- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Már vártam ezt a kommentet is.
Nagyon sok ideig voltam Windows használó is, de mindig azon kaptam magam, hogy az első dolgom az, hogy SSH-zok a távoli szerverre. Most ezért nincs sok értelme számomra winen maradni. Amúgy meg böngészni és programozni bőven jó a Linux is. És ami főként lenyűgözött, hogy sokkal kevésbé melegedett a gép és pl a laptopom Windows-szal 6 óra alatt feladja a harcot, Arch-csal meg lazán ment 8 órát is, ami durva. Meg úgy összességében szerintem a Linux gyorsabb és ma már azért vannak olyan grafikus felületek tőle, hogy dobsz egy hátast tőle. Ha Win és Linux közt kellene választanom, azt hiszem sose térnék már vissza Winre. Az tény, hogy van pár hiányosság, de jelentéktelen a wines ármányokhoz képest.
Viccet félretéve megértem azt, akinek a win jön be jobban, nekem abszolút pozitív csalódás évről évre a linux és nem igazán vágyom vissza. Játékra, zene és videószerkesztésre, illetve egyéb specifikus dolgokra még mindig kényelmesebb talán a win, de amire én használom, arra tökéletes.
De egyébként pont felraktam egy Windows VM-met, hogy kipróbáljam a win11-et. Hát ne tudd meg, 3 órát vártam, míg az NVMe-n lefutott az összes frissítése. Kegyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest