- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
adika4444 #17 üzenetére
Tán írjam be a naptáramba, hogy mikor van patchkedd? A gép van értem, nem fordítva. Lesz..om, hogy mikor van patchkedd. Tegye amire utasítom, vagy használok helyette olyat, ami megteszi. Mit állítgassak? Ha felrakok egy Magyar Puppy -t, az Magyarul indul, Magyar a billentyűzet, stb. Nem kell semmit sem állítgatni, csak használni.
Az XP után újdonság volt a Win10 -en, hogy van szoftverbolt. Nosza, bepötyögtem, hogy "Firefox". Zéró találat. Elmehetnek a 3,14 csába a szoftverboltjukkal! -
Somatom
veterán
Ne is mondd! Az enyém is ezt csinálja. Üzen, hogy ne kapcsoljam ki, mert ő most frissít. Hát frissíccsé, vazze! Egész éjszaka után, reggel még ugyanott tart. Mi lenne, ha épp el akarnám vinni? El sem tudom képzelni, hogy egy hurcibálós laptopon ez hogyan működik. És akkor még a böngésző frissít, a vírusírtó frissít, a kiskutyafüle frissít. Halló! Kapok én is gépidőt? A Puppy sohasem csesztetett ilyesmivel. Bekapcsolom, vakkant és teszi, amire utasítom.
-
Somatom
veterán
Anno az Asus eee netbookomon próbálkoztam Linux -szal. Akkor jött ki a direkt ilyen gépekre kitalált Ubuntu Netbook Remix, ami kapásból nem kezelte az Asus n -es Wifijét. Következő kísérlet a Black Panther volt, de a KDE kicsit erős volt az N270 -es Atomnak. Utána találtam rá a Puppeee -re, ami a Puppy Linux netbookra optimalizált verziója. Az első vakkantástól (így jelzi, ha felállt a rendszer) beleszerettem. Azóta csak Puppy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- OLED TV topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dacia topic
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest