- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
A már említett veszélyességi faktoron túl: De mi a túrónak megyen a fáradozás akkor az 1 helyre gyűjtésen és rákövetkezőket tekintve is szakszerűen való eljárásért, ha szétszáll a széllel egy része ugyanúgy? Aki szándéka szerint cserébe kikérne/vásárolna/lop valamit onnan, nagy valószínűséggel tudatos felhasználója lesz? Lehet, hogy műértő, lehet, hogy egy buta kókler, nem tudni, de még ha az első is, nem törvényszerű, hogy a környezetvédelmet is érezze a technikai birtoklás/érdeklődés mellé.
Vannak gixerek és arcpirító mulasztások a szemétfeldolgozás területén, tény, csak nem értem, miért nem érted a nyilvánvalót és ütöd el felesleges gúnnyal.
(#15), vannak az EU-s eljárásszabványoknak előnyei, meg hátrányai. A késztermékeken nevelkedett fogyasztói júzer nem fog trafóból várat építeni, csak a szart teríti/halmozza tovább. Én megértem a rendelkezést, bár az nem boldogít ami miatt eleve van.
(#14) Urby66, az észt hogy bizonyítod? Nem mérnökdiplomát mutatsz be, hanem havernak kell lenni. Valahonnan ismerős ez a módozat. Ja, az élet minden területéről. Juhhééé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest