Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A mai nap váltottam Nexus 6-ról Moto Z-re, de sajnos azonnal olyan problémába futottam, amivel már nem egyszer találkoztam: Az Android OS ébren tartja a telefont. Folyamatosan.
Első körben cloud-ból a Nexus 6 "backup"-ját választottam ki a telepítés elején. Szépen fel is ment minden app a beállításaival együtt. Aztán feltűnt, hogy idle állapotban is meglehetősen merül a telefon. Ekkor próbáltam meg egy gyári beállításokat, és egy tiszta telepítést. Meglepetésemre már akkor ébren tartotta a telefont az Android OS, mikor még egy darab saját appot fel nem telepítettem. Na ilyennel még nem találkoztam, így teljes mértékben tanácstalan vagyok. (7.1.1, novemberi security patch)Az esetleges ötleteket tippeket szívesen fogadom.
(Egyébként elképesztő, hogy már a 3-as android verziónál is gyakori volt ez a wakelock probléma. Most a Moto Z esetében a 7-es verziónál tartunk, és még mindig ugyanaz a probléma. Komolyan kiábrándító.)

Új hozzászólás Aktív témák
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest