- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nálam úgy volt, hogy komplett használt gépet vettem jó áron, abból, meg a régi PC-mből összelegóztam egy nekem megfelelő, korrekt erejű gépet (Phenom II X3 720, 2X2 giga DDR2, HD5770. sok HDD, rendszer SSD) és ha eladom a megmaradt cuccokat, jó, ha 10-15 ezret bukok az üzleten. Ezt nehezebb lett volna Mini ITX-szel megoldani, ott eleve nem nagyon van használt cucc, újat véve meg csak egy jó ház lett volna feleannyi, mint a használt cucc fele (és ez az Antec brutáljó cucc, végre a vinyóim is kussban vannak)
-
madgie
titán
Ja,igen, a cikk tetszett!
Az Asrock még megvan, majdnem komplett gépként a sarokban áll, míg vissza nem jön a VGA-m és ki nem próbálom, hogy elég-e hozzá az Antec saját tápja, vagy pakoljam át az AC Fusion 550R-t. Egyébként muris, hogy pont olyan alaplapom lett (Giga MA780-S2H) ami a GXH előtt volt
-
madgie
titán
És fogadjunk, nem tudsz olyan Windows-os gépet összerakni, amelyik például formátumtól függően változtatja a képfrekit, tehát a bluray (neadjuram, mkv) 24 Hz-en megy, a tévésorozatok meg 50/60 Hz-n, attól függően, melyik régióban lett beripelve. Win PC-n vagy mindig belövöd a VGA driverjében, mennyi legyen (macerás), vagy lenyeled a pulldown-békát. Átlagos médialejátszó meg élből megoldja. Egyébként azárt írtam Win PC-t, mert az XBMC/Boxee elvileg bele tud nyúlni a képfrekibe, de eddigi tapasztalatok alapján többet árt ezzel, mint használ (míg Linuxon 100%-osan megcsinálja).
Ja, és nem vagyok kicsikütyü-médiajátszó fan, van még ugyan egy WD TV Live-om, de szép lassan elkészül a HTPC-m (nem mini-ITX, mert olcsóbb a micro ATX és pont olyan magas az Antec NSK-2480 ház, mint az 5.1 erősítőm és belefér minden szépen, nuku kompromisszum) már rég Boxee-n nézném a filmeket, de pont bedöglött a VGA-m, amíg javítják/cserélik, addig nincs HTPC. A médialejátszóknál egyébként az a bajom, hogy szinte mindegyiknek olyan lassú reagálású a menüje, hogy megőszülök, illetve sokat kell szórakozni a Moviesheetekkel, XBMC/Boxee meg leszedi magától az infót és eleve villámgyors a kezelőfelülete.
Szerk: Scythe Mini Ninjának szerintem több hely kell, mint 82mm, nekem is az van. Az én Antec házamban persze bőven elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest