Hirdetés

2021. június 23., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Aztán a Bing Wallpaper-t ismered?

  Üdv megint!
  Nemrég találtam ezt a számomra nagyszerű alkalmazást.Nem olyan régen használok Win 10 oprendszert, az egyik frissítés után dobta fel újdonságként. Azóta élvezem nap mint nap.
  Na de mi ez?
  Egy olyan program, ami nap mint nap automatikusan megváltoztatja a számítógép/laptop háttérképét. Teszi ezt észrevétlenül, felugró ablakok, idegesítő reklámok, előfizetések nélkül, és még a gépet sem fogja vissza.Nap mint nap új helyekre kalauzol, lenyűgöző minőségben, hihetetlen képekkel dobja fel a monitort/tévét.
  Jól hangzik? Próbáld ki, ha már unod a túltolt, semmitmondó, dizájnosnak kikiáltott háttereket:[link]
  Némi angol kell hozzá, és telepítésnél ki lehet venni a pipát, így nem kell ezért a Bing keresőt is használni.

  Jack Hunter 37 perce 0

 • Egy kificamodott térd története

  Üdv ismét minden olvasónak.

  Hát, inkább írnék még 100 hangfalas cikket, amire a kutya sem kíváncsi, de most ezt dobta a gép.Ma délelőtt fél tizenegykor a térdkalácsom azt mondta, jobbra el.Ebből azt vettem észre, hogy sétálok, megbotlok, aztán hirtelen ülök a padlón, és úgy hasogat a térdem, amihez foghatót még soha nem éreztem.
  Néztem a hatalmasra dagadt kínzón lüktető kalácsot, mely előbb még a térdem volt.Az évek során már voltak kisebb nagyobb rándulások, hát most ez nem az, itt szét ment a futómű.Vicces, hogy a kollégáim először azt hitték, hülyéskedem, pedig sosem vicceltem ilyesmivel.Nesze neked, ilyen egy munkahelyi baleset.
  Nemhogy lábra állni, mozdítani sem tudom.Odavergődtem a falhoz, hátradőltem, óvatosan tapogatva a duzzanatot.A térdkalácsom egészen lecsúszott alulra.Ha fáj, hát hadd fájjon, tökös gyerek vagyok én, egy határozott mozdulattal visszaigazítottam a helyére.Annyira nem is fájt.Épp csak majdnem elhajlítottam a radiátor csövét, és szentül hittem, csokis lett a bugyi.Mert ugye, üvölteni nem illik.
  Szívtam a fogam, közben néztem a körülöttem kétségbeesetten futkározó kollégákat.Aztán jött a műszakvezető is, az üzemvezető is, meg az Igazgató úr is.Üzemvezető úr a szokott módon állt a helyzethez, azt mondta, ha jobban vagy, állj fel és menjél haza.

  Folytatás...

  Jack Hunter 5 napja 20

 • Mindegy,csak dögölj meg!

  Avagy az értelmetlen pusztítás boncolgatása

  Üdv mindenkinek.
  Álmos péntek reggel a melóhelyen.Fél hat környéke, mindjárt kezdődik a műszak.Az egyik félreeső asztalnál ücsörgök az étkezőben a reggeli kávé mellett a telefont bogarászva, amikor betódulnak a kollegáim, hogy ők is ugyanezt tegyék.Egy korty kávé, egy falat szendvics, gyors cigi, már akinek, aztán start.Szokásos reggeli hangzavar, majd lecsendesedik minden és mindeki, arra a rövid pár percre.A velem szembenülő munkatárs egy -jé,az mi?Kiáltással felpattan, majd érdeklődve széttapos egy pókszázlábút.
  Csórikám a hirtelen fény és hangzavarban próbált elslisszolni a padlón, egy csendes zugot keresve.Nem ártott senkinek.Nem büdös, nem eszi, mássza meg a kajádat, nem piszkol.Még csak rád sem mászik, mert eleve nem szereti a társaságot.Csendben levadássza a pókokat, rovarokat, normális esetben észre sem veszed, hogy van.Este kommandózik, hogy aztán reggel elbújjon, pihenést,nyugalmat keresve.Erre fel csak úgy, puff.

  Folytatás...

  Jack Hunter 1 hónapja 30

 • LG PK3-Túl a józan észen,fittyet hányva a fizikának

  Avagy újabb hangkeltő,melybe alaposabban is belekukkantunk

  Üdv mindenkinek.
  A mai alany egy bluetooth hangszóró lesz az LG-től.Nem mai darab, már kifutott szériás zenedoboz, melyet hallva rögtön csavarhúzót ragadtam.Ez a valami, ez elképesztően szól!Mármint a méreteihez képest.Szóval látni akarom belülről is, mert ilyen nincs, hogy ez a hasáb ekkorát dörrenjen.
  Úgy került hozzám, hogy Zoli kollégámmal összeröffentünk valamelyik péntek délután lazítani egy kicsit.
  Zoli magával hozta ezt a dobozt, háttérzenésznek beszélgetés közben.Már akkor csiklandozta a fülemet a produktum, kíváncsian felvettem, forgattam, nézegettem.Első benyomásom az volt, hogy ez k.nehéz.A második,hogy ez bóvli kopogós műanyag.Márpedig ez a kettő nem fér össze.Ha valami bóvli műanyag, az nem lehet nehéz, és nem szól normálisan.Szóval mégiscsak valami normálisabb zenecucc, olcsó köntösbe bújtatva.
  Jobban megnézve egyre jobban meg voltam győződve róla, hogy nem egy zs kategóriás tucatdoboz.

  Folytatás...

  Jack Hunter 2 hónapja 0

 • Így vegyél használt autót félmillióért

  Sziasztok,üdvözlök mindenkit.

  Ami itt következik, az saját tapasztalat, nem kell készpénznek venni, illetve én is tévedhetek, így lehet kihagytam valamit, vagy nem felel meg pontosan a valóságnak, ennélfogva semmilyen kötelességet nem vállalok ezért. Szóval ez csak amolyan kisokos, tájékoztató, útmutató, mankó azoknak, akik kis pénzből szeretnének autót venni.Vágjunk bele!

  Autót vásárolni nagy öröm, és nagy rizikó is egyben.Pláne ebből az összegből.Végül is elég nagy összegről beszélünk, amit kínkeservesen tettünk félre, vagy hosszú évekre adósságba vertük magunkat miatta, szóval nem szeretnénk elherdálni csak úgy.
  Kezdjük az előkészületekkel.Nézzünk körül az internet használt autós oldalain.Fő a józan ész, ne hallgassunk a szívünkre, ne gyengüljünk el, ha meglátjuk álmaink autóját ebből az összegből.Nézzük racionálisan a dolgokat és a legfőbb, mindent amit leírnak, kezeljük fenntartással.
  Mit kapunk ezért az összegért?Lerúgott, széthasznált, összetört rozsdaboglyákat szépen lefényezve, művészien lefényképezve, természetesen keveset futott, megkímélt, egy gazdás, na meg persze hölgy tulajdonostól.
  Hazugság mind.
  Azt talán mondanom sem kell, hogy az óraállás igen ritka kivétellel minden esetben manipulálva van.A legjobb megoldás talán az, ha nem foglalkozunk vele, tájékoztató adatnak vesszük, mint a hangfalaknál a teljesítményt.

  Folytatás...

  Jack Hunter 4 hónapja 13

 • Alcatel 2053 kagylótelefon csengőhang beállítás


  Sziasztok.

  Kis segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akiknek esetleg van ilyen telefonjuk. Édesanyám most kapott egy ilyen készüléket, mert a régi összetört.
  A beköltözés nem szokott nagy probléma lenni, a nevek a SIM kártyán, a média a microsd-n, mindkettőt áthelyez, beállít, működik.
  Vagy nem.A készülék nem tartalmaz semmiféle audiolejátszót, pedig van rajta füles kimenet,bluetooth, valamint kártyafoglalat. A probléma ott kezdődik, hogy a készülék nem ismeri fel az mp3 formátumot, és képtelen lejátszani azt. :Y Így saját csengőhangot sem lehet beállítani, a gyári meg ugye nem túl jó.
  Első körben próbáltam átformázni a kártyát, hátha azért. Nem jött be. Végül sok nyomkodás után azt találtam ki, hogy kiválasztottam egy kis méretű zenét, majd átkonvertáltam mindenféle más formátumba, ( magyar ingyenes konvertáló program itt:[link] ) majd rámásoltam a telefonra.
  Így jöttem rá, hogy csak az AAC illetve wav formátumot kezeli. :W Ezután már be lehet állítani saját csengőhangot.

  Folytatás...

  Jack Hunter 5 hónapja 7

 • A hét vicce

  Usb bedugós, állványos, prémium kategóriás csúcsszzper készülék :D

  [link]

  Jack Hunter 9 hónapja 0

 • Renegade RXV 1200 mélyláda: Budget mennydörgés

  Fiamtól kaptam, meglepi volt. Ő egy alávaló sunyi fráter-apja fia. :) Az történt, hogy szépen megkértem rá, hogy vigye műszakira az autót. Megtette. Persze egy szót sem szólt, hogy becsempészett pár lapát basszust a csomagtartóba.
  Miután hazajöttem, a gép már a szokott helyén állt, ő pedig fapofával a kezembe nyomta a kulcsokat.
  Alapból már volt az autóban egy JVC mechanika nélküli fejegység, négy 16 cm. mélyközép, meg négy csipogó, amikkel úgy elvoltam, langyosvíz. Se pró, se kontra. Nosza, próbáljuk ki, mit tud a felújított, gatyába rázott gép.
  Szokásom amúgy a tisztességes hangerőn hallgatott zene menet közben. A tizenhatosok amúgy is igénylik a hangerőt, ha a mélyeket is ki akarod hallani.
  Oké.Beül, kulcs elfordít, pöcc-röff, tolat, rádió magához tér, megszólal, aztán a meglepetéstől belém fagyott a... hát az. :D
  Mert az én nagyokos fiam beállította a mélynyomó erősítőjét, háromnegyedre felkormolta az erősítőt, plusz még be kellett kapcsolni ugye a mélyhang kiemelést is, aminek eredménye az volt, hogy a középső tükör jóformán leesett a helyéről, én meg majdnem kiugrottam az autóból. :DD
  Az autó lefulladt, én pedig kétségbeesetten, félig megsiketülve kapkodtam a hangerőszabályozóhoz.
  Mindenféle túlzás nélkül állíthatom, hogy ülve kihordtam egy kisebb infarktust.

  Folytatás...

  Jack Hunter 9 hónapja 5

 • Nincs olyan okos eszköz,mely kompenzálná az emberi butaságot...

  Tegnap, délelőttös műszak szünetében szóba kerültek a telefonok. Kedves munkatársam is megosztotta véleményét, majd kifejtette, hogy a mai technika semmit sem ér, kulturáltan fogalmazva.
  (itt megjegyezném, hogy az illető kijárta a nyolc osztályt, és nem él semmiféle fogyatékossággal. Továbbá, túlzás, színezés nélkül próbálom átadni a sztorit.)
  Problémája a következő:Vásárolt egy új telefont.Teljesen mindegy, hogy milyen márka, milyen tudással, hardverrel. Kétkártyás a készülék, amit rögtön be is mutatott, és panaszkodott, nincs rajta "mobil wifi".
  -Ugye, mobilnetre gondolsz? -kérdeztem udvariasan. -Ja, az nincsen;látod, lehúzom fentről ezt az izét, és itt mutassa, hogy nem enged netet.Azt írja ide, hogy "válogasson pre...praf...prepe...preparált sim kártyát.
  Azt' hiába bökdösöm, nem eged.
  Hát nyeltem egy nagyot, és továbbra is kedvesen, megérdeklődtem, hogy nincs nála véletlenül szemüveg.
  Nem volt, állítása szerint nincs szüksége rá.Jó. Elkértem a készüléket. Ráböktem a mobilnet ikonra, majd elolvastam a felugró ablakot: válasszon preferált sim kártyát. Aha. innen már könnyedén ment. Pár érintéssel kiválasztottam a hálózati szolgáltatót, leokéztam, van net. Még egy percig sem tartott.
  Drága kollegám megrökönyödve pillogott rám, mintha mágus lennék. (Nem vagyok.) Aztán ugyanolyan kedvesen leordította a fejemet, hogy ő már egy hete kínlódik vele. Különben is, menjek a 'csába.

  Folytatás...

  Jack Hunter 9 hónapja 28

 • Asus Xonar SE hangkártya segítség

  Üdv Mindenkinek!

  Múlt héten elnémult a számítógépem, egy alap HP 8100.Főbb jellemzői: Win 10, 4giga ddr3 ram, 120gb ssd, 500gb hdd, 3,3gHz négymagos proci.Leginkább ez a csöppség hajtja meg az erősítőmet, egészen múlt hétig, amikor is leszakadt az ég zenehallgatás közben.Valószínűleg későn áramtalanítottam, mert amint a vihar elmúlt és bekapcsoltam, sem az első, sem a hátsó jack nem adott jelet. A gép maga rendben működik egyébként.
  Leradíroztam az illesztőprogit, újraraktam, semmi. Pontosabban, a belső hangszórócska megy, de hiába dugom be akármelyik jack-et, vígan szól továbbra is.Babráltam a hangbeállításokkal, letiltottam a belső hangszórót, továbbra is némaság.
  Oké, Win le, fel. Hasztalan. Kezdett teli lenni a...hócipőm. Javítsuk meg a problémát, és fejlesszünk is egyben. Veszünk hangkártyát. Lélektani határ 20 ezer, legyen optikai kimenet, ha külső, akkor hangerőszabályozós, ha belső akkor alacsony profilú. Csatornák száma számomra lényegtelen pont, az erősítő (Onkyo HT-R640) számomra elég okos, tud sztereóból is jó minőségű térhatást varázsolni, szóval a csatornák száma nem volt döntő pont.
  A legolcsóbb kategóriában vannak az USB hangkártyák, ezt hamar ki is szórtam a pixisből, mert a legtöbbje elég halk, a vélemények alapján, meg ugye fejlesztenék, nem visszalépnék.

  Folytatás...

  Jack Hunter 10 hónapja 5

 • Kapsch hangfal(a téma az út szélén hevert)

  Sziasztok!

  Akarva-akaratlanul, de mindig belebotlok valami műszaki hangkeltő izébe. Vagy hoznak valamit. Vagy postáznak valamit. Vagy megy valahova.
  Na most az van, hogy falun belül elgurultam boltba, és a liget szélén, az árok közelében találtam ezt a szerencsétlent, eléggé hitehagyott állapotban.
  Kissé mindig elszomorítanak az ilyen leletek. Régen vágytak rá, akiknek volt, örültek neki, aztán az idő múlásával meguntak lettek, szanaszét hányódtak, végül kidobásra, elpusztításra ítéltettek.
  Rengeteg csöves tévé, régi nyomtató, avult számítógép, meg a jó ég tudja mi még végzi így.
  Eladni nem érdemes, kelleni nem kell senkinek, csak kerülgetve van.Aztán repül.
  Valahogy így történt ezzel a hangfal dobozkával is.Húsz-harminc évvel ezelőtt megbecsülték, most az út szélén hever egymagában.Hazavittem, bár a párom finoman szólva nem örül eme szokásomnak, de én se szólok neki, amikor órákat ül a műkörmösnél. ;]
  Lepakoltam, majd jobban megnéztem a kincsemet:

  Rettenetesen koszos, és persze ütött-kopott. Így hívják:

  Folytatás...

  Jack Hunter 1 éve 2

 • Három nap a macskákkal

  Üdv mindenkinek! Volt egy furcsa élményem, ezt szeretném most megosztani veletek.

  Alapvetően,sosem kerültem közelebbi kapcsolatba ezekkel a jószágokkal.Kölyökkoromban egerészésre használtuk, a házban nem volt helye.Tulajdonképp egyik háziállatunknak sem. Így nekem sokáig kimaradt az az odabújós, szeretgetni-dögönyözni való négylábú.
  Leginkább a kutyánkkal játszottam, és lassan beszippantott a társadalom sodrása, mely azt sugallja, hogy a kutya okos, hű barát, a macska meg hálátlan, semmirekellő folyton csavargó állat.
  Idővel persze ahogy nőttem, változtak a nézeteim, elfogadtam a macskát, mint háziállatot, de sosem értettem, hogy úgymond mire "jó".
  Egészen mostanáig leginkább kutyásnak vallottam magam, bár saját háziállatom eddig nem volt.Tulajdonképp most sincs-a szomszéd kutyája jár át hozzánk.Szeretnivaló,hízelkedős nagy dög.A fajtája leginkább utcai vegyes.
  Aztán, most karácsonykor három napra elmentünk asszonyom szüleihez (is).
  Ott ismerkedtem össze Nudlival (elég hülye név)az anyamacskával,Pöszmösszel(ez még hülyébb)a lányával és Bendegúzzal a fiával.Utóbbi az Indul a bakterház című film szereplőjéről kapta a nevét, szeleburdisága miatt.
  Mivel most először találkoztam háztartásbeli macskával, voltak fenntartásaim.

  Folytatás...

  Jack Hunter 1 éve 12

 • WONYX SMW15 mélyláda második felvonás

  Üdv ismét!

  Augusztus elején kaptam meg ezt a dübörgőt, amiről írtam is egy kis bejegyzést. Mivel sajnos csak dísznek volt jó,és az utolsó utáni alkalomkor gyakorlatilag darabjaira hullott, így sokáig nem is foglalkoztam vele.
  Az otthoni rendszerem kielégíti alapvető zenei igényeimet, viszont mostanság volt bennem egy kis hiányérzet, és nem mehet úgy a végtelenségig, hogy a házimozi erősítő mélyhang szabályzója csutkára fel van tekerve.
  A hiányérzetet tetézte még az is, hogy azelőtt volt négy aktív mélyládám, amiktől nem váltam volna meg, ha nem ajándékoztam volna el őket.
  Ugye, szerintem sokan jártunk már úgy, hogy szeretett dolgunkat mégis elajándékozzuk egy különösen szeretett személynek.
  Így mentek el szeretett dübörgőim, a legjobb barátomnak, a legjobb kollégának, a legkedvesebb ismerősömnek, a negyediket meg úgyse gyakran használom, menjen az is,vigyék.
  Aztán meg van egy kis hiányérzet.Ez ellen úgy harcoltam, hogy különböző indokokkal húztam-halogattam egy másik szubláda beszerzését.
  Mert most nincs rá pénz,nem is kell igazán,majd valamikor...Ez is ismerős ugye? :)
  ...Karácsony előtt mindig tartok egy kis lomtalanítást, kisebb-nagyobb dolgokat összeszedek,amiket már legalább két éve nem használok, egy részük megy a kukába, más részüket elviszem be a melóba, vigye aki akarja.Ami megmarad, szintén kidobásra kerül.

  Folytatás...

  Jack Hunter 2 éve 2

 • Sal pa 25 Active-olcsón jót?

  Halihó!

  S.kollegám jóvoltából ismét hozzámkerült egy belépő kategóriás távol keleti hangkeltő.Drága jó fiacskájának vásárolta körülbelül 2015 körül, újonnan.A lelkem nem egészen fél év után ráunt, így a gardróbban landolt, mert eladni nem akarták, kidobni meg sajnálták, végül őszi lomtalanítás után került hozzám "mert te ugye szeretsz minden ilyen sz@rt!" Felkiáltással.
  Nem fűztem sok reményt hozzá, a legutóbbi kínai kalandom miatt (Vonyx mélyláda ami végül is elbontásra került).Tervem az volt, hogy kipróbálom, esetleg kipofozom ha kell aztán mehet tovább olcsóért, mert már így is alig férek a mindenféle bizbasztól.Nem így történt.
  Lássuk hát közelebbről történetünk főhősét.
  60x30x35 cm méretű,ami a valóságban 59x29x32 centiméternek felel meg(megmérve) áll egy aktív és egy passzív bass-reflex kialakítású dobozból.Huszonöt centis mélyközépsugárzóval és tölcséres piezó magashangsugárzóval szerelt,120/80W teljesítményű party hangfal.Utóbbi adatért pirospont,legalább nem akar nagynak látszani a mindenféle több ezer Wattal. Íme:

  Folytatás...

  Jack Hunter 2 éve 5

 • WONYX SMW15 "mélyláda"

  Houston,baj van! Támadnak a kínaiak!

  A tegnapi nap folyamán tulajdonosa lettem ennek a dübörgőnek. A mentségemre szóljon,hogy én nem akartam!
  Az egyik kedves ismerősöm tukmálta rám,és bár tudom,hogy ez egy kétes minőségű termék,tízezret megér! felkiáltással elfogadtam tőle ezt a szerkentyűt.
  Gyári dobozában került hozzám,mert eredetileg párban érkeztek,de az egyik kipróbálása és elhalálozása után kaptam meg a maradékot,hogy csináljak vele amit akarok.
  Úgy gondoltam,megírom ezt a kis bemutatót,okulásul.Másra úgyse jó.
  De ne szaladjunk ennyire előre.A készülék egy szép fehér papírdobozban érkezett meg hozzám, rajta a cucc sziluettje és persze a paraméterek.

  A mélyláda bass-reflex kialakítású,38 cm hangszóróval szerelt, és 600W maximális terhelhetőségű.
  :C
  Súlya 16 kiló.
  Nyilván a Balaton Soundot is ilyenekkel hangosítják. :DD
  A Subwoofer műanyag zsákban lapul,némi papíráruval és hungarocellel egyetemben.

  Folytatás...

  Jack Hunter 2 éve 5

 • melyik a legjobb vírusirtó 2019-ben?

  Szokásos hétvégi lusta internetes szörfölésem közben bukkantam rá erre a kérdésre, ami megfogott,hiszen mindannyiunkat, tartalomfogyasztókat mélyen érint.
  Először is ezt olvastam el:https://techkalauz.hu/legjobb-virusirto-2019/
  De egy oldal nem oldal, és rákerestem, csak azért is alapon.
  A "Pcmentor" oldalán azonban hajmeresztő különbségek fedezhetők fel:https://pcmentor.hu/virusirto-programok-tesztje/
  Kinek lehet hinni, illetve kinek mi vált be, mit használ, és az adott szoftverrel mennyire van megelégedve? Továbbiakban, mivel a Microsoft a talán legnagyobb, és egyben a legjobban támadott oprendszer, érdemes a biztonságmániásoknak Linuxra váltani?
  +1:Linuxra van jóféle vírusirtó?

  ui.:Jómagam Kaspersky-t használok,Malwarebytes-el kiegészítve.Szerintem elégséges a védelme, de most megrendült a hitem.

  Kérem szépen a hozzászólásokban mellőzzük a személyeskedést, és egymás szapulását :)

  Jack Hunter 2 éve 38

 • Xbox 360 segítség

  Tisztelt fórumtársak,segítséget szeretnék kérni tőletek.

  Régi xbox360 konzolomat lecseréltem egy One-ra.
  A régi merevlemezén van pár játék,ami kompatibilis az új konzollal,ezeket szeretném áttölteni.
  Követtem a segítséget,aktiváltam a felhőalapú mentést,elindítottam egy játékot,de nem tölt fel semmit,csak natúran elindul.Tippeket megköszönném,mert már teli van rendesen!

  Jack Hunter 2 éve 6

 • gruppi webáruház

  Van valakinek bármilyen tapasztalata a Gruppi webáruházról?
  http://gruppi.hu/
  Hihetetlen akcióik vannak,és ha a leszázalékolás mértékét nem is hiszem el,az árak akkor is hihetetlenül olcsók.
  Vásárolt már valaki tőlük?
  Köszi a válaszokat!

  Jack Hunter 2 éve 7

 • xbox 360,én így szeretlek...

  Ez egy keserű pirula lesz,szubjektív véleménynyilvánítással,elkeseredéssel,morgással.Ezért elnézést kérek mindenkitől.Aki továbbra sem vesztette el érdeklődését,annak jó szórakozást kívánok.3,2,1 Showtime!

  Előzmények.
  Windows phone telefonomat szervizelés miatt alaphelyzetbe állítottam.(Lumia 1020)A készülék össze van/volt kapcsolva az otthoni számítógéppel,illetve a játékkonzollal,a Microsoft fiók által.A fiók észrevette,hogy az egyik eszköz le lett csatlakoztatva,és önhatalmúlag kijelentkezett az xbox-ból is.
  Így amikor leültem játszani,nem tudtam csatlakozni az xbox live-ra,valamint buktam a játékmentéseket is,mert nem tudtam bejelentkezni a profilomba.
  Eléggé érzékenyen érintett a dolog,persze megpróbáltam bejelentkezni,sikertelenül,mert franc sem emlékszik az x éve elmentett jelszóra.
  Jó.
  Számítógép,új jelszót létrehoz.Akinek van Microsoft fiókja,tudja,milyen tortúra ez.
  Ekkorra már erős elvonási tüneteim voltak,a windowson keresztül Bill Gates ősanyjáig erőst zavartam mindenkit melegebb éghajlatra,ezért a jelszavam a Kurvaanyad9913 ra esett.
  Biztos voltam benne,hogy ezt nem felejtem el.
  Jó.
  Elmentettem a jelszavam,megpróbáltam,működik?Működik.
  Jó.
  Xbox be,profilt letölt.
  Aszonygya,írjak emil címet,microsoft jelszót.Nesze.
  Jó.
  Aszongya,nem jó a jelszó.

  Folytatás...

  Jack Hunter 2 éve 10

 • Hajnali korán kelés

  Amióta dolgozni járok,foglalkoztat ez a dolog,gondoltam,megkérdezem a Tisztelt Publikumot is.
  Mi a vélemény a hajnali korán kelésről?Gondolok itt a reggel hatórai munkakezdésre.Most azokra az emberekre gondolok,akik valamilyen oknál fogva,csak a nyolc-10 osztályuk van meg,és nagyrészt kétkezi,fizikai munkából élnek.Sajnos nem mindenki olyan szerencsés,hogy a munkahelye közelében lakik,hanem vidékről jár be,ezért átlag 4 órakor kelnie kell,persze csak ha nem akar elkésni.
  Ok és okozat,hogy a bejáráshoz is ember kell,ergo,a különböző sofőröknek,kis boltoknak,nagyáruházaknak,benzinkutaknak is korábban szükséges a munkába állás.Mi lenne,ha eltolnánk egy órával a műszakot?Reggel hat helyett kezdődne hétkor a meló,és háromig tartana.Természetesen a többi műszak is csúszna egy órát.
  Talán kevesebb lenne a stresszes ember. :)

  Jack Hunter 3 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.