- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Ár érték arányban nekem a gillette sensor 3 a befutó. Az eldobható borotvák az első pár borotválkozás alkalmával még viszonylag élesek, de utána nagyon gyorsan olyan szintre használódnak el hogy már szenvedés velük a borotválkozás. A sensor 3 nekem két hónapig is kibírja napi borotválkozással. Bizonyos számú használat után elér egy olyan szintet ami alá már nagyon lassan vagy alig csökken az élessége.
Sima Sensort vagy Excelt rég nem láttam már a boltokban. -
cskamacska
addikt
"Én is ellustultam, mostanában havi 2-vel nyomom."
Szerintem ha lenne IT-s akinek nincs punciszőr az arcán, azt be sem engednék az őrök.
Aki tovalépett ezen, azt meg a titkárnénik kísérik be direkt.TheLázs: Ha heti többször lehúzod, akkor nem tömődik el annyira. Fontos még a jó pamacsos habozás előtte, bár ez minden vizes borotválásra igaz. A gélek és instant habok botrányosan rosszak a pamacsoláshoz képest.
Én a tubusos borotvahab + pamacs + Gilette Blue 3+-nál kötöttem ki, borotválkozás után pedig bő szappanos lemosás. Arcvíz vagy ártott vagy nem használt amellett hogy drága (fertőtlenítés a feladata, nem a pacsuli), fertőtlenítő-ápoló tej/krém pedig hosszadalmas, esetleg gusztustalan és nem praktikus ha fel sem szívódik, pláne melegben.
[ Szerkesztve ]
-
-
fogselyem
senior tag
A nagyobb kínai, vietnámi "mindent adunk olcsón" boltokban lehet venni.
Én is a Sensort vagy a Sensor Excelt használom, a több pengés Gillette csodáktól mintha hamarabb borostásodnék, szőrösödnék.
-
Én is heti egy hajnyiró + borotva kombóra tettem a voksom. Gyorsan eltömődnek és nem bírják az államnál a szakállam.
-
nyunyu
félisten
Pont ez a bajom nekem is, hogy kezd elfogyni az 5+ éve vett 12db-os Mach3 készletem, újonnan meg elég brutális ára van, plusz azt olvasni, hogy mióta a Gilette lengyelben gyártat, azóta a tartósságuk a béka segge alá konvergált.
Azt meg elég luxusnak érzem, hogy a 800Ft/fej borotvát 2-3 használat után ki kelljen dobni, mert kicsorbul.(Mach3 Turboval kezdem, ami +50% áráért adott a Mach3-hoz egy 2 használat után elkopó krémezőcsíkot.
Aztán rájöttem, hogy ha Nivea gélt használok Gilette helyett, akkor a jóval olcsóbb Mach3-mal ugyanúgy tudok borotválkozni...)[ Szerkesztve ]
-
Jó kérdés, én egy időben toltam ezt a penge borotválkozást, aztán nem...
Hajnyíró, majd Philips, majd végül egy Xiaomi szettet kaptam, és heti 1x letolom a szürke pofámat
Nekem amúgy a DM sajátmárkása vált be, nagyon remek. Balea Man Revolution 5.1
[ Szerkesztve ]
-
hohohohóó...
tag
Amazon árulja. Az tuti eredeti.
Nekem is volt/még megvan, de már rég csak elektromosat használok. Sokkal kényelmesebb és gyorsabb, alig van már különbség, ha egyáltalán van még. -
nemlehet
őstag
válasz
adlersson #15 üzenetére
Szerintem már elvi szinten sem létezhet olyan elektromos mivel pengéssel is csak úgy lesz tükörsima a bőröd ha növés ellenében borotválsz és így gyakorlatilag a bőr szintje alá visszavágod.Mivel az elektromos meg jobbra balra alternál (vagy forog) azzal ilyet nem tudsz csinálni.
-
-
Yahhher
aktív tag
Hello.
Én pár napna vettem egy Müllerben. 10es csomag, bortvával összecsomagolt verzió is volt.Üdv B
-
DonElvis
aktív tag
válasz
razorka777 #10 üzenetére
Az elemes fusion tnyleg nagyon jó, én azt viszem el magammal, ha elutazom. Normál használatra a Gillette ProGlide power styler-t ajánlom jó szívvel.
-
razorka777
veterán
Én a fusion-t(az elemeset) használon 15 éve, nagyon bevált, már nem tudnék mással borotválkozni.
-
bkercso
nagyúr
Én Mach3-aztam 20+évig, aztán ellustultam és napi 2x elektromos borotva. Így mindig van egy enyhe borosta, de nem zavaró. Cserébe nem kell habot lemosni, arcvizezni, nem karcol stb. A művelet maga 20-30s.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Nézni kéne valami cserélhetőpengéset.
-
alcsa
senior tag
Kikopott, mert nem volt ra kereslet. Most mar a 5-6 penges cuccok a menok, azokat veszik.
En attertem a Sensor 3 eldobhatora, altalaban akkor veszek mikor kapok valami akciot a 8 darabosra, hanem elegge draga.
-
Lidl-ös 5 pengés. Az kb. olyan, mint a mach3, csak sokkal olcsóbb.
-
-
Csupingo
veterán
Én 100 éve mach 3-at használok. Nem szoktam megvágni magam, szerintem teljesen rendben van. Idegenben már előfordult, hogy valamilyen eldobhatóval kellett beérnem, olyankor szinte elvéreztem a művelet után.
-
GreatL
őstag
Excel a MS Office része.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már egy ideje kergetem ezt a típust a Gillette palettájáról.Ez volt 20x évig használatban nálam, szerettem, kedveltem,...
- Házimozi belépő szinten
- eBay
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xbox Series X|S
- Filmgyűjtés
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...