Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most elég sok kétséget ébresztett bennem ez az írás és a hozzászólások, de pozitív értelemben...Router vásárlást tervezek már egy ideje, de egyszer elhalasztottam mert nem találtam meg a számomra megfelelőt...
A topikban viszont számos lehetőség is felmerült, és nagyon gondolkodom. Ami viszont biztos, hogy nekem ekkora kapacitásra nincs szükségem és ennyi pénzt sem szeretnék beletenni, viszont szeretnék egy olyan routert amiben van némi tartalék és nem fogok korlátba ütközni, 1-2 évig...
Nagy igényeim nincsenek...szerintem. 20/10 a jelenlegi net, később 40/20-at tervezek...2 gép, 1-2 szerver, 2 mobil meg talán egy direktbe rákötött HDD amit el kéne bírnia anélkül, hogy a router kapacitása miatt lenne sebességcsökkenés...szóval ha elfogy a sávszél a net, vagy a gigabit kábelből, vagy az n-es wifi-ről...azzal nem foglalkozom...da ilyen 100% load miatt nyekeregjen...azt nagyon nem szeretném...Nemrég pl kilőttem a TP-linkeket, mert kiderült, hogy nem puszipajtások az Xperia U-val...
Routeres topikban is érdeklődtem, de mindenki meg van állva az 1043ND hackelésnél meg vargalexnél...ami egyébként szuper cucc mindkettő, csak nem érzem a kínálatot...ráadásul TP-link kilőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest