Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rusi

senior tag

válasz youngboy #135 üzenetére

Nos, egyelőre csak a GSM boltokban kapható, ott meg nem nagyon valószínű, hogy csak úgy kibontanak neked egyet nézegetni, sok helyen nincs is a boltban a készülék, hanem rendelésre hoznak 1-2 órán belül raktárról. A hivatalos megjelenése valamikor a jövő év elején (remélhetőleg januárban) várható, onnantól a "hivatalos" értékesítőhelyeken is felbukkanhat, elsősorban ajánlom a Speedshopot, ott gyakorlatilag az összes, általuk árusított okostelefon ki van rakva.
    A magyar nyelvről annyit tudok mondani, hogy LESZ, de csak később, egy mini frissítés keretén belül (a Milestone 1-nél is előbb jön a 2.2, majd később a magyar nyelv). Egyébként nem hiszem, hogy gondot okozna az angol nyelv, minimális angol tudással is jól el lehet vele boldogulni, meg hát a később telepítendő alkalmazások úgyis angolul "beszélnek".

Még valami: a héten jártam a Speedshopban és megpillantottam a Desire Z-t, amivel jómagam élőben még nem futottam össze, tehát gyorsan megvizslattam, különösen a mechanika érdekelt. Nos, az eredmény az, hogy a nyitás-csukás művelete nekem elsőre is egész jól és könnyedén ment, viszont a "önműködő becsukás" effektus igenis létezik és valóban bizonyos helyzetekben teljesen váratlanul összecsukja magát, illetve "ráharap" az ujjunkra, szóval nálam ezzel eléggé elkaszálta magát, noha önmagában nem rossz cucc. Ami még feltűnt, hogy a kijelző képminősége egyáltalán nem volt valami spéci, hiába azonos méret és felbontás, meg Super LCD, a Milestone 1 is legalább ugyanilyen képet ad, a 2-es pedig még szebb színeket és napon jobb olvashatóságot tesz rá. Az ára meg már csak a bónusz, hiszen közel 30 ezer forinttal többe kerül...

Új hozzászólás Aktív témák