- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Mondjuk nem is i7-et tennék bele. Jobban örülnék, egy ilyen 15W körüli BGA-s procinak, de hát (számomra) normális felszereltséggel meg nem találok, de egyszer majd csak lesz olyan is. (NAS-PC-nek nem is kell sokkal komolyabb, csak mostanában észrevettem, hogy kicsit mintha kínlódna. Jelenleg is csak két kábel megy bele fixen: táp+net. Csak amikor a nagyot szét kell szedjem bármi okból, akkor azért nem baj, ha azt is tudom PC-nek használni, mert a víz miatt még gyorscsatlakozókkal együtt is soká tart, ha a nagynak a lelkébe kell nyúlni...)
BTW az a Kozuti nem piskóta.
-
Zotya84
őstag
válasz
#65675776 #14 üzenetére
Hát ez az. Akkor meg pont oda nincs értelme, ahova igazán jó lenne...
Csak mert monitorcsere, meg egyéb okok miatt cserélni tervezem a nem túl távoli jövőben a D510MO-t, de passzív hűtéssel nem nagyon találtam még megfelelő utódot. A házat meg nem fogom kicserélni annak ellenére sem, hogy az adaptert eddig háromszor kellett felújítanom, mert egy-egy része meghalódott, mert a szekrény tetején állítva így pont elfér, és még csak nem is porosodik a belseje...
-
Zotya84
őstag
Jó nagy lesz. Épp emiatt megnézném, hogy egy mini-ITX házba, amibe épphogy csak befér a lap, és nem középen van rajta a cpu, hogy is fog beférni?
Ilyen ház pl, amit én is használok, a Feel 202, 302, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest