- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
cucumber87
üzenetére
Milyen verzió van fennt? A 0.29.1-es verzióval még működött, ha frisebb van fent, lehet javították a problémát.
Próbáld meg az A-GPS adatokat törölni (pl AndroiTS-sel) és újraindítani, nem árt ha dalvik&cache wipe is megvan. Viszont ugye tudod, mivel csak a GPS-re hivatkozik, így kell egy kis idő, hogy fixálja a helyet! Nem fg azonnal csatlakozni. -
looser
addikt
Egyébként itt min alapul, hova kerülnek a lények? User küldi be a helyigényét (mint egy Ingress POI-nál) vagy központi szórás van? Egyenletesen vannak elosztva a keresendő izék, vagy úgy, hogy pl. a Kossuth tér környékén ezer egy km2-en belül, de mondjuk külvárosban kicsit többet kell melózni?
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Én is mindent a leírtak alapján csináltam, de nekem is failed to detect location üzenet jelenik meg.
Valami ötlet?
-
Tamás88
őstag
Pokémon Go hack - avagy hogyan bannoltassuk ki magunkat a játékból.
-
CaNNa3IS
senior tag
Nehezen kezdődött ez a hét. Család nyaral én melózok mert kellek.
És nem akart átjönni az iróniád. Egy smile must have lett volna.
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Még most sem tűnik viccesnek, talán még smiley mellett sem. Spongyát rá.
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Utólag...

-
fordfairlane
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Na, hát akkor stílusparódia volt. Remek.
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem csak ez a játék, hanem mindegyik értelmét veszti hack esetén. (Hekket le se merem írni egy hét Siófok után
)
Viszont akkor lenne egy észrevételem. A gyártó szép pénzért árulja az arany tallért, amivel olyan cuccokat tudsz vásárolni, amik kvázi előnyt adnak más játékosokkal szemben. Ez a fejlesztő által támogatott hack mivel etikusabb?
Ilyen szempontból pl a CS:GO matrica és skin rendszere fényévekkel korrektebb nem? -
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Bant a fenyegető stílusú (már ha ez stílus) hozzászólás után szoktak adni. Amúgy nekem nem kell játék ahhoz, hogy a szabadban legyek. Vitorlázok, motorozok, túrázom a Mátrában, körbetekertem a Balatont, idén még kéthetes Dél-ázsiai gyalogtúra is kinéz, valamint egy erdő szélén lakom.
Ne magadból indulj ki, nem mindenkinek kell egy játék a telefonjára hogy észrevegye a természetet maga körül.
Véleménye pedig bárkinek lehet ezen a fórumon, és vannak intelligensebb módszerek is ennek közvetítésére.
Sok sikert hozzá!
-
cskamacska
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az Ingress, meg a Pokémon Go sajnos akkor is idióta ótvar játékok, ha végre nem a gép előtt ülsz, hanem kimész a szabadba, mozogsz, és felfedezed a környezeted.

Egyébként az már régen rossz, hogy a realityt azért kell augmentálni, hogy ezt a népek megtegyék.

gyurkikrisz #19: Tekintve hogy a Pokémon fanok pont a túra jellegét szokják kiemelni akár hasonló stílusban, senki meg nem mondaná, hogy komolyan gondoltad-e.

Williamgrant #21: Pedig ilyesfajta, komolyan vett állásponttal sem lenne kevésbé igazad, mert a tényleges játékmenet kb így alakul, mikor épp nem csillagtúrázik az ember random térkép koordináták között.

Emiatt úgy áll a dolog, hogy a GPS hekkel a játék teljes mértékben értelmét veszti.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Hihetetlen ez a vilg, mindenbe mindent belelátnak az emberek, az irónit sem értik... Na mind1...
-
Viktor77
titán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Oppsz, akkor bocsánatodat kérem, félreértettelek. Az a hsz valóban kicsit sok. Én is beszólnék, de egyből fenyegetéssel jönni...
Bár akkor miért nekem válaszoltál?

-
fordfairlane
veterán
Én a pokémonos versenyzőre értettem, akinek az apukája a legerősebb.
-
Viktor77
titán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ja, az olyanokat parodizálom mint te.
-
Viktor77
titán
Soha nem értettem, hogy ha valakinek egy játék (vagy bármi más) szar, miért pazarol arra időt, hogy beírja a topicjába, blogjába, hogy ez szerinte szar.
Ettől keményebbnek, komolyabbnak, nagyfiúsabbnak tűnik, vagy mi? Vagy ettől többnek érzi magát? Hát, megsúgom, ettől nem leszel jobb senkinél.
-
fordfairlane
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hu, de kemény valaki. Begyűjtöttél egy birkózós pokémont?
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
?
Persze miért ne mondanám. -
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Mert mi lesz ha azt írom és mondom, az ingress és a Pokémon is egy idióta ótvar játék?
-
-
Z3C-m van 6-os androiddal, nincs rootolva. Bekapcsoltam a hely imitálást helymeghatározást is módosítottam gps-re a google térkép appon mutatja is a helyet amit imitálok, de a játék indításánál jelzi hogy nem sikerült megállapítani a helyet. Ötlet?
-
Mr.C
őstag
Mert ugyanaz a fejlesztő. (Niantic Inc.)
-
CaNNa3IS
senior tag
Ez már annál az idétlen ingressnél is működött.
-
Mr.C
őstag
Nem kívánok vitatkozni ennek etikai normáiról. Egyik kézben a csalás van, másikban pedig az esélyegyenlőség. Ez ügyben ne írj hozzászólást, nem erről szól a bejegyzés!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Talán épp akkor jutottam erre a következtetésre, mikor a hszedet olvastam.