Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
En, amig nem jott meg az erre szant tok, a Blade korabbi, mar kicsit nyeklo/nyaklo tokjaba tettem, abbol en is kiszuperaltam a magnest, fogta valamennyire a fule is, meg vigyaztam is azert akkor jobban.
Erdekes, mert a mostani az ranezesre csatos, de a leirasaban benne van, hogy magneses is kicsit. Ellenben - talan mert me'g egy reteg van kozte az igazolvanytarto miatt, meg szerintem nem is annyira eros a magnes, mivel csak racuppant, de nem az tartja meg - nem szokott bekapcsolni tole. Mondjuk en ugy teszem bele, hogy arccal a masik iranyba nez, a kepernyojet szerintem banthatja a tul eros magnes, igy az is kicsit tavolabb kerul, ha nem is lenyeges mertekben.
3e-be volt mikor rendeltem, kerdeztem itt a tarsasagot (mert jo sok volt a szallitas ami majdnem felezodott volna), de akkor senkit nem hozott lazba. [Mondjuk csak 98%-os, mert a kartyaformaju igazolvany alapbol kilatszana a telefon melletti tartoreszbol kinyitas nelkul is egy csikban, en teszek rajuk egy fekete takarast, igy nem feltuno - gondolom valami szelesebb telefonra talaltak ki a fazont, es aztan csinaltak erre is verziot, nem figyeltek a meretvaltozasnal.]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest