- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
TYÜTYI2006 #26267 üzenetére
Próbálok segíteni, mivel máshonnan nem érkezett közben válasz, de én nem vagyok ismerős a Multimc-vel, se annyira a Fabriccal ha kézzel kell összerakni.
Nálad a Multimc maga adja hozzá a fabricot ha kéred, vagy neked kell hozzáadnod? Mert a fabric-api-xxyy.jar -t nem a mods könyvtárba kell rakni, hanem rá kell telepíteni az alap javás játékra, ha valamennyire is hasonlít a Forge-ra. Utána jön létre a mods könyvtár. A hibaüzenet is elsősorban ezt jelzi, nincs 0.43.1-es vagy újabb Fabric telepítve. Futtasd parancssorból a fabric-api-xxyy.jar -odat, vélhetően meg kell majd neki mondani, hogy hova szeretnéd rátelepíteni.
Az is lehet, hogy a Multimc régebbi fabricot tett csak fel neked.
Ha végig hülyeséget beszéltem, akkor elnézést. Amint géphez jutok, kipróbálom majd én is, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- EA Sports WRC '23
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged