Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Csúszik a kuplung. Ne foglalkozzál vele.
-
laceszgamer
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
De miért? Ha aktívan fórumoznék, akkor megérteném
Azt se tudom, hogy valaha írtam-e Dark Soulsos topicba vagy hírbe.Remélem nem twitterről jött, mert ott volt egy hosszabb "konstruktív eszme csere" ahol előkerült Dark Souls
Egyik fél: Multiple difficulity settigns makes games more accessible - másik: You are all retarded, don't mistake difficulity for accessibility!!!2 Accessibility is like more readable text or colorblind options!!!
-
laceszgamer
addikt
A felhasználóneve m betűvel kezdődik igaz?
99,9% ban biztos vagyok benne, hogy igen, mert már 16-ban én is kaptam hasonlót tőle, hogy miért, azt nem tudom, de azóta még jött pár hasonló, utolsó ahogy nézem jó egy éve.Szóval nem tudom mi célja, de akkor nem csak nálam van iylen privát.

-
totron
addikt
Inner google translator.
-
Lenry
félisten
van egy erős tippem, hogy ki írta. én is kaptam már hasonló okfejtéseket, bár abban azt hiszem Natalie Portman is benne volt már a végén.
jó szándékú srác, csak kicsit fura -
Mister_X
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, nem is fogom leírni a nevét, annyi legyen elég, hogy 2500+ napos user, azért gyanús.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kivétel erősíti a szabályt
Na nem feltétlen ez, hanem mondjuk ha valami nigériai herceg vagy kínai mágnás beszabadul több ezer privátot küldeni.A "jelentsem?" rész arra vonatkozott, hogy ti meg tudjátok nézni, hogy van-e valami gyanús IP mozgás, nekem két napja jött emailem az Ubisofttól, hogy Szudánból beléptek a fiókomba. Kivételes módon nem tartózkodtam az adott intervallumban Szudánban.
-
hokuszla
senior tag
aki rossz társaságba keveredik így jár
-
Bjørgersson
félisten
Ja semmi, ő már ki van tiltva.

-
hNp88
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
rgb
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nani?

-
Bjørgersson
félisten
Brutális eb?

-
Eastman
addikt
Teljesen átlagos időutazó a srác. Iksz-ügynök még fel sem tette neki a kérdést, már érkezett a válasszal.
-
-
Silverboy
aktív tag
#6 Viktor0610
Még?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem valami rég elfeledet fórumba mászkált, és csak kiakadt egy közel "4-5" éves kommentedre
csak mivel részben félanalfabéka akarom mondani béla áááhhh mindegy
, nem látta a dátumot, hogy jó pár éves. (hasonló már velem is megesett) -
Privát alapján nem moderálunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
AxBattler
félisten
Nem hiába kongatják a vészharangot a tanárok, a mai diákok nagy része funkcionálisan írástudatlan.

-
rgqjx
aktív tag
subscribe
-
Gdi
senior tag
A drog az rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- Motoros topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ASROCK AM4 RYZEN 5 2400G GAMER OPTIMUM PC 16DDR4 512GB NVME SSD GTX 1060 3GB DDR5 600W-TÁP AC-WIFI!
- ÚJ AMD 1080/1440p Gamer : Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RX 7600 8GB / 500GB SSD / 500GB HDD
- Apple Macbook Pro 14 M4 Pro eladó! 24/512GB 12C/16C, 100%/83Ciklus Apple Care+ 2027.03.10-ig
- Full HD Gamer PC / Intel i5 7500 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128GB SSD / 500GB HDD / Garancia
- Apple Macbook Pro 14 M3 8/512GB 8C/10C 83 ciklus/100% eladó! Patika, 12 hónap bolti garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt se tudom, hogy valaha írtam-e Dark Soulsos topicba vagy hírbe.
Na nem feltétlen ez, hanem mondjuk ha valami nigériai herceg vagy kínai mágnás beszabadul több ezer privátot küldeni.
csak mivel részben félanalfabéka akarom mondani béla áááhhh mindegy
, nem látta a dátumot, hogy jó pár éves. (hasonló már velem is megesett)