- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
youngboy #135 üzenetére
Nos, egyelőre csak a GSM boltokban kapható, ott meg nem nagyon valószínű, hogy csak úgy kibontanak neked egyet nézegetni, sok helyen nincs is a boltban a készülék, hanem rendelésre hoznak 1-2 órán belül raktárról. A hivatalos megjelenése valamikor a jövő év elején (remélhetőleg januárban) várható, onnantól a "hivatalos" értékesítőhelyeken is felbukkanhat, elsősorban ajánlom a Speedshopot, ott gyakorlatilag az összes, általuk árusított okostelefon ki van rakva.
A magyar nyelvről annyit tudok mondani, hogy LESZ, de csak később, egy mini frissítés keretén belül (a Milestone 1-nél is előbb jön a 2.2, majd később a magyar nyelv). Egyébként nem hiszem, hogy gondot okozna az angol nyelv, minimális angol tudással is jól el lehet vele boldogulni, meg hát a később telepítendő alkalmazások úgyis angolul "beszélnek".Még valami: a héten jártam a Speedshopban és megpillantottam a Desire Z-t, amivel jómagam élőben még nem futottam össze, tehát gyorsan megvizslattam, különösen a mechanika érdekelt. Nos, az eredmény az, hogy a nyitás-csukás művelete nekem elsőre is egész jól és könnyedén ment, viszont a "önműködő becsukás" effektus igenis létezik és valóban bizonyos helyzetekben teljesen váratlanul összecsukja magát, illetve "ráharap" az ujjunkra, szóval nálam ezzel eléggé elkaszálta magát, noha önmagában nem rossz cucc. Ami még feltűnt, hogy a kijelző képminősége egyáltalán nem volt valami spéci, hiába azonos méret és felbontás, meg Super LCD, a Milestone 1 is legalább ugyanilyen képet ad, a 2-es pedig még szebb színeket és napon jobb olvashatóságot tesz rá. Az ára meg már csak a bónusz, hiszen közel 30 ezer forinttal többe kerül...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest