- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
Repsol600
addikt
OK, köszi a válaszokat!
Én is az Ocz-ra gondoltam, de az nem nagy gond hogy a lapom Marvel vezérlős (MSI P55-GD85)? Az Agility meg úgytudom Sanforce és úgy hallottam hogy szoktak gondok lenni velük. Vagy esetleg firmware frissítés után nem szoktak megoldódni az ilyen gondok?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Szerintetek melyik ssd a jobb? OCZ Agility 3 60gb vagy Samsung 830 64gb?
Átlag használatra kellene csak win 7 + programok. -
Mi5i
aktív tag
válasz
hattrickuser #294 üzenetére
Ha a távozó ODD-t csapnád be egy keretbe külsősnek az nem annyira húzós szerintem.
-
Bodor
veterán
válasz
hattrickuser #294 üzenetére
Persze, mindenképpen előrelépés HDD-ről SSD-re váltani, viszont rendes SSD-vel nagyobbat ugrottál volna, de ha kell az ODD, akkor ehhez kell alkalmazkodni.
-
hattrickuser
aktív tag
Köszönöm a választ.
Ha jól értelmeztem a hozzászólásokat, akkor ez esetben célszerűbb lenne az ODD helyére beszerelni egy normál SSD-t. Ez nekem nem jó megoldás. Ha nem is napi, de heti rendszerességgel használom az ODD-t (persze külső íróval át lehetne hidalni a dolgot, de akkor az ár/érték katasztrofálisan alakulna). Szerencsére az egyik topicban ráakadtam egy ugyanilyen Laptop tulajdonosra, aki már egy pont ilyen SSD-t használ. Ő azt írta, hogy csak ajánlani tudja, most megpróbálom "kifaggatni" a tapasztalatairól.
-
Bodor
veterán
válasz
hattrickuser #292 üzenetére
Én nem igazán javaslom, de olvasgass egy kicsit a Flash SSD topikban, a napokban tárgyaltuk ott a témát.
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
A laptopom (Lenovo Y570) támogatja az mSATA foglalatú SSD meghajtókat. Szeretnék a HDD mellé egy ilyen eszközt beszerelni, amin a WIN7 lenne rendszernek. Sajnos a választék lényegesen kisebb, mint a normál társaiknál.
Erről a termékről mi lenne a hozzáértők véleménye? Javasolt kategóriába kerülne?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
PIT888
tag
Kezd picit elgondolkodtatóvá tenni ez a 90 gigás agility 3
-
zazahoho
őstag
Jelenleg 3 db ssd van itthon,a legelső egy vertex 2 50gb (igen 50 gb)mostanában lett lecserélve egy agility 3 60gb-ra gyerek gépébe,az 50-es ment egy samsung n150-be.
Az én gépembe pedig vettem 90 gb agility 3-at ,gyakorlatilag nem tudok különbséget mondani neked .tesztekben persze van ,de azt fehér ember nem veszi észre.Az is igaz hogy nincs lapomon sata3 ,de nemsokára cserélek és azért vettem 3-as agility szériát.
Bármilyen ismertebb típust veszel nem nagyon lőhetsz mellé -
PIT888
tag
Persze ez tiszta sor, elolvastam a cikket is meg a hsz-eket is, sokat segített. Majd választok egy szimpatikusat az ajánlott típusokból, mert sose volt még ssd-m és nagyon hajt a kíváncsiság.
-
samu74
addikt
De érdemes minden szemszögből megnézni hogy mit veszel,hisz évekig használod.Viszont inkább érdemes a benchmark eredmények helyett inkább a felhasználói véleményeket,kritikákat olvasni a fórumokon,mert "néha" több kiderül belőle mint a tesztekből....És azután adott konfighoz ár/érték arányban keresni egy megfelelő példányt.
-
PIT888
tag
(#275) zazahoho
Nekem 120-as kellene, hogy 1-2 játék is felférjen rá. Korábbi hsz-nál olvastam, hogy átlag user nem fog sokat észrevenni az újabb ssd-k közötti különbségekből, inkább csak hdd-ről ssd-re váltás lesz a király érzés. Azt javasoljátok, hogy ne nagyon nézegessek teszteket inkább csak árbeli különséget mondjuk? -
Bodor
veterán
Az első tesztek alapján azt lehet mondani, hogy valószínű, hogy ajánlott SSD lesz a Kingston V+200 is, de amíg nincsenek gyakorlati tapasztalatok, addig nem kerül be a listába. Ez nem azt jelenti, hogy ne vedd meg, mert gond van vele, a tesztben is azt írják, hogy semmi probléma ezzel a típussal!
XP alá a vezérlője miatt nem ajánlom.Azért vannak itt megkülönböztetve az XP / W7 ajánlások, mert az XP alatt nincs TRIM?
Igen, azért. XP-hez olyan SSD-k vannak ajánlva, melyek vezérlője valahogyan helyettesíti a TRIM-et.
-
balpis
őstag
A Kingston V+200-at nem látom az ajánlottak között. A V200 tudom, problémás sokszor, de a V+200-ról azt olvastam, hogy már rendben van. Jól tudom?
És a V+100 szerepel az XP-hez ajánlottak között is. A V+200-ra is igaz ez esetleg?Egyébként most kicsit összezavarodtam egy keresgélés utá. Azért vannak itt megkülönböztetve az XP / W7 ajánlások, mert az XP alatt nincs TRIM?
-
exception
aktív tag
Igazából nem tudom
Csak lehetőségeket keresek a gép kiváltására, fölöslegesen ne menjen ameddig filmezek, de belegondolva van sok igazság abban, amit mondasz, köszönöm -
-
exception
aktív tag
Igazán az nem egyértelmű, hogy SSD és SSD között a gyakorlatban mekkora sebességkülönbség van?
Én külső USB-s SSD-t szeretnék, gondolom ott az USB a szűkíti a keresztmetszetet és mind1 hogy milyen?
Tv-hez szeretném, nem kell medialejátszó, azt a tv megoldja. -
exception
aktív tag
Hasznos kis írás, ssd-t tervezek én is.
-
Bodor
veterán
zazahozo jól mondja!
Normi01: Semmi baj azokkal az SSD-kkel amikről kérdezel, fel kell tenni a legfrissebb firmware-t ha nem azzal rendelkezik már eleve, normálisan kell telepíteniés akkor nem lesz semmi probléma, nem ajánlottam volna, ha gond lenne velük!
A két SSD közötti különbségről pont nemrég volt szó ezen az oldalon, esetleg olvasd el! Sok különbség nincs a valós életben, én az olcsóbbat venném!
Üdv
-
Bodor
veterán
Tehát akkor egy kis tiszta víz a pohárba!
#264-es hozzászólásodra a helyes válasz az, hogy ha elolvastad a témaindító írást akkor már tudod azt, melyik típusok pontosan az ajánlottak WIN7-hez, ezután csak kiválasztod közülük a számodra megfelelőt, vagy legolcsóbbat.A nagyobb meghajtók, mivel több memóriacellát tartalmaznak, magasabb szekvenciális írásra képesek, de ez nem érezhető meg a mindennapi használatban rendszer alatt, hacsak valaki nem másolgat naphosszat 5-10 Gb-os képfájlokat, vagy filmeket az SSD-re olyan meghajtóról, amelyik ki is bírja szolgálni olvasási képességgel ezt a magas írást!
( A Samsung 830 64GB-os verziója pl. 160GB/s-al ír folyamatosan, a 128-as verziója viszont már 320 MB/s-al, de hidd el kipróbáltam mind a kettőt, és nem lehet észrevenni a különbséget, mert olvasásban és 4K-ban meg ugyanolyanok !)Felmerül viszont a kérdés, hogy mi a baj a Sandforce-osokkal? ( Az ajánlottak közül egyébként egyedül csak a Samsung nem ilyen vezérlős) Ha baj lenne velük, akkor nem lennének ajánlottak! Azért mert elolvastál a V200-ról egy tesztet amelyik Sandforce-os, az nem jelenti azt, hogy az összes ilyen SSD rossz , sőt! A legújabb Kingston és Intel SSD-k is már Sandforce-os vezérlővel jönnek ki! Annyira azért akkor nem lehet sz@r....
Természetesen nem szabad vakon megvenni semmit, és SSD-t sem, ezért is született a témaindító írás, melyben nem véletlenül nem szerepel az ajánlottak sorában napjaink egyik legrosszabb konstrukciója, a Kingston V200-as SSD.
BalaNce87 "Talán ha elolvasnád a témaindító írást....." , hozzászólása akár jogos is lehetett, mert a kérdésedből nem derült ki, hogy elolvastad-e a témaindító írást, valószínűnek tűnt, hogy nem, mert akkor nem ezeket kérdezted volna.
Igazából viszont a történet a következő: Ő is szimplán bekérdezett, hogy milyen SSD-t vegyek, erre én, mint a témaindító cikk szerzője azt írtam válasznak, hogy " Talán ha elolvasnád a témaindító írást....."
Ezt idézte neked is, és ezért írta alá, hogy " bocsi Bodor"
EnnyiÜdv
-
zazahoho
őstag
-
PIT888
tag
Kérhetnék egy kis tanácsot, hogy 120gigás ssd-k közül mik lehetnének opciók egy R3E laphoz, meg úgy általába jó ár/teljesítmény arányt tekintve is?
-
ViZion
félisten
Köszi! Megnézem!
Trim van linux alatt, most is megy, csak be kell állítani pár dolgot.BalaNce87: abban a tesztben átlag használatot is néztek, és bizony a HDD sebessége _alá_ ment bizonyos esetekben az említett SSD... amúgy SSD-ről váltok nagyobb SSD-re, de nem akarok melléfogni, ha már ~35k-t kifizetek.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Sata 3-as SSD-t készülök vásárolni és kettő darab van képben,Corsair Force 3 vagy Corsair Force Gt...olvastam több helyen rémtörténeteket ezen meghajtókkal,hogy fagyások vannak meg előfordul,hogy nem lája a rendszer bootoláskor,a kérdésem az volna,hogy ez orvosolva van-e már vagy válasszak mást?Egy Evga p67-es Intel vezérlős laphoz venném...
Köszönöm előre is!
-
ViZion
félisten
válasz
BalaNce87 #268 üzenetére
A V200 tesztben volt, pont a nálam jelenleg is használt kingston utódjánál:
"A teszt számunkra is tanulságos volt, ugyanis bebizonyosodott, hogy továbbra sem érdemes csak úgy "vakon" SSD-t vásárolni, ergo még mindig él a mondás: nem mind arany, ami fénylik."
De nem terhelem tovább ezt a topikot, megtaláltam hol kérdezzem. -
ViZion
félisten
SATA 3, 120 GB SSD-t szeretnék... Lehetőleg nem a Sandforce-tömörítős fajtából...
Linux és win7 alatt lenne használva, mint a jelenlegi 64 GB-os Kinstonom.
Sebességben mennyi többletet jelentene a nagyobb kapacitás?
Mi az ajánlott típus, melyik a jó vétel? -
sz.zoli25
aktív tag
CORSAiR 120GB Force3 GT Series CSSD-F120GBGT-BK
Ezt találtam jó áron...Akkor ez is jó.. -
Bodor
veterán
válasz
sz.zoli25 #257 üzenetére
"A mi esetünkben inkább a kis fájlok véletlenszerű olvasásának értéke a legfőbb kérdés, tehát a sima 4K olvasás,(és írás) értékeire kell összpontosítanunk."
Ebben én úgy láttam az Adata a legjobb?Ez így igaz, de így kiragadva a szövegkörnyezetéből nem az igazi.
Ezt azért írtam, hogy NE a szekvenciális értékekre figyeljenek a leendő vásárlók. Azt lehetetlen megérezni, hogy 28 vagy 35 MB/s a 4K olvasás a rendszeren, persze jó a tudat, hogy a leggyorsabb SSD tulajai vagyunk, de tulajdonképpen mindegy, hogy Samsung 830 vagy Adata S511! Ne a teszteket nézd!!Fenntartom a cikkben írtakat, miszerint:
"Mielőtt valaki teljesen belebonyolódik a dolgokba és hetekig bújná a teszteket, NE TEGYE!
Az ajánlott SSD-k bármelyike szinte azonos teljesítményt biztosít a valós felhasználás terén. Azok a felhasználók - beleértve magamat is - akik több fajta SSD-t is használtak már a gépükben, ugyanerről számolnak be. A nagy ugrás, a „WOW” érzés, csak a HDD-ről SSD-re történő váltáskor tapasztalható igazán. Érezhető különbség csak a régebbi 2-3 évvel ezelőtti és a mostani SSD-k között van!" -
sz.zoli25
aktív tag
Tesztekben nem valami erős a samu...
"A mi esetünkben inkább a kis fájlok véletlenszerű olvasásának értéke a legfőbb kérdés, tehát a sima 4K olvasás,(és írás) értékeire kell összpontosítanunk."
Ebben én úgy láttam az Adata a legjobb?
Irjátok ha tévedek...Ezért néztem azokat... -
sz.zoli25
aktív tag
Na most akkor melyik a legjobb vétel a nyolcból?
Sata3-as 120Gb os kellene...
Tippek? -
Kiratheonly
tag
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Kiratheonly #246 üzenetére
én valahogy kialakítottam a használati módot, és elférek
SSD+HDD rendszer ideálisnak mondható
igaz laptopba volt némi kompromisszum, hogy elférjen a win7, linux, és egy hdd is
(optikai meghajtó bánja a kompromisszumot
)
-
zazahoho
őstag
válasz
Kiratheonly #246 üzenetére
Ez 90 gb verzió,szóval no probléma
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
128 gigás ssd esetén melyik gyártótól keressek?
Samsung és OCZ jónak tűnik, de elég amatőr vagyok még úgyhogy nem ugranék fejest semmibe sem.
Megköszönném ha tudnátok konkrét modelleket is felsorolni. -
Bodor
veterán
válasz
zazahoho #239 üzenetére
Tökéletes lesz az is. Ha szükség van rá ( mert nem a legújabb van rajta) akkor frissíts firmware-t mielőtt rátennéd az oprendszert, mert utána már bajosabb!
Olvass el mindent figyelmesen -
zazahoho
őstag
Melyiket ajánlanátok?
120Gb SSD Agility 3 vagy Corsair Force 3 120GB
Agility-t már holnap meg tudnám venni corsair viszont csak 7 nap múlva lenne meg ,árban 2 ezer ft a különbség. -
Kiratheonly
tag
válasz
donpedro13 #232 üzenetére
Én is azon gondolkozom. Jó teszt eredményei is vannak, de a mérete lehet hogy kevés lenne számomra.
-
Bodor
veterán
válasz
donpedro13 #232 üzenetére
Nem lenne ajánlott, ha nem lenne megbízható....
Nem volt gond régebben sem velük, ha csak valakinek nem gond egy egyszerű firmware frissítés, de általában a mostanában vásárolt újaknál ez nem szükséges, mert a legújabb firmware van rajtuk. -
donpedro13
csendes tag
Hali
Ezt az SSD-t néztem ki magamnak: OCZ 60GB SATA3 SSD 2,5" Vertex 3 VTX3-25SAT3-60GA kérdéseim a következők: mennyire megbízható? Régebben lehetett hallani róla, hogy gondok vannak a vezérlővel, és firmware frissítéssel kellett segíteni a dolgon. Amiket újonnan gyártottak, a legfrissebb firmware-rel jönnek?
-
Bodor
veterán
válasz
IgnisFatuus #228 üzenetére
Hát igen, több írást elviselnek, de ezáltal max hosszabb ideig használhatóak, nagyobb az élettartamuk , de egyáltalán nem megbízhatóbbak, mert ugyanúgy elromolhatnak, mint az SLC-s társaik. Én így értettem a megbízhatóságot.
-
Chaser
legenda
Jobb az aránya mint a vertexplusnak, de azért nem estem hanyatt tőle
Newegg nekem nagyon bevált, szinte minden cuccomat évek óta newegges reviewk alapján veszem, eddig bevált. Ha ugyanott megnézem a samu 470-et mindjárt barátságosabb értékelései vannak. Majd lesz valami, most nem vagyok boltközelben, ha lesz olcsó ocz jó helyről egy próbát megér. Ha lesz jobb alternatíva nem sokkal többért akkor meg azt veszem.
-
Mi5i
aktív tag
Nem kerestem rá mindenre, de Agility3 megkapható 22-höz közel, hogy a Plus 19 alatt van, azt már nem ellenőriztem utánad
Továbbra is tartom amúgy, hogy nekem 18eFt is sok érte, hiába van ráírva, hogy ssd.Behalásról annyit, hogy akármelyik behalhat, akkor nyilván jön a garancia érvényesítése
Csak nekem ez tényleg ilyen furcsa önmegnyugtatásnak hangzik, hogy már eleve rákészülsz, hogy majd cseréled másikra. Eleve kevesebb fejfájás kihagyni ezt a lépést.
Newegg-et is lehet olvasni, meg bármit, mindenhol van mindenfajta error, itt is rákereshetsz azért - mert ugyanabból a szemeteskosárból kapjuk a dolgokat- és láthatod, hogy sokan megelégedéssel használják. - Nem akarlak rábeszélni amúgy, van ezer másik fajta is, csak egy példa volt az Agility. Adata és Samsung is jóféle, bátran válassz azokból akár.
-
samu74
addikt
válasz
Kiratheonly #223 üzenetére
Ahogy érzed,de te írtad hogy a 80-as lenne az ideális neked,erre írtam azt amit..
Lehetőleg olyan helyről vegyél ssd-t,amivel ha gondod lenne később,tudod rendezni a garanciális problémákat,ne spórolj azon az 1-2 ezer forinton.
Meg szerintem a corsair ssd-ivel valahogy kevesebb gond van,mint az OCZ-kel.De a samu is jó választás lehet. -
Chaser
legenda
Hát én inkább 4-4.5k-s árkülönbséget látok, vertex plus pl 19k alatt kicsivel, agility3 23k fölött kicsivel pl iponnál. De mindenképpen megfontolandó, köszönet
Vertex plust is csak azért venném mert ahogy láttam akinél behalt más gyártótól kapott cserét, vagy más ocz típustszerk: neweggen nézve azért úgy látom az agility3-nál is vannak gondok, tehát ha biztosan jót akarok adata vagy samu
-
samu74
addikt
válasz
Kiratheonly #220 üzenetére
Hát 35-38-ért nemigen veszel 120-as samut,de még OCZ-t se...
-
balpis
őstag
köszi!
Akkor ezen még morfondírozok egy kicsit. Most van a netbookon XP és Xubuntu, s ha a barátnőm meglenne XP nélkül, akkor egyszerű lenne a helyzet.
Lehet, kipróbálom, és ha nem lesz gyorsabb vagy nem tetszik neki mégsem a linux - böngészéshez és képnézegetéshez szerintem mindegy -, akkor átkerülhet az asztali gépbe -
-
samu74
addikt
válasz
Kiratheonly #215 üzenetére
Corsair Force/Gt sorozatban van 90-es,azok elég jók és gyorsak is.Nekem 96-os van de simán elfér a windows meg a programok mellett 3-4 játék is az ssd-n.De a játékokat teheted a vinyóra is,hogy maradjon azért üres hely a trimnek.
-
balpis
őstag
-
appel
őstag
válasz
Kiratheonly #213 üzenetére
windows + pár játék már nem nagyon fér el egy 64GB-os SSD-n, persze játéktól függ (egy Crysis kb. 8GB, egy AvP már majdnem 20GB), én inkább egy 128GB-ost javasolnék erre a célra, mondjuk nekem ezek közül a Samu 830-as a legszimpatikusabb...
-
Kiratheonly
tag
Sziasztok!
Én is nagyon gondolkodom egy SSD beszerzésén, de nem tudom hogy milyen legyen. Főleg játékra használnám, illetve általános gép gyorsításra. Eddig a Crucial M4 az OCZ Vertex 3 és a Samsung 830 áll versenyre nálam. Nem akarok nagyot venni, max 64 GB-osat. Csak a Windows és pár game lenne rajta. Arra pont elég lenne. Szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb? Fontos, hogy van SATA III-am is, és ki akarom használni a gyorsaságát.
Üdv.
-
Mi5i
aktív tag
Szerintem nevezz be egy agility3-ra, elég nagy lépcső életminőségben, viszont árban 2-3 ezressel drágább, ennyit nagyon bőszen megér.
Vertex 2-vel, meg úgy a SF vezérlősökkel volt döcögés annó, de a firmware frissítés már ezeken is segített azóta. A Plus verzió eleve egy olcsósított változat, belépő szint legeleje, én lebeszélnélek róla. -
Chaser
legenda
OCZ 60GB SATA2 SSD 2,5" Vertex Plus OCZSSD2-1VTXPL60G
Ez nagyon tré? Bruttó 19-20k mindenütt, iponnál hsz-ekben nagyon lehúzták, de azt írták akinél behalt cserélték más gyártóéra. Rémlik hogy volt egy nagyon defektes ocz széria, lehet ez volt az?szerk: nwegg userek szerint eléggé
mondjuk ha utána cserélnék másra akkor nem probléma
-
Glen84
csendes tag
Sziasztok!
(Volt SSD-m 3db 2TB-s + 320GB + 250GB-s HDD volt még a gépben....)
Z68 és P67 Chipsettel.Kékhalállal elszállt x időnként és akkor nem látta BIOS sem csak ha gép ki/be kapcs volt akkor jött vissza!
Találkoztatok e ezzel a hibával? ill. Mi a megoldása?
Előre is köszi!ui.: próbáltam AHCI/RAID/IDE és u.a. elszállás megvolt heti többször üres járásban ,csak pl. torrent ment , vagy játék film közben is.
Üdv,
Glen
-
Bodor
veterán
válasz
IgnisFatuus #205 üzenetére
Gondolod, hogy az SLC-sek mivel több írási ciklust elviselnek , ettől megbízhatóbbak?
1989rigo: Jó választás, garanciára számlára figyelni kell !
-
1989rigo
tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni abban hogy milyen ssd-t vegyek az adataimnál lévő konfigba.
Elsődleges opcióként erre gondoltam. De várom a véleményeket és tanácsokat a döntésem segítsége érdekében.Üdv Szabolcs
-
Bodor
veterán
Nem tudom mekkora különbség van árban az 510 és 511 között, ha kevés akkor én az 511-est választanám, de nem fogsz ráfaragni az 510-el sem.
Bdanyy:
"a legmegbízhatóbb ssdt keresném, gyorsaságban nem hiszem hogy túl nagy különbséget vennék észre használat közben az eltérő típusok közt."
Szinte semmilyen sebességbeli különbséget nem vennél észre az ajánlott SSD-k között. Megbízhatóságról talán annyit, hogy a Flash SSD topikot szemmel tartva nem emlékszem arra, hogy olvastam volna Samsung 470, 830, Adata, Corsair meghibásodásokról.
-
Bdanyy
addikt
8mb-os bugról olvastam én is, de valahol volt valami felsorolás a meghibásodási rátákról, és az intel volt a legjobb, de ugye a konkrét típus meg forrás nem látszik ezeknél az összehasonlításoknál.
A fontos fájlokat lementegetném hddre, de ennek ellenére a legmegbízhatóbb ssdt keresném, gyorsaságban nem hiszem hogy túl nagy különbséget vennék észre használat közben az eltérő típusok közt.
-
Chaser
legenda
Köszi. A cikkből nem vettem ki, hogy rendszernek használva ér-e engem hátrány, a cikkhez kapcsolódó hsz-ekből ítélve nem feltétlen. Szekvenciális írás/olvasás a legkevésbé érdekel, sata1 lapba menne majd valami. Sata3-at is csak aztért vennék mert majdnem annyiba kerül mint a sata2-sek.
Aktív témák
lo Hasznos információk és támpontok SSD vásárláshoz, felhasználói tapasztalatok alapján!Update 2016.05.16!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Keresünk dokkolókat
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest