Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, ma este is kiástam 5000 blokkot. Lassan készülget a terület.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #14856 üzenetére
vagy egy kimaxolt sebességű enderquarryval
-
K1nG HuNp
őstag
Milyen modpackrol van szo?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
mouzrr
őstag
Valaki megadja a PH-s szervert?
-
törölt tag
válasz K1nG HuNp #14861 üzenetére
ftb-ből az infinity fut ph szerverként.
mouzrr: a hivatalos oldalon fent van a szerver file, letöltöd elindítod, elindul, generál egy világot, onnantól a szerver már fut.
hogy hogy tudnak a haverok becsatlakozni... az egy megint más kérdés, ott a szerver gyökér könyvtárában lévő konfig file-ban tudsz piszkálni ezt azt, alapból a 25565 portot gyűri, ha router mögött vagy akkor port forward a géped ip-jére, aztán a konfigban már be tudod állítani hogy whitelist-es tehát csak engedélyezett nevekkel jöhessenek emberek, vagy se, txt-ben megtalálod a whitelistet is.
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz mouzrr #14866 üzenetére
Ha szervert akarsz akkor a wifit nagyon-nagyon gyorsan felejtsd el. Netezni jó, játékra már nem alkalmas. Persze, lehet sajtreszelővel is maszturbálni, de kábellel, tisztább szárazabb érzés.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
törölt tag
válasz mouzrr #14868 üzenetére
nézd meg a típusát, és keresd meg a neten vagy a könyvében hogy mi merre hány óra. általában meg kell adni a géped ipjét, meg a portot amit rá akarsz küldeni, aztán még típus és gyártó függően ezer nyalánkság lehet. ezt innen neked senki nem mondja meg.
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz Mottie #14871 üzenetére
Nem azt mondom hogy lehetetlen, hanem azt, ha az ország távolabbi pontján lévő szerverre kapcsolódsz. (persze vannak kivételek, van ahol egy nevenincs faluban a helyi netszolg egy combos optikát húzatott ki és nagyon pöpec a pingje a gerinchálóra ) Ha a kapcsolatod keresztül megy pár gépen és elszenved néhány címfordítást (márpedig elszenved párat, az tuti, annak ellenére hogy profibb helyeken bridge módban futnak az eszközök számodra kvázi transzparens lesz a háló) és ott már nem mindegy hogy a wifi miatt összeszedsz 5-15ms-nyi pinget routered minőségétől/kiépítésétől függően. 50-100ms-nél már nem lesz olyan sima a dolog.
Nem akarok kötekedni, csak alapos vagyok. Bocsi. Nagyon fel szokott húzni amikor már beléptem a játékba és rádöbbenek hogy megint elfelejettem a kábelt...
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
N. A. Attila
csendes tag
Tegnap csináltam egy hatalmas marhaságot, térkép és anélkül, hogy leírtam volna a koordinátáimat, elindultam csónakázni.... Azt hittem, nem olyan nagy a pálya, el is mentem pár ezer kockányit mindkét irányba, el is vesztem teljesen... Útközben találtam dinnyét és kakaót (sajnos dzsungel fát nem hoztam magammal, de azt hiszem amúgy sem nőne meg a sima erdei biom-ban), meg belefutottam két víz alatti templomba, amik a frászt hozták rám az őrzőikkel, mert fogalmam sem volt, hogy ilyesmi létezik. Utánaolvastam, nem ilyen kis Kolumbuszoknak való feladat oda lemenni, akik még a nether-től is félnek
Na, óriási szerencsémre (miközben a mentett állás után kutattam, hátha találok valamelyik file-ban egy koordinátát) belefutottam a képernyőmentésekbe, és ott volt egy régi kép amit véletlenül készítettem, amikor F3 után épp a megjelenített adatokat nézegettem és megtámadott egy zombi. Akkor a kapkodásban megnyomtam az F2-t is, ez mentett meg most Nagyon láma történet, tudom. Tanultam is belőle, de mentségemre legyen szólva, nem gondoltam, h. ekkora a pálya... Valójában mekkora? (PC-n) Nem találtam hirtelen adatokat, csak, h. talán 9 milliószor nagyobb, mint a föld!? Mert akkor ezek szerint a nagy kalandozásoknak nem sok értelme van, úgy sem fedezhető fel a terület, meg nyilván értelmetlen is. Viszont akkor ez azt is jelenti, hogy több NPC falu is van? Mert ha csak egy, akkor arra nulla az esély, hogy megtaláljam... -
törölt tag
válasz N. A. Attila #14874 üzenetére
" amúgy sem nőne meg a sima erdei biom-ban"
nem biom függő, bárhol megnő az ha van neki elég hely
a wiki viszont egészen pontos adatokkal rendelkezik a térkép méretéről, +/- 30.000.000 a max koordináta amin egy határ van, azon túl nem sokkal lehet jutni. lehet kalandozni, mert hát a játék egyik lényege alapvetően úgyis az
"Viszont akkor ez azt is jelenti, hogy több NPC falu is van? "
van sok. nincs limitálva, egyedül a biom ad némi megkötést. plains, szavanna és desert legjobb tudomásom szerint ahol lehet, a többiben nem. azon túl viszont ez egy véletlenszerű történet, kismillió falu lehet, sőt sajátot is építhetsz a zombi falusiak gyógyításával ha annyira nincs mákod hogy belefuss egybe
-
apatyas
Korrektor
Fogsz egy jungle fa blokkot, leteszed. Jobbklikkel ráakasztod a kakaóbabot, lesz belőle zöld bizbasz. Pár tíz perc alatt megnő, szedheted újra a kakaót. Helytől biomtól független, akár a bányád aljában is lehet. Csokiskeksz sokkal jobb mint a kenyér, kisebb kaja kevesebb búzából, regenerációhoz jobban megéri. Főleg az elején. Utána úgyis farmod lesz mindenből.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
mouzrr
őstag
Tudtok adni néhány jó szerverkereső oldalt? Illetve tud valaki jó UHC szervereket?
-
törölt tag
Csináltam dupla vasajtókat. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a kapcsoló mind a kettőt egyszerre nyissa? Vöröskövet próbáltam, de azt csak a földre lehet lerakni, a falra nem?
És nyíllal át lehet lőni a vasajtó rácsán? -
törölt tag
-
Komplikato
veterán
válasz #90933760 #14880 üzenetére
"Vöröskövet próbáltam, de azt csak a földre lehet lerakni, a falra nem?"
Igen sajnos, sőt ennél is jobban kötött a dolog. Van egy Redstone Paste MOD (1.6.2-1.7.10 és van egy 1.7.10-1.8.0) ahol falra is tehetsz, sőt fél blockos cuccok tetejére és alá IS.
Viszont én kérdezném, hogy játékmenetet nem változtató, építéshez való MOD, olyan mint a Fast Build vagy JOBB 1.8.1-1.8.3 alá van valahol? Vagy próbálkozzak a szörnyen nem komfortos McEdit-tel?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
jonnyjoker01
veterán
Ha lesz répafarmod akkor érdemes aranyrépákat csinálni (nem túl drága) mivel az a legjobb kaja forrás. Az adja a legjobb saturationt, legtovább lehet menni vele evés nélkül.
@Mottie fincsin néz ki
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
qisqaqas
senior tag
"Csak" 40k blokkot kóricáltam el, kreatív mód, repülés mégis találtam rengeteg újdonságot. Nemrég láttam szemtől szembe a dzsungel biomot. Meg ott vannak a jeges biomok: jeges puszta, jeges puszta jégtüskékkel, jeges hegyek, befagyott folyó, hideg tundra. Erdőből is van van egy valag: virágos, zárt, dombos, nyírerdő. Meg a terméketlen agyagos mesa. A gomba szigetet még nem is láttam. Ellenben találtam boszorkánykunyhót. Rá is gyújtottam a bagyára.
A 40k blokk után még mindig nem látatm minden biomot. Meg minden állatot sem. Nagyon alábecsültem a játékot.
Apropó! Biomok. Lehet a játékban terraformálni? Értem ez alatt hogy egy adott biom területhez van kötve, vagy módosítható? Pl ha egy Extremehill részt legyalulok és befüvesítem, abból lehet Plains?
-
törölt tag
válasz #56573440 #14881 üzenetére
Igen közben szarakodtam vele, nem lehet a vöröskőre blokkot tenni meg izé, mindegy leszarom akkor egy ajtó lesz és kész. Viszont ha kívül is meg belül is teszek kart akkor az egyik nem működik, vagyis akkor működik ha a másik más állásban van. Gondolom tudjátok miről beszélek, mi a megoldás rá?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Nem tudok linkelni, de youtubeon vannak erre megoldások, kulcsszo: t flip-flop
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
törölt tag
válasz #90933760 #14887 üzenetére
működő alternatívát linkeltem, a redstone-nak megvan játékon belül a saját mechnaikája, érdemes megtanulni, mert azzal lehet később vezérelni egy csomó mindent, farmokat, automata sütőket ipari méretekben, stb
a lever a redstone jelre mozog. ha adsz az egyik oldalon neki leverrel, akkor kinyílik. a másik oldalon hiába adsz neki még, az ajtó csak akkor csukódik be ha leveszed róla a jelet.
használj gombot -
K1nG HuNp
őstag
válasz #90933760 #14891 üzenetére
A stone gombot semmi, a fa gombot a skeleton be tudja löni.
De ha eléggé körbefáklyázod a belyáratot meg letisztitod a területet akkor nem lesznek bajok[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Na, 2 napos munka volt, de all set:
És még az FPS-em is egész korrekt (igaz, lecseréltem a JourneyMapot, így endgame felé )
A Reaktor:
Akit érdekel:
Reaktor: 15x15x6 (külső méret), 4 db 3x3-as maggal (összesen 136 Fuel rod), Belül gelid cry, kívül res enderium hűtés
Output: 50B/t steam
Input: 5 mB/t YelloriteTurbinák: 19 db 7x7x17, 37 db Enderium Block coil -> 24k rf/t output
6 db 7x7x17, 32 db Ludicrite Block coil -> 28k rf/t output
Teljes Output: 624.000 rf/t[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
törölt tag
Szóval a kőgombhoz nekem kéne kőblokk. Gyengéd bűvöléssel izélt csákány kell hozzá, hogyan kell ezt csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest