Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz nubreed #1805 üzenetére

En, amig nem jott meg az erre szant tok, a Blade korabbi, mar kicsit nyeklo/nyaklo tokjaba tettem, abbol en is kiszuperaltam a magnest, fogta valamennyire a fule is, meg vigyaztam is azert akkor jobban.
    Erdekes, mert a mostani az ranezesre csatos, de a leirasaban benne van, hogy magneses is kicsit. Ellenben - talan mert me'g egy reteg van kozte az igazolvanytarto miatt, meg szerintem nem is annyira eros a magnes, mivel csak racuppant, de nem az tartja meg - nem szokott bekapcsolni tole. Mondjuk en ugy teszem bele, hogy arccal a masik iranyba nez, a kepernyojet szerintem banthatja a tul eros magnes, igy az is kicsit tavolabb kerul, ha nem is lenyeges mertekben.
    3e-be volt mikor rendeltem, kerdeztem itt a tarsasagot (mert jo sok volt a szallitas ami majdnem felezodott volna), de akkor senkit nem hozott lazba. [Mondjuk csak 98%-os, mert a kartyaformaju igazolvany alapbol kilatszana a telefon melletti tartoreszbol kinyitas nelkul is egy csikban, en teszek rajuk egy fekete takarast, igy nem feltuno - gondolom valami szelesebb telefonra talaltak ki a fazont, es aztan csinaltak erre is verziot, nem figyeltek a meretvaltozasnal.]

Új hozzászólás Aktív témák