Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
üzenetére
"Mivel az MC fejlesztői arra sem veszik a fáradságot hogy az ütközések elkerülés végett legalább egy szabványos név adatbázis csináljanak, ezt a modpackok készítői oldják meg."
mégis miért kéne ők kéne ezen dolgozzanak? ők nem akarnak fúziós reaktort a játékba. valaki visszafejtette aztán mókolják ehhez a mojangnak aztán semmi köze, nem is akartak soha belefolyni. nem is hiszem hogy dolguk lenne...
Egyáltalán nem értek egyet, és szerintem te sem gondoltad át teljesen amit írtál. Az MC modok nélkül valljuk be igen soványka lenne, tehát a modok igen csak fellendítik az MC eladásokat, gyakorlatilag az MC többszörösét ingyen fejlesztik nekik önkéntesek, piszlicsáré bevételű adfly-os linkeken. Igenis, annyit segíthetne, hogy központilag menedzseli az egységességet. De egy ilyen játék amiben alapvető help sincs, és még arra is mod kell hogy mutassa mit lehet craftolni... pénz amúgy lenne, tudjuk mennyiért vette meg az MS, kíváncsi leszek mihez kezdenek vele

"Ne piszkáld fel a fantáziám hogy még arra is figyelni kéne
Csak elszállás esetén nézegeted az ID ütközést?"szól az mc ha azonos id-re pakol két mod egy blokkot és nem tudja megoldani. akkor ki kéne találni hogy mire írd át configban az id-t hogy jó legyen és ne egy másikra tedd át... ilyenkor van egy mod az idfix minus, az megcsinálja, de első indítás után ki kell szedni. honnan tudná egy modder hogy valami srác a világ másik felén a 3454-ös id-t már használja? sehonnan.
Nem értek az MC modolásához mélyebben, de Earl7 írta feljebb hogy MC 1.7 előtt volt csak ez gond, ez számomra azt jelenti hogy már elvileg nem is kell ID, ergó nem fog egyezni, bár kérdés mi van, ha a neve egyezik.
Valahogy ugyanis hivatkozni kell
A fentebb leszólt egységesítési ötletem pedig az ID-kre is jó lett volna, meg lehetett volna nézni, az adott ID foglalt-e vagy lefoglalt-e, vagy szabad."Az ércekkel kapcsolatban vetettem fel, mert az hogy eltűnik egy-két szerkezet az hagyján, de az hogy lyukacsos lesz a föld és leesek, az már nem vicc, és elméletileg nem egy magas labda megoldani, tulajdonképp a regen ellentéte."
írtam példákat hogy miért az. az ércek is olyanok mint a gépek. ha az a mod generálta, akkor ha törlöd az érc is megy vele. van olyan mod ami ércet is generál meg virágot is meg fát is. akkor annak a modnak ami az egészet vezényli tudnia kéne hogy az a föld alatt van az a föld fölött, az fa az virág az ore, és ore az kő a többi levegő. ezt semmi nem fogja kezelni, semmi nem fogja ismeri az összes jelenlegi és jövőbeli modot, hogy az mit generál, miért, és hogyan. vannak modok amik brutál nagy labirintusokat csinálnak. azokat keresse meg, és töltse végig kővel? és még mindig a felszínt kapargatjuk... ezt lekövetni azért nem olyan vidám...
Látom te sem érted, akkor valószínű én nem magyarázom jól. Nem tudom meddig játszom a játékkal, de szeretem a precízséget, tehát ha berakok egy ércet, de úgy döntök pusztuljon, akkor pusztuljon anélkül, hogy bármi kár esne a világban. Ez baromi egyszerű, a program elkezdi keresni az adott ércet, és ha megtalálja, rak a helyébe követ, úgyis generáláskor kő helyére tette, ennyi.

Mert regenkor mi történik? Véletlenszámot generál, biome és egyéb kritériumok alapján a követ az adott helyeken kicseréli adott fémre/ásványra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A fentebb leszólt egységesítési ötletem pedig az ID-kre is jó lett volna, meg lehetett volna nézni, az adott ID foglalt-e vagy lefoglalt-e, vagy szabad.