.
  Windows phone telefonomat szervizelés miatt alaphelyzetbe állítottam.(Lumia 1020)A készülék össze van/volt kapcsolva az otthoni számítógéppel,illetve a játékkonzollal,a Microsoft fiók által.A fiók észrevette,hogy az egyik eszköz le lett csatlakoztatva,és önhatalmúlag kijelentkezett az xbox-ból is.
  Így amikor leültem játszani,nem tudtam csatlakozni az xbox live-ra,valamint buktam a játékmentéseket is,mert nem tudtam bejelentkezni a profilomba.
  Eléggé érzékenyen érintett a dolog,persze megpróbáltam bejelentkezni,sikertelenül,mert franc sem emlékszik az x éve elmentett jelszóra.
  Jó.
  Számítógép,új jelszót létrehoz.Akinek van Microsoft fiókja,tudja,milyen tortúra ez.
  Ekkorra már erős elvonási tüneteim voltak,a windowson keresztül Bill Gates ősanyjáig erőst zavartam mindenkit melegebb éghajlatra,ezért a jelszavam a Kurvaanyad9913 ra esett.
  Biztos voltam benne,hogy ezt nem felejtem el.
  Jó.
  Elmentettem a jelszavam,megpróbáltam,működik?Működik.
  Jó.
  Xbox be,profilt letölt.
  Aszonygya,írjak emil címet,microsoft jelszót.Nesze.
  Jó.
  Aszongya,nem jó a jelszó.

  Folytatás...

  Jack Hunter 1 éve 10

 • Hajnali korán kelés

  Amióta dolgozni járok,foglalkoztat ez a dolog,gondoltam,megkérdezem a Tisztelt Publikumot is.
  Mi a vélemény a hajnali korán kelésről?Gondolok itt a reggel hatórai munkakezdésre.Most azokra az emberekre gondolok,akik valamilyen oknál fogva,csak a nyolc-10 osztályuk van meg,és nagyrészt kétkezi,fizikai munkából élnek.Sajnos nem mindenki olyan szerencsés,hogy a munkahelye közelében lakik,hanem vidékről jár be,ezért átlag 4 órakor kelnie kell,persze csak ha nem akar elkésni.
  Ok és okozat,hogy a bejáráshoz is ember kell,ergo,a különböző sofőröknek,kis boltoknak,nagyáruházaknak,benzinkutaknak is korábban szükséges a munkába állás.Mi lenne,ha eltolnánk egy órával a műszakot?Reggel hat helyett kezdődne hétkor a meló,és háromig tartana.Természetesen a többi műszak is csúszna egy órát.
  Talán kevesebb lenne a stresszes ember. :)

  Jack Hunter 1 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.