- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtomCity
tag
válasz
Steven #17596 üzenetére
Igen, nálam is előfordul.... sőőőt már akartam én is kérdezni, mert tőled függetlenül én is pont erre a megállapításra jutottam (na jó, nem volt nehéz, mert gmaps közben fagyott le....)
Egyébként sajnos jópárszor fagyott már le a kis Defykém, de ezt a még lehetséges rom hibáknak és magamnak tudom be (sok dolgot tettem fel, emiatt lehet, hogy kissé megbolondul néha). Viszont ezeken kívül, rendben van a telefon, most már a M¤t¤N@v-om is király
A legnagyobb problémám a hangszóróval van (a fülnél levőnél...), mivel sokszor nagyon-nagyon recseg! De tényleg eszméletlenül. Másnak is csinálja? Eddig össz-vissz 2-szer érte víz, de azóta már réges-régen jól kiszáradt. Az hagyján volt, amikor úgy telefonáltam, hogy nem fogtam, azaz a fülemmel a vállamhoz szorítottam, akkor recsegett, de úgy nekem ne merjen recsegni/torzítani, hogy össze sem nyomom a telót a fülemmel (amúgy az is elég gáz)....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest