Aktív témák

• Bodor

veterán

gtasystem: privi ment

Faterkam: Köszi, javítottam! :R OCZ Vertex 2 120 GB szerintem nagyon baráti ár, ha kell ekkora SSD.

janos666: Rendszermeghajtóként mindegy, hogy OCZ Agility 3 vagy Vertex 3

ledgeri: Az a lényeg, hogy a tartalom tetszik....

Jhonny06 Vertex-el tényleg voltak problémák, de az új firmware-el ellátott meghajtókkal mostanában ez már nem igazán sűrűn fordul elő. Egyébként írtam is a frissítés fontosságáról. ( Hozzá kell tenni, hogy nagyon sok Vertex-et adtak el, ennek arányában kell nézni a meghibásodásokat is)

Srodney: Intel mostanában egy kissé lemaradt, és a megbízhatóságával is voltak gondok ( 8MB-os bug) , és árban sem voltak jók.
    Majd meglátjuk mennyire lesznek versenyképesek és megbízhatóak az új Sandforce vezérlős SSD-k. Egyelőre nincs sok gyakorlati tapasztalat róluk, ezért sem kerültek be az ajánlott kategóriába.

IgnisFatuus: Az ajánlásban felsorolt SSD-k közel azonos árkategóriában vannak, a Revo az ára miatt eléggé kilógna közülük, de természetesen szerintem is egy kiváló SSD.

Sokan hiányolják a képeket. Mivel tömör, és rövid cikket szerettem volna készíteni, ezért mellőztem minden olyan képet és grafikont, amely azonnal láthatóan alátámasztja a mondanivalómat. Ezeket a linkelt tesztekben, cikkekben, hozzászólásokban lehet megtekinteni. Csak egy "klikk" az egész....
    Igen, így már értem, hogy miért is nyomtatóbarát a cikk :D

Linux-al nem foglalkoztam, mert sem nekem, sem a topiklakóknak nincs túl sok tapasztalata vele kapcsolatban.

Aktív témák