Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
gépre vedd meg a java verziót.
Ne mismásoljatok tört verziókkal.
Nem akkora összeg mint amennyit ér, a topicban jó páran elértünk már vele annyi ezer óra játékidőt ami gömb fagyiból is sok egyszerre.
Value nagyon.
mc buy 24eur
24 euro most ha jól nézem. Ez még mindig 10k alatti összeg, egy olyan játékért amihez annyi mod lézetik mint talán soha egyik játékhoz sem. komplett modpackeket tudsz számtalan launcherből letölteni hozzá. Ha akarsz automatizálhatsz mindent, űrakétákat atomerőművet építhetsz benne, a kreativítás határtalan, akárcsak a játéktér.
Nálunk az évek alatt 3 kópia is lett már vásárolva, és a legkisebb gyerek aki még csak 2,5 éves, is fog kapni ha eléri a gamer kort.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
Vélhetően egy fiókkal egyszerre csak egy helyen lehet játszani, kivéve ha közben offline állapotba kerül. Ezt mondjuk le tudom tesztelni, pill.
Egyszer elindítottam a játékot. Aztán becsuktam teljesen. Kihúztam a lan kábelt, elindítottam a játékot (bedrock), beléptem a saját mentésembe és megy.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
Kipróbáltam volna neked, de mivel úgy látom, telefonon külön kell fizetni a telepítésért, így azt hiszem ez örök homályban fog maradni nekem.
Viszont, ha külön pénzt szednek érte, akkor onnantól kezdve illik nem tovább buzgerálni a felhasználó jogait korlátozásokkal.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest