Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Szia!
Először hívd fel a Lenovo Motorola központot. [link] Itt mond el a hibát, amire IMEI számot fognak kérdezni.
Ha bediktálod és az alapján megvan a készüléked, valóban itthoni a készülék, akkor küldenek emailben egy iktató számot, amire a TMX-nél hivatkozni kell.
A TMX-nél nem fogják kérdezni, hogy kinek a nevére szól a számla, nálam is én intéztem az egészet, pedig céges volt a számla. Én elküldtem nekik előre szkennelve a számlát a forma e-mailhez kapcsolva.Utána ha minden jól megy 1-2 napon belül küldenek egy futárt egy dobozzal. Abba beleteszed a készüléket (én a dobozával együtt küldtem, de semmilyen más tartozékot nem), aláírsz meg kitöltesz néhány papírt, amit a számla másolattal együtt szintén a dobozba kell tenni.
Utána vársz.
Nekem konkrétan 3 napon belül küldték az új készüléket. Nálam így zajlott, igaz mi első tulajdonosok voltunk.A legelső a telefonos segítség kérés a Motorolánál, ott szerintem sok minden eldől.
Sok siker hozzá, várunk a Z2 topikban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő