Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Szia!
Először hívd fel a Lenovo Motorola központot. [link] Itt mond el a hibát, amire IMEI számot fognak kérdezni.
Ha bediktálod és az alapján megvan a készüléked, valóban itthoni a készülék, akkor küldenek emailben egy iktató számot, amire a TMX-nél hivatkozni kell.
A TMX-nél nem fogják kérdezni, hogy kinek a nevére szól a számla, nálam is én intéztem az egészet, pedig céges volt a számla. Én elküldtem nekik előre szkennelve a számlát a forma e-mailhez kapcsolva.Utána ha minden jól megy 1-2 napon belül küldenek egy futárt egy dobozzal. Abba beleteszed a készüléket (én a dobozával együtt küldtem, de semmilyen más tartozékot nem), aláírsz meg kitöltesz néhány papírt, amit a számla másolattal együtt szintén a dobozba kell tenni.
Utána vársz.
Nekem konkrétan 3 napon belül küldték az új készüléket. Nálam így zajlott, igaz mi első tulajdonosok voltunk.A legelső a telefonos segítség kérés a Motorolánál, ott szerintem sok minden eldől.
Sok siker hozzá, várunk a Z2 topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest