Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Kipróbáltam én is a böngésző verziót és nagyon megtetszett, a paypalomon pont volt is pénz, tehát 2823ft-ért meg is vettem. Elindítottam, volt öröm és boldogság, szedtem a bambuszokat, meg minden szirszart, aztán a gép se szó se beszéd kikapcsolta magát(mintha túlmelegedett volna, vagy a falból kirúgtam volna a kábelt). Mikor visszakapcsoltam, indítom a játékot és hihetetlen piszok módon szaggat. Levettem a távolságot, meg a minőséget is minimumra(a maxról) de így is élvezhetetlenül szaggat. Aztán crashelt is egyet azóta(tudom, hogy alfa, a crash nem is zavarna, de a szaggatás nagyon)
Továbbá fullscreen-t valahogy nem lehet belőni? Valami kapcsoló nincs az exéhez?
Jah igen: AMD turion x2 @2.0Ghz, Mobility radeon hd3470x2, 2GB ram, W7. Szerintem elégnek kellene lennie a konfignak, de majd még bütykölök vele valamit, mert játszani akarok, mert nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest