Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  [Re:] Minecraft (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-01-31 10:30:54

LOGOUT.hu

A warez minden formában tilos a topicban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20274) #90933760


#90933760
törölt tag

Oké, megoldva, köszönjük black mesternek. :DD

Az area gondot az okozta, hogy valóban nem kell a jobb oldali négy kis sarok gombot basztatni, mert megjegyzi és hiába jelölöd ki újra, megint felülírja. Nem tudom hogyan nullázódik, talán mikor kiütöm a buildert.

A leállás gondokat az EnderIO dimensional transceiver okozta, hívjuk inkább tessának, mert leírni se tudom. Van egy send/receive buffer, a második, mivel a tessa is energiát igényel és ha az lemerül leáll. Korlát nélkül kapta az áramot a builder, szóval épp csak csorgott a szerencsétlen buffernek a villany és össze-vissza ugrált, így mikor véletlen padlóra esett megállt az élet random. Ezt megoldottam azzal, hogy az áramot egy HV vezetéknek adtam és azt kötöttem a builderre. Így a megtermelt ~4500RFből 4100-ret kap a builder és 400-at ehet a tessa, ezzel már nem ugrál a buffer csak nagyon kicsit.

A probléma csak az, hogy bár így sokkal tovább bírja, de ugyanúgy időnként leáll, szóval nem elég mindig a villany, nálam ez az EnderIO tessa egyenlő a kalap szarral, ha ennyi áramot megeszik. Gondolom összefüggésben van az átvitt energia és a fogyasztás között. És azt még mindig nem értem, ha egyszer loadolva van és lemerül, akkor miért nem indul újra ha kap áramot. Ha én megyek oda akkor egyből beindul. Playernek kell loadolnia a chunkot ha kiürül? Valószínű, mert ha mellette afkolok nem áll le.

Szóval repült is fel az ender chest a builder tetejére, másik meg a drawer controllerhez, ott két helyen kell item conduittal bekötni, hogy bírja a tempót és mindkettőbe kell a max 15 speed is. A félgáz alatt pörgő buildernek megjegyzem...
Egyébként a tessának is kellett egy item conduit speedekkel, mert egy oldalán magától nem tud annyit átadni, amit a builder félgáz alatt megszed.

Ez idáig oké, megvan a hiba, item letudva. De az energia kérdés még megvan, akkor hogy táplálom a buildert? Fent még oké ha vezetékezek, de netherbe nem tudom elvinni a vezetéket.
Oda kell a tessa, de nincs valami gép amivel korlátozható az átvitt energia? HV kábellel oké, hogy lehúzom 4000RF/t-re, de ha valamivel le tudnám venni 3500-ra, lehet maradna annyi, hogy a tessa végre ne merüljön le. Az a baj a többi vezeték meg 1000RF-et tud csak, akkorát nem akarok vágni rajta. Esetleg három oldalról bekötni és akkor 3000RF/t, de ez megint ilyen wtf módszer egy fos gép miatt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  [Re:] Minecraft (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.