- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A mai nap váltottam Nexus 6-ról Moto Z-re, de sajnos azonnal olyan problémába futottam, amivel már nem egyszer találkoztam: Az Android OS ébren tartja a telefont. Folyamatosan.
Első körben cloud-ból a Nexus 6 "backup"-ját választottam ki a telepítés elején. Szépen fel is ment minden app a beállításaival együtt. Aztán feltűnt, hogy idle állapotban is meglehetősen merül a telefon. Ekkor próbáltam meg egy gyári beállításokat, és egy tiszta telepítést. Meglepetésemre már akkor ébren tartotta a telefont az Android OS, mikor még egy darab saját appot fel nem telepítettem. Na ilyennel még nem találkoztam, így teljes mértékben tanácstalan vagyok. (7.1.1, novemberi security patch)Az esetleges ötleteket tippeket szívesen fogadom.
(Egyébként elképesztő, hogy már a 3-as android verziónál is gyakori volt ez a wakelock probléma. Most a Moto Z esetében a 7-es verziónál tartunk, és még mindig ugyanaz a probléma. Komolyan kiábrándító.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest