- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Azért mondtam, hogy kihajtja, mert még mielőtt leváltottam volna az AMD A10 6800K-mat beszereztem a mostani GTX 770-emet. Betettem a GTX 670 helyébe (az azt megelőző kártyám), és alig tapasztaltam gyorsulást sok helyen, sokkal többre számítottam. Gondoltam én is biztos már kevés hozzá ez a processzor. Ellentétben azzal, hogy a neten nekem küldtek ilyen teszteket, hogy A10 miket tud még kihajtani, GTX 780-at már nem tudott teljesen, de kb pár fps-ben mutatkozhatott meg ez a dolog is.
Mondjuk az A10 4,1 Ghz-en ment alapból és 4,4 volt a turbo tuning nélkül, lehet ez is számít valamit, ilyen téren, de fogalmam sincs I5 miért nem hajtott ki egy 670-et.Na gondoltam semmi baj, úgy is processzor lap csere lesz (I5)
Mikor meglett az I5-ös először direkt a GTX 670-el tesztelgettem sokáig, hogy először azt lássam a régi processzoromhoz képest szimplán a procicserétől mennyi lett a plusz. Változó volt 5-15 fps között mozgott, mint már írtam ezt. Épp milyen játék, milyen helyszín a grafika beállítások természetesen azonosak voltak.Utána izzítottam be a GTX 770-et, és csalódottságomra ez is kb csak annyi pluszt hozott a már meglévő átlag 10 fps mellé mint korábban az AMD procinál. Szóval ez a kártya hibája, annyival nem erősebb a 770 a 670-től mint hittem. Bár ezt enyhítette, hogy a decemberben megjelenő nvidia driver nagyon jól sikerült, és ez dobott még a sebességen, és most mindennel együtt van már 20+ fps is sok játékban az A10 6800K+GTX 670 konfighoz mérten, de korábban nem volt ennyi.
Egyébként rá lehet keresni valahogy erre, hogy mit hajtanak ki ezek a procit, GTX 670-et simán kihajt, de mondom még a 770-et is.
Ha érdekel valakit a szavazataimban megtalálja ezekről a cuccokról az adásvételi értékeléseket, nem csak úgy mondom, hogy ilyenem volt, olyanom volt, itt vettem őket hardveren. Az A10 6800K-t beszámítattam az I5-be, arról nincs szavazat. De ezeket tényleg tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest