Hirdetés
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Jo telefon!
Van ami jobban tetszett abban mint az M2-ben!
(pl: Komolyabb a hangereje a kulso hangszoronak pl. ha filmet nezel rajta a dock station-ben)Egyre figyelj oda! Nem szabad hulyere pakolgatni appokkal, mert belassul tole!
Csak azt tedd ra ami tenyleg kell! (hiaba az sd-re pakolgatas lehetosege)
Ennyi penzert meg ajandek volt - szerintem!
Foliat viszont dobj a kijelzore, mert O meg nem gorilla glass-os!http://www.motorolastore.eu/hu/p_motorola_listing.aspx?q=motorola+milestone&x=10&y=11
innen meg rantsal be magadnak egy dokkolot 3400 postaval 5000!
GG
-
Zsolto
őstag
Szerintem jól tetted, jó az a vas nagyon. 35k-ért pedig pláne -- az Ace nem egy kategória vele, hiába újabb. Az M1 kijelzője sokkal jobb, a vas masszívabb, ott a fizikai QWERTY, és hiába nagyjából azonos a procijuk, az M1 mégis erősebb. Erről egyszer valaki azt mondta, hogy "jobban van a vas és a szoftver optimalizálva, ezért fut minden olyan gördülékenyen". Persze biztos van ennél szakszerűbb magyarázat is, de én is simán az M1-et választanám, pláne hogy sokkal olcsóbb is.
És ugye ott van a világbajnok multimédiás és az autós dokkoló hozzá, amik szerintem aranyat érnek. Gratula, használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest