Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• norvik

aktív tag

válasz szige #2421 üzenetére

Ez elég, nem kell más. Vagyis a legújabb gyári. Nem tudom mi okozhatja, csak remélni tudom, hogy a softot valami behülyítette. Végül is igen, factory reset-re gondoltam. Ha elégedett vagy ezzel a gyári rommal egyébként, akkor felesleges áttérj főzöttre. Persze nem lebeszélni akarlak, én is főzöttet használok, csak én eleve elégedetlen voltam a gyárival. Ha már factory reset, akkor legyen kövér szerintem, semmi se maradjon meg még véletlenül sem a régiből. Vagyis töltsd le az RSD lite-ot Innen. Aztán Töltsd le innen a gyári romot. Flash-eld fel a telóra, akár többször is egymás után, majd ezután csinálj factory resetet. És hogy teljesen szűz legyen a telód, a helyedben egy új email címmel regiznék be a blur-ra, és a Google-ra indulásnál. Persze, a kontaktjaid ezzel "elvesznek", de egy előzetes vcf fájlba ha előzőleg kimented őket, megspórolod a begépelésüket. Ha esetleg mégis inkább főzött romot akarsz, segítünk abban is. Bár jelenleg az a legfontosabb, hogy a bosszantó hibák eltűnjenek.

A romok között ezt keresd: MILS2_U6_4.1-22_SIGNED_UCAMILESTONE2B1B80E1014.0R_UCXMILE2GBQWRTGB_P016_A006_HWp2a_Service1FF.sbf
    Ez gyári 2.3.4, angol

Új hozzászólás Aktív témák