Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz
tonermagus #26405 üzenetére
A modpackok kissé zártabbak, persze abba is bele lehet pakolni. Bár én nem szoktam, egy Space Dragonsban vagy egy Medieval Minecraftban már így is tonnányi van, és azok legalább ki vannak tesztelve.
-
Hintalow
senior tag
válasz
tonermagus #26402 üzenetére
Szia,
Van jópár mod, ami csak lényeket rak be, ezek lehetnek csak passzív/barátságos, vagy csak ellenséges, vagy vegyes lényeket tartalmazóak. (persze modpackok részeként is lehetnek)
A legjobbak/legismertebbek:- Alex's Mobs
- Ice and Fire Dragons
- Lycanites Mobs
- Better Animals plus
- Animania
- Mystical World
- Mowzie's MobsVannak amelyiknél külön szitéma/craftolási rendszer is van (pl. Lycanites, ahol konkrétan megidézni lehet lényeket stb.)
-
Hintalow
senior tag
Na közben csak rápróbáltam, hogy egy sima pályán megy e a lan, mert utoljára mégiscsak nyár körül próbáltunk olyat is.
Hát persze, hogy az sem megy
Szóval akkor igaza volt itt mindenkinek, nem a pályával van baj, most jöhet a tűzfalmatatás, java telepítgetés, minecraft újratelepítgetés -
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Ezt próbálnánk multiban játszani a gyerekkel, mindkét gépen eredeti minecraft, amúgy megy lanban minden, de ha én lépek be erre a cuccra, és osztom meg, akkor nem látszik semmi a másik gépen, ha pedig a gyerek gépéről van indítva, akkor én ugyan látom multiban, de ha csatlakoznék 15-20 mp után timeout-ol. Ez mitől lehet?
-
Hintalow
senior tag
Kèt kèrdès:
- a modok ès emiatt pl. A minecraft forge 'legálisnak' számìt?
- hol èrdemes/olcsó megvenni? Ill. Ha megvettem, èn döntöm el, hogy milyen verziószámot telepìtek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 4gen i5 és i7 félkonfig
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gyári dobozos NZXT H7 Flow RGB (2024) gamer üveg oldalfalu ház!!!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest