Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Phoenixy
üzenetére
Most én is felraktam a cm 7.1.5-öt, mert a miui egy hét után megkergült, írdatlan módon lassúvá vált, hiába takarítottam, újraindítottam pár óra és megint szar volt.
Szóval felraktam ezt a cm7-et, és mint a villám, viszont az üzemidővel néha nekem is játszik, majd nyomok egy kalibrációt, az még nem volt, de ezt leszámítva fasza, talán a kamera kicsit lassúcska... -
Phami
tag
válasz
Phoenixy
üzenetére
Tesó, pont én írtam egyébként erről, szóval tudom jól, hogy hogyan működik
Viszont nekem valahogy nem volt utána sem tökéletes az akksi és pont ezért zúztam le a homo-t (én így becézem).A CM9-ről is én írtam, be is vállaltam, hogy mindig tesztelem az új frissítéseket. Jelenleg már van "stabil" verzió, de még a hw és a camera nem megy rajta és jó kérdés, hogy mikor fog menni.

Mindenesetre köszi!
-
Mályki
aktív tag
válasz
Phoenixy
üzenetére
Szevasssz!!
Kb ugyanez volt a baja...Csak szorozd meg 10 el!Ha megmozdult a kábel akármilyen minimálisan lecsatlakoztatta a fülest!Teljesen használhatatlan volt.Eöszür csak sercegéssel kezdődött aztán 1 hónap alatt teljesen használhatatlan lett a dolog...Pedig a második syzempont pont a zene volt...A rena nevü srác csinálta meg 20 perc alatt!!Vicc ahogy bele van illesztve a jack dugó....
-
rena224
tag
válasz
Phoenixy
üzenetére
ugyanez volt a szitu Mályki esetében is, meg nálam is. namármost én szétkaptam a telót és megcsináltam kb 2 hónapja azóta tökéletes, Mályki is felhívott ezzel kapcsolatban és neki is megoldottam a problémát
a szitu az volt amit mondasz, nem csatlakozik, recseg, lecsatlakoztatja a fülest, pedig rá van dugva stb... szét kell szedni, meg kell tisztítani, kipucolgatni, átmosni alkohollal és ennyi, fél órás meló az egész 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óra topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont nekem valahogy nem volt utána sem tökéletes az akksi és pont ezért zúztam le a homo-t (én így becézem).
egy kicsit böszmén fogalmaztam!
a szitu az volt amit mondasz, nem csatlakozik, recseg, lecsatlakoztatja a fülest, pedig rá van dugva stb... szét kell szedni, meg kell tisztítani, kipucolgatni, átmosni alkohollal és ennyi, fél órás meló az egész