- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Jó poszt lett! Bár ez nem Windows topik, de a patchkedd-ek alapján tervezhetőek a frissítések. Nekem ez a ne kapcsoljam ki szöveg maximum 5--10 percig van kint, de inkább kevesebb, főleg, hogy NVME-s a laptopom. Megfelelő beállítások mellett nem volt ezzel gond, sose akadályozta frissítés, hogy vihessem a gépet.
Az meg szerintem nem egy helytelen irány, hogy magától frissít a Windows. Sajnos nagyon sokan elhanyagolják, és így is van az ilyen gépeken mit helyrerakni amikor felgyűlnek a gondok, legalább a Windows 7 éra után nem kell azzal kezdeni, hogy két órát frissít. Aki meg ért hozzá és szüksége van rá, abszolút kézbevehetőek az update-ek. Én naponta hordom a gépet, patchkedd utáni hétvégén frissítek, így nem zavar be semmibe.Hogy ne legyen teljesen OFF: Én szerver oldalon Debian-ozok, és a friss dolgok (meg amúgy ami csak lehet) konténerben fut. Nekem ez a setup bevált, abszolút üzembiztos, vannak már több éve nem piszkált, stabilan üzemelő VPS-ek a frissítéseket leszámítva, meg az azokkal járó reboot-okat. Ezen gépek közt nem egy olyan is van, ami stretch -> buster -> bullseye frissítéseket is megélt.
Az Ubuntu-nál engem is taszít a snap és a MOTD-ban megjelenő reklám / SPAM (kinek mi), meg én mivel szerveren működtetem, és elégedett vagyok, nem látom értelmét kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest