Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Lehet, hogy felületesek az ismereteim, de nem párosítanék I7 3770 processzort GTX 750Ti-vel. - "A cikkre vonatkozóan." "A probléma szerintem az", hogy piszkál ennek fényében, hogy igazam van, ha nem is teljesen mindenben.
Egyébként közel sem minden második hozzászólás az enyém, csak hosszan írtam többször, de úgy vélem elmondtam, amit szerettem volna.
A cikk játék tesztekről szólt, egy adott konfigon, én pedig játéktesztekkel kapcsolatban írtam, mi az, ami fontos hozzá (amatőr tapasztalataim szerint, és nem szakszerű elméleti szakemberként). Nem értem miért zavar az bárkit is, ha azt mondom el, amit tapasztalok. Nem tudom te melyik cikket nézted, ha szerinted nem témába vág amiket írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest