Új hozzászólás Aktív témák

• balint107

aktív tag

válasz Ed3r_X_ #91 üzenetére

Azért mondtam, hogy kihajtja, mert még mielőtt leváltottam volna az AMD A10 6800K-mat beszereztem a mostani GTX 770-emet. Betettem a GTX 670 helyébe (az azt megelőző kártyám), és alig tapasztaltam gyorsulást sok helyen, sokkal többre számítottam. Gondoltam én is biztos már kevés hozzá ez a processzor. Ellentétben azzal, hogy a neten nekem küldtek ilyen teszteket, hogy A10 miket tud még kihajtani, GTX 780-at már nem tudott teljesen, de kb pár fps-ben mutatkozhatott meg ez a dolog is.
    Mondjuk az A10 4,1 Ghz-en ment alapból és 4,4 volt a turbo tuning nélkül, lehet ez is számít valamit, ilyen téren, de fogalmam sincs I5 miért nem hajtott ki egy 670-et.

Na gondoltam semmi baj, úgy is processzor lap csere lesz (I5)
    Mikor meglett az I5-ös először direkt a GTX 670-el tesztelgettem sokáig, hogy először azt lássam a régi processzoromhoz képest szimplán a procicserétől mennyi lett a plusz. Változó volt 5-15 fps között mozgott, mint már írtam ezt. Épp milyen játék, milyen helyszín a grafika beállítások természetesen azonosak voltak.

Utána izzítottam be a GTX 770-et, és csalódottságomra ez is kb csak annyi pluszt hozott a már meglévő átlag 10 fps mellé mint korábban az AMD procinál. Szóval ez a kártya hibája, annyival nem erősebb a 770 a 670-től mint hittem. Bár ezt enyhítette, hogy a decemberben megjelenő nvidia driver nagyon jól sikerült, és ez dobott még a sebességen, és most mindennel együtt van már 20+ fps is sok játékban az A10 6800K+GTX 670 konfighoz mérten, de korábban nem volt ennyi.

Egyébként rá lehet keresni valahogy erre, hogy mit hajtanak ki ezek a procit, GTX 670-et simán kihajt, de mondom még a 770-et is.

Ha érdekel valakit a szavazataimban megtalálja ezekről a cuccokról az adásvételi értékeléseket, nem csak úgy mondom, hogy ilyenem volt, olyanom volt, itt vettem őket hardveren. Az A10 6800K-t beszámítattam az I5-be, arról nincs szavazat. De ezeket tényleg tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák