- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Ár érték arányban nekem a gillette sensor 3 a befutó. Az eldobható borotvák az első pár borotválkozás alkalmával még viszonylag élesek, de utána nagyon gyorsan olyan szintre használódnak el hogy már szenvedés velük a borotválkozás. A sensor 3 nekem két hónapig is kibírja napi borotválkozással. Bizonyos számú használat után elér egy olyan szintet ami alá már nagyon lassan vagy alig csökken az élessége.
Sima Sensort vagy Excelt rég nem láttam már a boltokban. -
cskamacska
addikt
"Én is ellustultam, mostanában havi 2-vel nyomom."
Szerintem ha lenne IT-s akinek nincs punciszőr az arcán, azt be sem engednék az őrök.

Aki tovalépett ezen, azt meg a titkárnénik kísérik be direkt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TheLázs: Ha heti többször lehúzod, akkor nem tömődik el annyira. Fontos még a jó pamacsos habozás előtte, bár ez minden vizes borotválásra igaz. A gélek és instant habok botrányosan rosszak a pamacsoláshoz képest.
Én a tubusos borotvahab + pamacs + Gilette Blue 3+-nál kötöttem ki, borotválkozás után pedig bő szappanos lemosás. Arcvíz vagy ártott vagy nem használt amellett hogy drága (fertőtlenítés a feladata, nem a pacsuli), fertőtlenítő-ápoló tej/krém pedig hosszadalmas, esetleg gusztustalan és nem praktikus ha fel sem szívódik, pláne melegben.
-
Narxis
nagyúr
+1 remélem nem szüntetik meg.
#32 biztos alacsony a tesztoszteron szinted.
-
UnA
Korrektor
Van ilyen is, meg az ellenkezője is: nekem kb. 30 éves koromig nem nagyon nőtt szakállam, talán későn érő típus vagyok

-
dugo_
veterán
Osztálytársam már 14 évesen úgy nézett ki, mint valami tesztoszteronozó testépítő, iskolai kirándulás napján megjelent frissen borotválva, de pár órával később percekig vizslatta a szerb határőr, hogy biztos ő van-e az útlevelében...

-
adlersson
aktív tag
Azért csodálkoztam én is, mert géppel szerintem is alapértelmezett valamennyi borosta, függetlenül a borotválkozások számától.
Marad hát a borotvakés meg a fenőszíj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fogselyem
senior tag
A nagyobb kínai, vietnámi "mindent adunk olcsón" boltokban lehet venni.
Én is a Sensort vagy a Sensor Excelt használom, a több pengés Gillette csodáktól mintha hamarabb borostásodnék, szőrösödnék.
-
Normi™
őstag
-
Normi™
őstag
-
nyunyu
félisten
Pont a héten dohogott az egyik kolléga, hogy milyen drága a pót penge a OneBladehez, még nagyobb lehúzda, mint a Gillette legdrágább pengéi.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Normi™
őstag
Philips OneBlade nagyon konvergál az általad keresetthez.Nekem viszonylag erős szőrzetem van,de a OneBlade kb. olyan végeredményt ad mintha nővekedéssel azonos irányba húznám le komolyabb pengéssel.
-
Klaus Duran
senior tag
Én is heti egy hajnyiró + borotva kombóra tettem a voksom. Gyorsan eltömődnek és nem bírják az államnál a szakállam.
-
UnA
Korrektor
Pont ez a bajom nekem is, hogy kezd elfogyni az 5+ éve vett 12db-os Mach3 készletem, újonnan meg elég brutális ára van, plusz azt olvasni, hogy mióta a Gilette lengyelben gyártat, azóta a tartósságuk a béka segge alá konvergált.
Azt meg elég luxusnak érzem, hogy a 800Ft/fej borotvát 2-3 használat után ki kelljen dobni, mert kicsorbul.(Mach3 Turboval kezdem, ami +50% áráért adott a Mach3-hoz egy 2 használat után elkopó krémezőcsíkot.
Aztán rájöttem, hogy ha Nivea gélt használok Gilette helyett, akkor a jóval olcsóbb Mach3-mal ugyanúgy tudok borotválkozni...)Nekem a Mach3 bevált, nem látom, hogy rosszabb lenne a minősége - csak már ellustultam, és inkább szőrös vagyok
-
nyunyu
félisten
Pont ez a bajom nekem is, hogy kezd elfogyni az 5+ éve vett 12db-os Mach3 készletem, újonnan meg elég brutális ára van, plusz azt olvasni, hogy mióta a Gilette lengyelben gyártat, azóta a tartósságuk a béka segge alá konvergált.
Azt meg elég luxusnak érzem, hogy a 800Ft/fej borotvát 2-3 használat után ki kelljen dobni, mert kicsorbul.(Mach3 Turboval kezdem, ami +50% áráért adott a Mach3-hoz egy 2 használat után elkopó krémezőcsíkot.
Aztán rájöttem, hogy ha Nivea gélt használok Gilette helyett, akkor a jóval olcsóbb Mach3-mal ugyanúgy tudok borotválkozni...) -
Graphics
Jómunkásember
Jó kérdés, én egy időben toltam ezt a penge borotválkozást, aztán nem...
Hajnyíró, majd Philips, majd végül egy Xiaomi szettet kaptam, és heti 1x letolom a szürke pofámat

Nekem amúgy a DM sajátmárkása vált be, nagyon remek. Balea Man Revolution 5.1
-
UnA
Korrektor
Én meg inkább elengedtem ezt az egészet, és hetente egyszer közelítek az arcomhoz ilyesmivel, akkor is csak egy hajnyíróval... mert ez van itthon

-
hohohohóó...
tag
Amazon árulja. Az tuti eredeti.
Nekem is volt/még megvan, de már rég csak elektromosat használok. Sokkal kényelmesebb és gyorsabb, alig van már különbség, ha egyáltalán van még. -
bkercso
nagyúr
Meg van előtte egy rács, és mögötte egy gap, majd a penge. Nem ér a penge a bőrhöz.
-
nemlehet
őstag
Szerintem már elvi szinten sem létezhet olyan elektromos mivel pengéssel is csak úgy lesz tükörsima a bőröd ha növés ellenében borotválsz és így gyakorlatilag a bőr szintje alá visszavágod.Mivel az elektromos meg jobbra balra alternál (vagy forog) azzal ilyet nem tudsz csinálni.
-
adlersson
aktív tag
-
bkercso
nagyúr
-
Yahhher
aktív tag
Hello.
Én pár napna vettem egy Müllerben. 10es csomag, bortvával összecsomagolt verzió is volt.Üdv B
-
DonElvis
aktív tag
Én a fusion-t(az elemeset) használon 15 éve, nagyon bevált, már nem tudnék mással borotválkozni.

Az elemes fusion tnyleg nagyon jó, én azt viszem el magammal, ha elutazom. Normál használatra a Gillette ProGlide power styler-t ajánlom jó szívvel.
-
Vladi
nagyúr
napi 2-vel hogy lehet borosta? Te a télapó vagy?

Én is ellustultam, mostanában havi 2-vel nyomom.

-
razorka777
veterán
Én a fusion-t(az elemeset) használon 15 éve, nagyon bevált, már nem tudnék mással borotválkozni.

-
bkercso
nagyúr
Én Mach3-aztam 20+évig, aztán ellustultam és napi 2x elektromos borotva. Így mindig van egy enyhe borosta, de nem zavaró. Cserébe nem kell habot lemosni, arcvizezni, nem karcol stb. A művelet maga 20-30s.

-
Vladi
nagyúr
Nézni kéne valami cserélhetőpengéset.

-
TheLázs
tag
Csak a sokpenge kb. ránézel és eltömődik. Én a hajnyíróval rövidre, majd borotva kombót tolom heti 1x. Nincs olyan borotva kb. ami ne menne azonnal tele.
-
PTM
senior tag
Nekem is az van kb. amióta megjelent. Igaz, azóta nem is próbáltam mást, mert ez bevált.
-
alcsa
senior tag
Kikopott, mert nem volt ra kereslet. Most mar a 5-6 penges cuccok a menok, azokat veszik.
En attertem a Sensor 3 eldobhatora, altalaban akkor veszek mikor kapok valami akciot a 8 darabosra, hanem elegge draga.
-
Victoryus
addikt
Lidl-ös 5 pengés. Az kb. olyan, mint a mach3, csak sokkal olcsóbb.
-
moongoose
őstag
-
Csupingo
veterán
Én 100 éve mach 3-at használok. Nem szoktam megvágni magam, szerintem teljesen rendben van. Idegenben már előfordult, hogy valamilyen eldobhatóval kellett beérnem, olyankor szinte elvéreztem a művelet után.
-
GreatL
őstag
Excel a MS Office része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Chromecast topic
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 workstation i7-11850H/32GB RAM/1TB SSD/RTX A2000
- ÚJ! Átlátszó Merevlemez ház SSD/HDD SATA 2,5" USB 3.0
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5k
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Prémium üzleti ultrabook i7-1270P/32GBRAM/1TBSSD/2.8K OLED
- Ryzen 7 9850X3D AM5 félkonfig Csak tesztelt!
- "ÚJ" RITKA MINT A FEHÉR HOLLÓ" ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB (GARANCIA 3 ÉVIG)
- AKCIÓ! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Vector V100 ADATA 750W
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! 64GB G.Skill Ripjaws S5 6400Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)