Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
paizinho #372 üzenetére
Uh most hogy mondod, jut eszembe eddig ugy volt, hogy az embeddedre nem tudtal csomagot rakni, es ezert kell fullba telepiteni, nekem is igy van, mert van benne egy regi SSD, de ha a teljeset is rakod fel, be lehet allitani ugy hogy alig hasznalja, nekem is szinte minden ramdrive-ra van allitva, es kb csak a statisztikakat menti ki neha lemezre meg a konfigot.
Nálam nem hallani a hangját, ha mégis akkor cserélhető/leszabályozható/kivehető.
A házat meg most néztem ez nem a paneltápos, de van olyan is, annak tenyleg nincs hangja. Viszont a kartyanak kellett a hely, ezert kellett ezt a nagyobbat megvenni.
Ha már házaknál vagyunk, eredetileg ezeket néztem hozzá:
Milo ML05
Milo ML06Jó az elrendezése, belefér a vinyó és kártya is, csak ugye ehhez meg SFX táp kell, ami megdobja kicsit az árat, de ha egyszer újraépítem, hasonlóba fogom tenni ha szem előtt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest