Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Szia!
Először hívd fel a Lenovo Motorola központot. [link] Itt mond el a hibát, amire IMEI számot fognak kérdezni.
Ha bediktálod és az alapján megvan a készüléked, valóban itthoni a készülék, akkor küldenek emailben egy iktató számot, amire a TMX-nél hivatkozni kell.
A TMX-nél nem fogják kérdezni, hogy kinek a nevére szól a számla, nálam is én intéztem az egészet, pedig céges volt a számla. Én elküldtem nekik előre szkennelve a számlát a forma e-mailhez kapcsolva.Utána ha minden jól megy 1-2 napon belül küldenek egy futárt egy dobozzal. Abba beleteszed a készüléket (én a dobozával együtt küldtem, de semmilyen más tartozékot nem), aláírsz meg kitöltesz néhány papírt, amit a számla másolattal együtt szintén a dobozba kell tenni.
Utána vársz.
Nekem konkrétan 3 napon belül küldték az új készüléket. Nálam így zajlott, igaz mi első tulajdonosok voltunk.A legelső a telefonos segítség kérés a Motorolánál, ott szerintem sok minden eldől.
Sok siker hozzá, várunk a Z2 topikban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Óvodások homokozója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest