Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qbász
aktív tag
Azért kicsit idegesítő hogy 8. hétről már március 8. lett ezek szerint a vodafone-os telők érkezésének időpontja. Mióta megy is ez már? Tudom hogy nem a voda hibája de akkor mégis hogy lehet az hogy t-mobilnál meg azért még be lehet szerezni. Más beszállító?
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Qbász
aktív tag
válasz CoolBoy323 #14295 üzenetére
Ígértek ők már mindent. Februárt, március középét-végét. Én nem hiszek egy szavuknak se már.
-
Qbász
aktív tag
Megkaptam ma a számlámat a vodafone-tól és mi volt mellé csomagolva? Egy kis reklám amin a Defy díszelgett....(persze a teló továbbra sem kapható náluk) mindjárt agyf@aszt kapok.
-
Qbász
aktív tag
Én fogtam magam felbontottam a vodás szerződésem, megvettem T-nél. Kérdezték ma miért bontok szerződést elmondtam nekik miért (nincs defy és mindig csak hitegetik az embereket), ezután nekem nem említették hogy hamarosan lesz teló meg sem próbáltak ezzel meggyőzni hogy maradjak (csak azt ecsetelték hogy én már régi ügyfél vagyok és így kapnék egy adag kedvezményt) szóval... lehet megint csak etetnek.
-
Qbász
aktív tag
válasz Gaberiellb #15396 üzenetére
Én 69990-ért vettem Eco csomaggal 1850ft + Go net M 990 ft havonta. Ebben van 100 Mb és nincs túlforgalmazás csak lelassítják 32 kbit/s-re. 2840 Ft havonta ez azért elég baráti szerintem.
-
Qbász
aktív tag
Ha a sima gyári rom-os telót root-olom az garanci szempontból milyen következményekkel jár? Nem akarok custom rom-okat felrakni rá csak a procit feljebb tolni. Visszaolvastam mindent amit kidobott a kérdésemre a kereső de nincs köztük a válasz.
-
Qbász
aktív tag
válasz BobChemistry #15512 üzenetére
Vasárnap vettem és független. Kérdés ha simán root-olom de romot nem cserélek az unroot elég ahhoz hogy a szervíz ne kössön belém ha gond lenne v.mikor a telómmal?
-
Qbász
aktív tag
Tud valaki megoldást arra hogy a videót 854x480-ban lehessen felvenni? Próbáltam a Lg camera-t de ott a videó 5 másodperc után megáll és csak hang van.
[ Szerkesztve ]
-
Qbász
aktív tag
Azt nemtudjátok hogy miért nem írja a ki bejövõ hívások adatait pl név , tel.szám. Most csak annyit ír ki hogy unknow call.
-
Qbász
aktív tag
válasz pengemetal #15983 üzenetére
Visszakerestem én már többször is de nem jutottam eredményre.... Azért kösz.
-
Qbász
aktív tag
válasz pengemetal #15989 üzenetére
Hát 450 hozzászólást átnéztem de semmi.
-
Qbász
aktív tag
válasz pengemetal #16012 üzenetére
Kösz a segítséget! T-s vagyok de előfizus. Majd beugrok akkor a T-mobile-hoz megkérdem. De ha valaki tudja a megoldást nyugodtan elárulhatja
Hoppá hoppá. [link] Most akkor nekem havi 200 forintért elő kell erre fizetnem? Mindjárt tökön szúrom magam,,,[ Szerkesztve ]
-
Qbász
aktív tag
Jelentem 2011-es február végi gyártású Defy-m hangszórója elkezdett elhalkulni. Most olyan halk hogy egy csöndes szobában csak max hangerőn lehet hallani. F@sza nem mondom....
3 hétig bírta.Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Qbász
aktív tag
válasz Gaberiellb #18006 üzenetére
Most csekkoltam megint a telót. Most meg jó megint Itt szórakozik velem.
Bocs a félrevezető infóért. Legközelebb (remélem soha) csak akkor írok ha totál kipurcant.[ Szerkesztve ]
-
Qbász
aktív tag
Találtam egy halott pixelt a képernyõn, szerintetek a szervíz így több mint 3 héttel a vásárlás után kicserélik a kijelzõt vagy elzavarnak. T mobilnál vettem amúgy. Ja és hogy még jobb legyen még karcolás ist találtam nem eggyet az üvegen. Kabátzsebenben hordtam semmi nem volt mellette.
-
Qbász
aktív tag
Agyba dugós fülest akarok venni max 16-20 ezer forintért. Milyet ajánlanátok?
-
Qbász
aktív tag
válasz KisBundi #22053 üzenetére
Kösz. Volt már pár Sennheiserem de sajnos mind meghalt a 1 év után. Nekem és az öcsémnek is ugyan olyan fülese volt fél év különbséggel vettük, ugyan úgy halt meg mindkettő. Elment a bal oldala, nem adott ki mást csak recsegést. Ezek után én inkább passzolom őket. Bár ezt előre le kellet voltna írnom. Bocs! De azért kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Qbász
aktív tag
Na szép. Akkor ez volt az elsõ és egyben utolsó motorolám is.
-
Qbász
aktív tag
válasz FearTomi #22106 üzenetére
Én nem azért nem akarok egy újabb Motorolát vásárolni mert a Defy rossz. Hanem azért mert ez a szerviz ami itt van az katasztrófa közeli. Amúgy is utálom ha szervizbe kell küldeni bármit főleg ha tudom már előre hogy hogyan dolgoznak és nem azért vettem Defy-t mert olyan marha szép hanem mert bírja a strapát. Erre meg pont a szerviz rontja el a telefon vízállóságát... pofátlanság.
-
Qbász
aktív tag
válasz Speed limit #23110 üzenetére
Helló! Ahhoz hogy ilyen felbontásban vegyen fel videót mit kell módosítani a telóban mert nekem simán kiírja hogy video record failed. Még valami, én akármilyenre állítottam a felvételt pl 640*480-ra akkor a felvétel mikor vissza nézed megáll 5 másodperc után és csak a hang megy tovább.
-
Qbász
aktív tag
Jajj poweramp. Teljesen jó lenne ha nem lenne bugos. Nemtudom másnál is csinál ilyet de nekem van úgy hogy véletlenszerűen elindít valamit, hozzá se nyúltam hogy lejátszon valamit. Tegnap is szóbeli vizsga előkészülés közben mikor elővettem megnézni az időt fogta magát és max hangon elindította a Slipknot-ot, mégcsak nem is azt hallgattam utoljára . Pedig nem nyúltam hozzá csak feloldottam a kijelzőt.
-
Qbász
aktív tag
válasz zsirfecske #23282 üzenetére
Nem nem warez. A kipróbálható verzió van fent a marketről.
-
Qbász
aktív tag
Jelentem 2011 feb végi telefonom hangszórója recseg mint az állat. Remélem csak átmebeti
-
Qbász
aktív tag
válasz pengemetal #23668 üzenetére
90 kiló , egy évet judo-ztam 10 éve, van egy fasza 27 fokozatos matt fekete, fehér feliratos igen vagány cangám. Akad még egy 125ccm-es motor is 15LE
-
Qbász
aktív tag
válasz CoolBoy323 #23676 üzenetére
Igazad van. Bocs. Hogy a témába vágó hozzászólás is legyen. Ha jövõ héten sem lesz froyo cee felrakok egy másik régiójú froyo-t. A motorola most már össze kaphatná magát.
-
Qbász
aktív tag
Hogyan lehet kikapcsolni a flasht? Mert ez így ebben a formában semmire nem jó. A legtöbb videó akad a sok reklám meg vissza fogja a böngészõt és ettöl akad
mint a fene.Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Qbász
aktív tag
Hy! A képernyõ jobb felsõ sarka láthatóan mélyebben van a kelleténél. Nem sokkal de zavaró.
Szerintetek garanciába beadjam, vagy helybõl pofámba röhognek.Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Qbász
aktív tag
válasz kokokovacs #24283 üzenetére
Csak annyit ír hogyha kihagyod a motoblur beállítását akkor a Motoblur-os cumok nem mennek majd.
-
Qbász
aktív tag
válasz kokokovacs #24285 üzenetére
Amúgy nem tudom hogy kell csinálni nekem nem blur-os.
-
-
Qbász
aktív tag
Ért valaki itt az audióhoz ? Vettem egy Beyerdynamic DTX 101-es fülhallgatót. Kipróbáltam PS3-al szépen szólt, ezeréves Sony SRF-M95 zsebrádión és szépen szól csak ha a Defyra dugom akkor szól rosszul. Konkrétan semmi basszus nincs. Próbáltam Power Amp equalizerrel állítani rajta de nem nagyon értek hozzá szóval sehogy sem tudtam rendesen belőni.
-
Qbász
aktív tag
2.2 cee usb debug be van kapcsolva mégis cseszekszik továbbra is a rendszer. Memo kártya újra lett formázva alig van rajta v.mi így ritkábban esik szét a rendszer de pl. feldobok ra egy 700mb-os filmet a telonak annyi. Elöbb meg eltünt minden a képernyõröl de fejböl vágtam hogy hol van a browser oda nyomtam és el is indította a többi dologgal is így van. Imádom hogy ennyire megszívtam ezzel a 2.2-vel. Ja és ha egy szöveget utólag korrigálnék soha nem oda ugrik a kurzor ahol megérintem a szöveget.
-
Qbász
aktív tag
válasz defygaben77 #25337 üzenetére
Ráböksz lent a házikó mellett lévõ 4zetre aztán feljön egy menü ott kiválasztod a more legörgetsz ott lesz a settings. Ott már betudod állítani a default zoom-ot
-
Qbász
aktív tag
válasz defygaben77 #25368 üzenetére
Várj most az kell neked hogy az egész oldal látszódjon ha betöltöd elsőre vagy az hogy bele zoomoljon? Mert ha azt akarod hogy az egész oldal zoomolás nélkül mutassa akkor pipáld ki a Open pages in overwiew-ot.
-
Qbász
aktív tag
Hy! cee froyo mobilomnál új hiba jött elõ. Ha bármi processor igényesebb dolgot futttatok pl navigácio ami 2.1 alatt jó volt kb 1perc után lelassul minden majd restartol az android. Romokat nem áll módomban cserélgetni mivel nincs rá idõm. Ha v.kinek van ötlete az ne kíméljen.
-
Qbász
aktív tag
Engem is felhívott mint egy fórum társunkat májusban a +3612361600 . Jó kis fosasztó zene szólalt meg mikor felvettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest