Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha jó lesz az N9 akkor egy vásárlójuk már van is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bwoay
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
-
Seraf723
csendes tag
válasz
szőröscica
üzenetére
hát ezt igy nem igazán tudom megtenni mer se a telefon se a gép nem talál frissitést de azér köszi

-
bwoay
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
javultak az esélyek, mert nálam van a készülék, most már jöhet az update

-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Én már pesszimista vagyok a Froyo-t illetőleg. Én azt mondom legkorábban március
De ne legyen igazam. -
törölt tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Hat nekem nem kell navi arra ott a garminom (az se tokeletes, sot ott a lo tuloldala hogy heti 2 updatet kapunk, mar tobb hete fel se teszem kovetni se birom).
Ebreszto pontos, igaz neha van ez a hatterbe kerul az ablaka dolog es akkor macerasabb leloni.
A wifi nalam 2 halora van automatan beallitva. Altalaban mukodnek is. Neha homokorazik akkor nyomok egy wifi on-off ot aztan csok bar lehetne stabilabb is.
Headsetem nincs, akkurol se sokat tudok mondani, meloban meg otthon is cuppan a toltore.
Az en telom angol, 2.1-el jott. Az u1 konnyen felment. Szoval nekem annyira nem veszes bar a palmot meg mindig visszasirom (igaz hiaba mert a webos kb olyan mint az android). -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez már a 2.2?
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Welcome to the club...

-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Universal Androot azt kész egy érintésre megvan.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Na remélem a frodo megy fel
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Igen, az utsó a .36 volt, abban már nem volt ébresztő bug (sem).
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem kell váltani, nekem magától átrántja arra, ami neki kell. Aztán vár vagy 10-15 mp-et arra, hogy semmit se csináljon. Majd közli hogy nincs update

-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Magyar származású telcsi. Se telón, se MSU-val nincs frissítés. Nomeg mint írtuk korábban, IMEI-t leszámítva semmi sem. Se típus, se semmi.

-
gretzky77
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
és hol kerested az update-t telefonon vagy pc-n? az enyém is olaszból van de csak estefelé leszek gépközelben,telon nekem sem talàlt!
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem, biztosan nem csúszott ki, civilben (
) GPS-ekkel foglalkozom, úgyhogy ezért lepett meg, nem egyszer néztem már 
Jöjjön ki a ...... update és akkor tiszta lappal indulunk, kizárhatók lesznek a hardverhibák (legtöbbje). Egyelőre úgyis azt mondanák, hogy maaaaajd a frissítés kijavítja...
-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Őőőő igen, a wifit kihagytam, pedig napi szinten egerészek a beállításokban hogy épp' fellépjen
Köszi az emlékeztetőt 
Akkor még pár dolog, ami eszemben jutott:Autóban GYÁRI töltővel Sygic-el GYÁRI tartón folyamatos 3 órás navigáció alatt LEMERÜLT!
) Azt hittem viccel. Nem. Komolyan gondolta 
Bluetooth nekem sem mindig csatlakozik a MOTOROLA headsetemhez

De a hardver, az remek. Lekopott kameragomb, nekem gyárilag nem világító érintőgombok

-
wolruf
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Basszus itt nem erről van szó. Lesz@rom a verziószámot, ha nem egy rakás BUG az egész. Ez itt a bibi. Ha pedig szervizbe viszed a drága pénzedért megvette kütyüt, rávágják hogy ja, az nem javítható, az nem a Motorola sara, az az Android miatt van, meg minden miatt, csak ne kelljen felelősséget vállalni. Na ez az én bajom. Ha megvettem valamit, elvárom hogy működjön. Nem működik. Pont. Ennyi. Ezután pedig húzzam fülem-farkam és örüljek, hogy megvehettem? Na ne már. Nem itt tartunk.
-
eami
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
előttem hozzászóló már megírta a frankót, annyit tennék hozzá hogy be lehet állítani hogy csak már meglévő contactokoz synceljen a FB app

Egyébként örülök hogy sikerült megoldani. Igaz jópár extra felesleges körből, de a lényeg hogy most már okés

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Hmm, nálam a telefonkönyvben is lehet manuálisan össze illetve szétbontani kapcsolatokat, akár FB, akár google accountról legyen szó (edit contact - separate vagy join).
Amúgy ha bejelölöm, hogy csak azokat jelenítse meg, akiknek van telefonszáma, akkor nem lesz felesleges juzer, ilyen esetben azokhoz is hozzácsapja a FB infóját, akiknek csak a telefonkönyvemben van meg a száma (telkönyvben display options - only contacts with phones bepipa).
-
eami
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
próbálgasd még a gyárit mert úgy tűnik nem vizsgáltad meg elég alaposan....
a facebook sync (telefonon) meglévő kontaktokhoz fűzi hozzá az új facebokos kontaktokat. Már ahol rájön hogy ki kivel van. Amit nem tud, azt csak simán hozzáadja a listához. Ezeket a csellengő kontaktokat manuális fűzheted hozzá ahhoz akihez akarod. Nem kell hozzá semmi app, alap OS tudja...

-
törölt tag
válasz
szőröscica
üzenetére
hehe en ugyanezt vegigeltem nehany evig es jopar keszuleken keresztul a pamOS-el. azt is huztak halasztottak, volt update de inkabb nem. aztan ott volt a legujabb os, mukodott (cobalt), fejlesztok fejlesztettek ra ezerrel, mukodott a szimulator, libek, apik minden ment. aztan pofra esett tobb szaz v ezer fejleszto mikor nem adtak ki a kesz rendszert, karbaveszett rengeteg munka hisz a debutalasra mar keszen allt volna egy csomo progi.
aztan jott az szetvalasegyesuleseladas saga, no meg hogy az accesbol lett hp meg webos is elegge kesett, es az hogy keszuleket gyakorlatilag usan kivul sehol nem adtak betelt a pohar. iphone elvbol nem. winmobil meg egy vicc (nem is ertem emberek millio hogy birjak hasznalni 2 napnal tovabb) igy maradt az android mint nyilt os (bar annyira nem is nyilt). most meg megy ez a froyozas, ha lecseng jon a ginger es akik nagy penzeket toltak a hw-be hoppon maradnak... -
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Az kétségtelen hogy felhasználói élmény szempontjából magasan veri a mezőnyt az iOS.
Talán a WP7 lehet az egyik esélyes kihívó persze kis idő még kell neki.Hogy miért ültek ennyi ideig a 2.2-ön az szerintem egyértelmű mindenki számára. Mert nagy ívben tesznek az USA-n kívüli piacra. A Droid esetében ott muszáj volt gyorsan előrukkolni a frissítéssel, mivel perrel fenyegetőztek a tulajok. És persze terelgetni kell a népet az új készülékek felé is. Mondjuk ez kétélű fegyver
Viszont alighanem a Milestone megkapja a wifi router funkciót is ellenben a Droiddal

-
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nos nem azért ültek rajta ennyi ideig, mert bugokra vadásztak, ez biztos. Az ikertestvéréhez már bő fél éve kész a Froyo.
Ami a programok hangerejét illeti, a legtöbb programba nem tesznek hangerő állítást, amelyikbe igen, ott se írják bele, hogy a hangerő gombokkal lehessen állítani. Az Android pedig (a többi OS-hez hasonlóan) nem állít egyedi hangerőt minden egyes programjához, az a program, ami nem rendelkezik hangerő állítással (a navigációs programok többnyire nem ilyenek, a játékok viszont általában igen), azok a fő hangerők valamelyikét használják.
A beépített programok hiányosságai tényleg hiányosságok, ezzel nem is vitatkozok. -
Rickazoid
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Mindenki hajlamos elfelejteni, hogy ez nem az Apple, aki egyetlen hardverhez ír egyetlen OS-t, házon belül ráadásul.
1: a töltöttség rossz kijelzése a Motorola hibája, a Google csak a rendszert írja meg, optimalizálni a gyártó dolga, ergo ennek hiánya nem az Android hibája.
2: HandcentSMS, rányomsz az új üzenet ikonra, rányomsz a plusz ikonra és azt pipálsz be, akit akarsz
3: halkítsd le magában a programban a hangokat - nem róhatod fel hibának, hogy a telefon egyik fő hangerejének halkításakor lehalkítja azt és nem találja ki, hogy mikor kéne visszahangosítani.
4: a döcögés szintén az optimalizálás hiánya, megint nem az Android a hibás. Nézz meg egy Google telefont. Megjegyzem részben talán épp emiatt készülnek a 2 magos processzorok, onnantól ugyanis lehet végképp nem lesz optimalizálás. -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Igen, a főképernyő nem a leghasználhatóbb benne. Az egy dolog, hogy minden ömlesztve van benne egy helyen, de mikor kiraktam egy naptár widgetet, akkor annak az alján nem tudtam kezelni az ott lévő kicsiny gombokat, mert a miui home alsó dokkja "kinyúlt" oda is, holott szemmel láthatólag volt köztük fél mm. Van még pár gyermekbetegsége, de üzenetváltásra tökéletes volt - mintha kimondottan sms/gmail-re találták volna ki.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Többen is írták, hogy lepattogzik, az enyém elvileg Brazíliából jött, nem tudom köze lehet-e hozzá, hogy hol szerelik össze.
Eddig esett már lakásban csempére, betonra, Bakonyban éles kavicsokra, sárba. Mivel több tokot is elhagytam már (rám jellemzően), volt mellette lakáskulcs, kocsikulcs.
Az autóban gyakran tok nélkül bevágom valamelyik tárolóba, jellemzően az ajtóba, több ezer km-t volt már ott. A betonra eséskor kopott le 2db 1mm-es festékpötty, amit a teszkóban 700Ft-ért kapható (az igényesség jegyében) autófényezés javító fekete gánnyal lekentem, így csak közelről látszik
Kamera gomb épp, de ritkán is használom, kijelző karcmentes. Persze a gorilla glass sem egy csoda, de mióta láttam ZTE Blade-t amit aprópénz mellett hordtak, azért látom előnyét

Plusz párom szegény épp, hogy 1 éves LG-je is elég ramatyul néz ki, pedig többet volt tokban, mint ez, csak épp a női körmölést nem viselte jól a kijelzője. -
petipetya
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
A miui rom menürendszere fehéres színben pompázik, a home felületét pedig szintén tudod témázni:
http://www.youtube.com/watch?v=SHNlAmOO3po -
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Biztos nem csak te. De azt is el kell fogadni hogy van egy réteg akinek ez fontos. Szeretné az új funkciókat használni stb..
Nekem például a flash az igencsak jól jönne, az app2sd sem elhanyagolható. Ráadásul tovább gyorsul a készülék maga a jobb OS miatt.
És nem tudom miért annyira probléma ha valaki elvárja a frissítéseket egy alig 1 éves, egykor csúcs kategóriás készüléktől, ha annak nincs hardveres akadálya.
Nekem speciel nincs bajom a menü kinézetével, minimalista design pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ne legyen igazam.

) Azt hittem viccel. Nem. Komolyan gondolta