Új hozzászólás Aktív témák

• Bari

Modder

Sziasztok!
    Köszönöm Mindenkinek aki hozzászólt :R Megtisztelő a véleményetek. Nézzétek el, hogy nem válaszolok minden hozzászólásra. :R

#81 Toi-Toi: :R Megvan a beütésem hozzá :D

#83 gaben1117: Köszönöm :R
    Megközelítőleg 200 óra, de nem irkáltam mikor mennyit foglalkoztam vele.

#89 peto.istvan Köszönöm :R Az MDF-nek nem túl szép a natúr színe, és a rétegek ragasztásánál a ragasztási vonal eléggé látszódna ha nem lenne a festékkel takarva. A következő nagy projektnél csak lakkozni és lazúrozni fogok.

#91 MR_Joe: A moddingot lehet művelni úgy is, hogy keveset költ az ember, igaz szerszámok és eszközök nélkül nem lehet alkotni, de kis kreativitással sok mindent meg lehet oldani kevés szerszámmal is. Nem kell tízezreket költeni ha az ember fel tudja használni a környezetében fellelhető anyagokat. A MonitorPC-re is a lehető legkevesebbet költöttem. Eladtam a korábban használt monitorjaimat, amiből meg tudtam vásárolni a két burkolat nélkülit, és még maradt is belőle. A legnagyobb kiadás a perforált lemez beszerzése volt, melynek jó ha a negyedét használtam csak el, a maradékot hirdetem egy ideje már az apróban, remélhetőleg egyszer majd elfogy. Ha a gépbe beépített és felhasznált anyagokat számolom összesen kb 20e ft körül állt meg, ami ugyan nem kevés de nem is olyan sok.

#95 Töpi: Köszönöm :R Moddingolni kell és akkor a tapasztalat is több lesz, egyre több olyan dolgot meg fogsz tudni csinálni, amit az elején álmodni sem mertél. Nekem sem 1 év alatt jött össze az a tapasztalat ami van, hanem úgy 15 év alatt. Nagyságrendileg kb 200óra körül volt a gép készítésével töltött idő.

#96 hcl: Minimális szerszámokkal is lehet szépet és maradandót alkotni, ha a késztetés megvan, a kézügyesség jön majd magától egy idő után, az első átalakításaim nekem sem komplett gép építések voltak, ma már nem is mutogatnám őket, de akkor nagyon büszke voltam rá hogy sikerült megcsinálni.

#99 Turion: Köszönöm :R Egyedinek elég egyedi lett szerintem is, hasonló modot nem láttam a külföldi modding oldalakon sem, remélhetőleg a DCMM-en is tetszik majd az embereknek.

Új hozzászólás Aktív témák