Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
És fogadjunk, nem tudsz olyan Windows-os gépet összerakni, amelyik például formátumtól függően változtatja a képfrekit, tehát a bluray (neadjuram, mkv) 24 Hz-en megy, a tévésorozatok meg 50/60 Hz-n, attól függően, melyik régióban lett beripelve. Win PC-n vagy mindig belövöd a VGA driverjében, mennyi legyen (macerás), vagy lenyeled a pulldown-békát. Átlagos médialejátszó meg élből megoldja. Egyébként azárt írtam Win PC-t, mert az XBMC/Boxee elvileg bele tud nyúlni a képfrekibe, de eddigi tapasztalatok alapján többet árt ezzel, mint használ (míg Linuxon 100%-osan megcsinálja).
Ja, és nem vagyok kicsikütyü-médiajátszó fan, van még ugyan egy WD TV Live-om, de szép lassan elkészül a HTPC-m (nem mini-ITX, mert olcsóbb a micro ATX és pont olyan magas az Antec NSK-2480 ház, mint az 5.1 erősítőm és belefér minden szépen, nuku kompromisszum) már rég Boxee-n nézném a filmeket, de pont bedöglött a VGA-m, amíg javítják/cserélik, addig nincs HTPC. A médialejátszóknál egyébként az a bajom, hogy szinte mindegyiknek olyan lassú reagálású a menüje, hogy megőszülök, illetve sokat kell szórakozni a Moviesheetekkel, XBMC/Boxee meg leszedi magától az infót és eleve villámgyors a kezelőfelülete.
Szerk: Scythe Mini Ninjának szerintem több hely kell, mint 82mm, nekem is az van. Az én Antec házamban persze bőven elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Update 10.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest