- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Már vártam ezt a kommentet is.
Nagyon sok ideig voltam Windows használó is, de mindig azon kaptam magam, hogy az első dolgom az, hogy SSH-zok a távoli szerverre. Most ezért nincs sok értelme számomra winen maradni. Amúgy meg böngészni és programozni bőven jó a Linux is. És ami főként lenyűgözött, hogy sokkal kevésbé melegedett a gép és pl a laptopom Windows-szal 6 óra alatt feladja a harcot, Arch-csal meg lazán ment 8 órát is, ami durva. Meg úgy összességében szerintem a Linux gyorsabb és ma már azért vannak olyan grafikus felületek tőle, hogy dobsz egy hátast tőle. Ha Win és Linux közt kellene választanom, azt hiszem sose térnék már vissza Winre. Az tény, hogy van pár hiányosság, de jelentéktelen a wines ármányokhoz képest.
Viccet félretéve megértem azt, akinek a win jön be jobban, nekem abszolút pozitív csalódás évről évre a linux és nem igazán vágyom vissza. Játékra, zene és videószerkesztésre, illetve egyéb specifikus dolgokra még mindig kényelmesebb talán a win, de amire én használom, arra tökéletes.
De egyébként pont felraktam egy Windows VM-met, hogy kipróbáljam a win11-et. Hát ne tudd meg, 3 órát vártam, míg az NVMe-n lefutott az összes frissítése. Kegyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest