Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Már vártam ezt a kommentet is.
Nagyon sok ideig voltam Windows használó is, de mindig azon kaptam magam, hogy az első dolgom az, hogy SSH-zok a távoli szerverre. Most ezért nincs sok értelme számomra winen maradni. Amúgy meg böngészni és programozni bőven jó a Linux is. És ami főként lenyűgözött, hogy sokkal kevésbé melegedett a gép és pl a laptopom Windows-szal 6 óra alatt feladja a harcot, Arch-csal meg lazán ment 8 órát is, ami durva. Meg úgy összességében szerintem a Linux gyorsabb és ma már azért vannak olyan grafikus felületek tőle, hogy dobsz egy hátast tőle. Ha Win és Linux közt kellene választanom, azt hiszem sose térnék már vissza Winre. Az tény, hogy van pár hiányosság, de jelentéktelen a wines ármányokhoz képest.
Viccet félretéve megértem azt, akinek a win jön be jobban, nekem abszolút pozitív csalódás évről évre a linux és nem igazán vágyom vissza. Játékra, zene és videószerkesztésre, illetve egyéb specifikus dolgokra még mindig kényelmesebb talán a win, de amire én használom, arra tökéletes.
De egyébként pont felraktam egy Windows VM-met, hogy kipróbáljam a win11-et. Hát ne tudd meg, 3 órát vártam, míg az NVMe-n lefutott az összes frissítése. Kegyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest