- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #372 üzenetére
Uh most hogy mondod, jut eszembe eddig ugy volt, hogy az embeddedre nem tudtal csomagot rakni, es ezert kell fullba telepiteni, nekem is igy van, mert van benne egy regi SSD, de ha a teljeset is rakod fel, be lehet allitani ugy hogy alig hasznalja, nekem is szinte minden ramdrive-ra van allitva, es kb csak a statisztikakat menti ki neha lemezre meg a konfigot.
Nálam nem hallani a hangját, ha mégis akkor cserélhető/leszabályozható/kivehető.
A házat meg most néztem ez nem a paneltápos, de van olyan is, annak tenyleg nincs hangja. Viszont a kartyanak kellett a hely, ezert kellett ezt a nagyobbat megvenni.
Ha már házaknál vagyunk, eredetileg ezeket néztem hozzá:
Milo ML05
Milo ML06Jó az elrendezése, belefér a vinyó és kártya is, csak ugye ehhez meg SFX táp kell, ami megdobja kicsit az árat, de ha egyszer újraépítem, hasonlóba fogom tenni ha szem előtt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged