Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis707
tag
Hogy értik ezt az 1-2 oldalt? Egy noti tesztet én se olvasok el, de egy hd 5970 tesztet igen most akkor énse tudok koncentrálni?
-
Mobi28
tag
"A BBC brit közszolgálati televízió egyik dokumentumfilmes programja összefogott David Nicholas professzorral, a University College London (UCL) egyetem oktatójával annak tanulmányozására, hogy milyen hatással van az internet az agyra."
Lefordítom: Brit kutatók bebizonyították...
-
szablya
aktív tag
ROFL
Én el tudok olvasni tíz oldalt, anélkül, hogy felpillantanak a szövegből.
A román tankönyvben ez kb 10 szóra redukálódik. Itt van a kutya elásva.Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
félisten
"A brit diákok képtelenek a tankönyvek olvasására összpontosítani, mivel az internet "újrahuzagolja" az agyukat - állítják szakemberek."
Vagy mert egyszerűen megerőltető számukra az olvasás, és a videonézés kényelmesebb."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla