- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
TYÜTYI2006 #26267 üzenetére
Próbálok segíteni, mivel máshonnan nem érkezett közben válasz, de én nem vagyok ismerős a Multimc-vel, se annyira a Fabriccal ha kézzel kell összerakni.
Nálad a Multimc maga adja hozzá a fabricot ha kéred, vagy neked kell hozzáadnod? Mert a fabric-api-xxyy.jar -t nem a mods könyvtárba kell rakni, hanem rá kell telepíteni az alap javás játékra, ha valamennyire is hasonlít a Forge-ra. Utána jön létre a mods könyvtár. A hibaüzenet is elsősorban ezt jelzi, nincs 0.43.1-es vagy újabb Fabric telepítve. Futtasd parancssorból a fabric-api-xxyy.jar -odat, vélhetően meg kell majd neki mondani, hogy hova szeretnéd rátelepíteni.
Az is lehet, hogy a Multimc régebbi fabricot tett csak fel neked.
Ha végig hülyeséget beszéltem, akkor elnézést. Amint géphez jutok, kipróbálom majd én is, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest