- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Életem legrosszabb filmje, amire emlékszem, az a "A Balta" című alkotás.
-
gabor85
őstag
-
Crystalheart
őstag

De némi optimizmusra is ad okot: ha ilyeneknek, mint ez a Forgács Gábor, megengedték, hogy megmutassa, mit (nem) tud, akkor nekem laza lesz.
-
D1Rect
félisten
-
koshmar
veterán
-
gabor85
őstag
-
D1Rect
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
adalbert1
veterán
Ebből a filmből egyszer láttam pár percet. Annyi bőven elég is volt, kíváncsi vagyok hogy ki az aki elmúlt 10 éves és végig tudja szenvedni.

-
törölt tag
-
moha21
veterán
-
albert8
veterán
-
Kassadin
addikt
-
baluka26
veterán
Pedig az eredit még most is szívesen nézem apuval, klassz kis mese, mint a Ludas Matyi

-
westcoastog
veterán
-
baluka26
veterán
Kis Vuk is ott van szerencsére

-
Dr. Romano
veterán
Számomra a legutóbbi legszarabb: Rubber, amióta ezt láttam, kereket se nagyon szívesen cserélek

-
máyköl
veterán
Életemben nem láttam még ennél szarabb filmet, az tuti...
-
darál0w
Jómunkásember
majdnem ilyen reakciom volt.

-
westcoastog
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
TV-ben a hétvégén, asszem' Fokuszban, ezzel példálloztak, hogy milyen jo is a magyar filmipar.

-
Domxc
senior tag
Ez a veg csunyan Babi Neni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
moha21
veterán
Pontosan

-
westcoastog
veterán
A lényeg a lényeg, hogy ez egy orbitális szar, nagyobb amerikai, tinis, koleszos filmekből összelopdosott, szarul megvalósított bitangpusztulatossan fostos izé.

-
moha21
veterán
De nem jó arra sem! Ez egyszerűen minden szempontból rossz. Nincs benne színészi játék sem.
Azért megnézel egy régi Sergio Leone filmet és nem tudod, hogy mi baj van a világgal.

(#7) EczkE: Nácizombit nem néztem. Nem elég, hogy zombi még náci is_?

(#11) gabor85 : Végén csak lesz itt tényleg agymosás.

-
Domxc
senior tag
Rossz a memoriam.

-
gabor85
őstag
D1rect megmondta hogy agymosás nem létezik
Mé nem figyelsz?
Bunkó mód on:
A szőke lány lófejű
Bunkó mód offLinkelt fenti képen a bal oldali néz ki "helyesen".
Egyébként a film weboldalán van egy nem élő bakik menüpont, na oda lehetne linkelni a filmet úgy ahogy van.Ja, hogy még jobban emeljem a hangulatot, arany drága kedvencem is feltűnik benne; Steiner Kristóf. Na ez aztán kellett mint tanyára a villany.
Nem bántásból, de ezt a filmet kár volt leforgatni. Mondjuk aki aludni akar annak bátran anjánlom.

-
Motion_Blur
félisten
-
Domxc
senior tag
-
westcoastog
veterán
Az imdb listáján a világ legszarabb filmje.

(#9) Domxc
Amikor én néztem akkor az első helyen volt.
-
EczkE
veterán
-
törölt tag
-
moha21
veterán
Nem, ez nem tűrhető, ez egy agymosás. Lányok ok, hogy jól néznek ki, de a film minden szempontból csak erősít minden sztereotípiát.
(#4) Motion_Blur: Pedig akad jó, bár igaz nem mostani. Ehhez képest egy aranypart is oscar-t érdemel.
Ez valami High School koppintás vagy mi.
-
Motion_Blur
félisten
magyar filmet én meg nem nézek az tuti

úgyhogy elhiszem hogy szar, mi más lehetne

-
törölt tag
Tegnap délután volt Viasat3-on. Tűrhető, de csak mert sok a csaj benne...
-
gabor85
őstag
egyetértek. nagyon rossz.
-
moha21
veterán
Up, mert megérdemlem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OLED TV topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Medence topik
- OLED monitor topic
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

megnéztem a szereplőket, nincs is több kérdés