Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Szerintem jól használható, kb. ugyanolyan mint a sima CM7 csak nekem sokkal jobb evvel az üzemidő és azért használom most ezt.
Az a legfőbb eltérés, hogy más a launcher, de én se az ADW-t se a launcherpro-t nem szeretem. Fölrakom a go launchert és aztán openrecovery system appsból kitrölöm az adw-t, hogy nyoma se maradjon.
-
Phoenixy
senior tag
Felrakod a HO!NO! Mod -ot (fönt a link) és a leírt módon kalibrálod. Vagy ha sima CM7-et (esetleg CM9 -et) használsz akkor leszeded a Marketről a battery calibration programot és amikor 100%-ra töltötted a telefont belépsz a programba és rányomsz a kalibrálásra.
Egyébként nekem az sose működött, míg a sima CM7-et használtam és mindig az volt, hogy feltöltöttem használtam mondjuk fél órát lement 80 %-ra majd 1 óra múlva használtam 5 percig és csakúgy lement 40%-ra. Viszont mióta a HO!NO! mod van fent és megcsináltam azt a kalibrálást azóta ugyanannyi használattal még kb. 80-85 %-on van a töltöttség.
Persze ez lehet, hogy csak nekem volt így.
-
Shrike7973
senior tag
1.46 a legfrissebb OpenRecovery, azt használd, esetleg ha CM7-et telepítesz, egy frissítést is telepíthetsz, ami annyiból áll, hogy a memóriakártyán levő mappában néhány fájlt felül írsz egy .rar fájlból való kicsomagolás után.
Szvsz a legjobb ROM a MIUI ROM, mert szép, és relatíve gyors is, 2.3.7 android, nem is kell külön GAPPS-t telepíteni, jók a gyári programok.
Legtöbb memóriát a CM6.3.6-al fogsz elérni, kicsit fapados, de egy ADW Launcherrel meg lehet szépre csinálni és lesz is 95-100 MB szabadon.
CM 7.1.5-t itt sokan szeretik, szerintem egy MIUI után igénytelen/ronda, de amit egy MIUI-val meg lehet tenni, azt meg lehet ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi