Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
"....Többek között ezért tart itt az ország...."
Ezt aztán teljesen nem értem...A torrent önmagában egyáltalán nem illegális. Sőt az illegálisnak hitt tartalmaknak is csak a 60-70%-a az. A torrent egy "kvázi" fájlmegoszó szolgáltatás. Ilyen alapon az ftp-t meg a web-et is szidhatnánk. Hogy mást ne mondjak Microsoft terméket is le lehet tölteni a hivatalos oldalukról torrent formában. Vagy bármelyik linux dsiztrót Iso-kat stb. Ami az "itt tartó osrszág"-ra utal az az hogy a magyar szinoníma szótárban a torrent="jogvédett tartalmak illegális megszerzése"..../off
A témában van egy két topik. Az atomos topikban is rengeteg szó esett a dologról, vagy indult saját topikja is bár ez inkább csak debian/ubuntu.
Én is ubuntu alapu servert használok már 3 éve atom-os lappal. Anyira hozzászoktam a nagyszerű szolgáltatásaihoz, NAS médiaszerver, (lassan "biztosnsági központ") Wifi AP hogy ha valamiért le kell állitsam meg áll a lakásban az élet.
A wifi részről ott tlálhattok elegendő infót.Kérdés: Az M350 házhoz hol menyiért jutottál. Mikor én épitettem még 150$+posta körül volt és csak ebay-n lehetett beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Warships
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A wifi részről ott tlálhattok elegendő infót.