Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randomway
csendes tag
Sziasztok! A Milestone 2-m mar egy ideje megadta magat, a szerviz annak idejen alaplap cseret javasolt, de en csak nem nyugszom
Szerettem ezt a telefont, most eloszedtem. Egyszeruen nem kapcsol be, feher toltesjelzo vilagit, de amugy se kep se hang. Ha megprobalom bekapcsolni, egyszer elkezdi a laptop keresni a drivert, aztan hallatszik, hogy levalik az eszkoz. Csak akksi ki-be utan lehet ujra ugyanigy megprobalni, amugy nem tortenik semmi. A power+le gombbal mindig hallatszik, hogy megtalalja a windows, de ugyanugy levalik. Van egy gyari akksim, amin a fesz 2.8V, ezzel felismergeti a win. Vettem utangyartott akksit, azon 3.7V van, de azzal nem csinal semmit, a toltesjelzo led sem vilagit.
Egyebkent nem rootoltam soha, mielott meghalt, csak gyorsan lemerult a telefon es kesz. Kis akksi dorzsoles utan nehany napig meg beindulgatott, ezert gondolom, hogy az lehet a ludas, nem az alaplap.
Latom, volt korabban masnak is hasonlo problemaja, talaltam itt egy leirast is http://prohardver.hu/tema/re_motorola_milestone_2_a_lenyeg_belul_van/hsz_2751-2800.html
Nekem ez nem mukodik, es nem tudom, az utangyartottal miert nem is indul. Van valakinek otlete?
Kosz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest