- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #118 üzenetére
Tapasztalatom szerint nincs szükség semmilyen korlátozásra, ez a cucc mindent elbír, és nincs lassulás bármit csinálok közben.
Pont ma reggel toltam egy tesztet:
Ezt 80/40-es T-s nettel érem el, 25%-os terhelésen van 94Mb/s letöltésnél, szóval felesleges leszabályozgatni.
Ugyanezt a sebességet le/föl tudja tartani folyamatosan torrenttel is, úgy hogy egyik gépen játék, netrádió, teamspeak, másik gépen is játszanak, youtube, stb, és közben a szervergépről hostolok TS-t meg játékszervert is.Ez mind úgy fut egyszerre, hogy közben full sávon lehet tölteni, és játék nem lagol, TS/rádió nem akad, a böngészés villámgyors, stb. Szóval nem kell korlátozás miatt aggódni.
Épp ma rendeltem netbővítést 120/50-re, kíváncsi leszek azzal meg tudom-e már izzasztani valamennyire a pfSense-t, de kicsi az esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest