Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A mai nap váltottam Nexus 6-ról Moto Z-re, de sajnos azonnal olyan problémába futottam, amivel már nem egyszer találkoztam: Az Android OS ébren tartja a telefont. Folyamatosan.
Első körben cloud-ból a Nexus 6 "backup"-ját választottam ki a telepítés elején. Szépen fel is ment minden app a beállításaival együtt. Aztán feltűnt, hogy idle állapotban is meglehetősen merül a telefon. Ekkor próbáltam meg egy gyári beállításokat, és egy tiszta telepítést. Meglepetésemre már akkor ébren tartotta a telefont az Android OS, mikor még egy darab saját appot fel nem telepítettem. Na ilyennel még nem találkoztam, így teljes mértékben tanácstalan vagyok. (7.1.1, novemberi security patch)Az esetleges ötleteket tippeket szívesen fogadom.
(Egyébként elképesztő, hogy már a 3-as android verziónál is gyakori volt ez a wakelock probléma. Most a Moto Z esetében a 7-es verziónál tartunk, és még mindig ugyanaz a probléma. Komolyan kiábrándító.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest