Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
"Én is ellustultam, mostanában havi 2-vel nyomom."
Szerintem ha lenne IT-s akinek nincs punciszőr az arcán, azt be sem engednék az őrök.
Aki tovalépett ezen, azt meg a titkárnénik kísérik be direkt.TheLázs: Ha heti többször lehúzod, akkor nem tömődik el annyira. Fontos még a jó pamacsos habozás előtte, bár ez minden vizes borotválásra igaz. A gélek és instant habok botrányosan rosszak a pamacsoláshoz képest.
Én a tubusos borotvahab + pamacs + Gilette Blue 3+-nál kötöttem ki, borotválkozás után pedig bő szappanos lemosás. Arcvíz vagy ártott vagy nem használt amellett hogy drága (fertőtlenítés a feladata, nem a pacsuli), fertőtlenítő-ápoló tej/krém pedig hosszadalmas, esetleg gusztustalan és nem praktikus ha fel sem szívódik, pláne melegben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már egy ideje kergetem ezt a típust a Gillette palettájáról.Ez volt 20x évig használatban nálam, szerettem, kedveltem,...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Egyedi ékszerdobozka
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest